嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

14日晚晚都可以著住校裙通屋走.

引用:
原帖由 kenyip77 於 2014-7-22 23:09 發表   ) c, t8 Z2 }! s" T1 D: |
正呀我都想⋯⋯⋯⋯
! Y  w* H  _* }! S1 i" v5 n' f# \
想就行動吧!

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-7-22 22:36 發表   6 _8 i) D5 K/ ^3 H" S, z3 O: L. ?

2 {5 ]7 W. |+ f- J  I8 G, l6 e* q呢D無呀
+ a& H  [9 Y+ I( w9 \% L- Z
5 `6 O$ n; J( G; X. {& S3 ?- M
我有賣,全部都係標準學生款式... 半截短背心
專人代買返學物品,校裙內所有吊帶背心,底裙, 內衣,Bra 打底褲, 內褲等
歡迎PM/Whatapp 查詢, 超過 70+ 單交易 9 年經驗,信心保證  *

我屋企一年365日都有人,想著都無咩時間

恭喜晒!好好享受吧

以前三個鐘都難
/ H4 U- f( Q% k9 D4 v4 ?* M依家屋企五年冇企人……但冇錢交租,著草係時候
暫停寫入

爽死啦 ( S$ O; T* s9 B. B0 p" K
記得影下相上黎分享下喜悅呀

引用:
原帖由 user9527 於 2014-7-22 20:56 發表   0 m5 S# h; x' B
) [3 U5 T$ d7 ^: n8 G% }1 [
/ P# @6 Q2 {" t; u
記得著底裙同內衣
  x2 o: S  Z) _# \# n& H$ @, H' ^
依幾日太熱啦,我試過真空之後覺得好爽

真羨慕, 要好好享受!!

引用:
原帖由 sinson 於 2014-7-24 03:13 發表   , h4 w4 q! }. W" \8 U' D. Q. X
# z6 z+ Q+ }# w$ V' k
依幾日太熱啦,我試過真空之後覺得好爽
0 x' A5 d& p1 g我覺得真空唔太好玩
( ]; O1 U% }' p3 C6 p" Q' |反而著埋底裙內衣
2 U: q+ F8 D4 J: f8 Z- x好似學生大熱天時仲要番學
6 r: H# B" {, F* `" t" P! I成身濕晒校服濕濕地有啲透視
6 o8 Z: d: N: `2 [! T. P7 V3 t透bra帶吊帶最正

咁開心haha

引用:
原帖由 sinson 於 2014-7-24 03:13 發表   
! q* n5 l* n2 r, h" q/ f" A
# J% F) C, [0 U8 q4 @8 s依幾日太熱啦,我試過真空之後覺得好爽
$ L1 O2 h  J& Q  v我一定是真空著,肉身直接接觸件校裙,感覺比較舒服.

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-7-24 14:37 發表   
% V: b) J2 U& z# o* d2 Y0 {+ Y! Q# m6 n/ {
我覺得真空唔太好玩
+ L3 D3 j! D4 A0 {5 s反而著埋底裙內衣
4 o% T! M1 b/ y好似學生大熱天時仲要番學% ?; W) y* M! ~; S; _( `! f% t
成身濕晒校服濕濕地有啲透視
* B5 R6 Z1 v$ |* P. k5 o3 G透bra帶吊帶最正
& m( j1 |0 y: u2 ~有無濕晒咁勁呀!

引用:
原帖由 loolool777 於 2014-7-24 15:44 發表   ( B8 _. g! |" C" Y
咁開心haha
: v+ k7 d5 t, R' d, f

你就好啦,我就鐘意著 bra 同 under 之後就著校服

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-7-24 21:28 發表   ' S7 }9 q  n+ k$ I- o: E8 c
- V) _7 i2 K- q0 s7 x/ o
有無濕晒咁勁呀!
( H4 R- @- U8 r: U0 A, P2 ]& t三十幾度如果喺街度都應該出唔少汗掛

好好享受

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2014-7-24 22:46 發表   1 R! \- s% b; K& s+ L1 g: G
你就好啦,我就鐘意著 bra 同 under 之後就著校服
& U8 Z9 S: h- w  [5 K我只喜 歡著校服

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-7-24 22:56 發表   : ]: \" X4 z9 Y; U
/ n' W/ O1 s0 R' {1 E
三十幾度如果喺街度都應該出唔少汗掛
: i) n: V) X+ n應該唔會濕晒囉,除非佢跑咗幾條街啦

我也好想試試看

回復 30# jacjac 的帖子

係呀,我覺得著埋底裙同PE褲先至似真學生妹,至最好feel

最近訪問的版塊