嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

14日晚晚都可以著住校裙通屋走.

引用:
原帖由 uniformlover 於 2014-7-26 03:12 發表   
, C) ]: A# ]6 M- q' R1 v0 U- L4 R係呀,我覺得著埋底裙同PE褲先至似真學生妹,至最好feel
' W. k; K! V6 c3 b6 E

9 |! x* c: a0 s% e我都係咁話..無理由直接著校服上去- p, [: P2 ]  L% Z: G. X
' i' v( V6 O6 a
你可以試下呢幾個組合
" {9 y* f7 c+ O% B0 l# W
" H8 P, J  Q8 m(容易版)& r- x- I+ g* T5 \% E- O

: x1 ]1 C* r) Q* }7 R$ c6 \* ^1.番學半截背心+背心底裙 --> 最容易
, v) ?/ r) H; e/ A; K3 A2.有帶Bratop再著吊帶底裙 --> 較貼  b' o5 i- i* G& f8 i! y& {
3.運動背心+背心底裙 --> 都可以 - m: B' S5 r9 r+ U) h
4.學習胸圍+吊帶底裙 -->難
8 ~. x5 ^$ F( T# I
9 r1 |5 a5 S! l1 N見過有中學生開始學戴胸圍,初學有三排扣個D,不過係弧形帶 " L3 N) W# \% m5 C/ M
有D係下圍粗D,比較貼身的..有D係幼帶
2 Z0 i- |. w5 ^) Y( j細路女學著內衣呢樣野,當然阿媽真空教
% Z# M7 B9 O0 c; j- a第一樣當然要翹起個petpet先 ) v& F( t5 b8 Y# B
8 H! u+ C* L2 k: N' S4 b6 C
專人代買返學物品,校裙內所有吊帶背心,底裙, 內衣,Bra 打底褲, 內褲等
歡迎PM/Whatapp 查詢, 超過 70+ 單交易 9 年經驗,信心保證  *

過了幾天了 有拍照嗎?

回復 43# jacjac 的帖子

係呀,幾日任著真係high死啦

試下著住校裙通街走仲正!
我是乖孩子,我不說謊話的~

引用:
原帖由 lovable 於 2014-8-4 22:34 發表   , D0 \* x/ Z# G9 R1 G/ `" |
試下著住校裙通街走仲正!
/ _- p8 h' Q6 U9 n6 k2 I
" d/ J! p* [/ @! c0 m你想佢...
專人代買返學物品,校裙內所有吊帶背心,底裙, 內衣,Bra 打底褲, 內褲等
歡迎PM/Whatapp 查詢, 超過 70+ 單交易 9 年經驗,信心保證  *

無乜呢啲機會,通常只有幾小時!!

家人去旅行嗎?

引用:
原帖由 annachan 於 2014-8-14 18:19 發表   , O, K, X8 @: j' k: j: a
家人去旅行嗎?
3 p6 _- Q% ?1 ~; b# q2 S+ d, H可以咁講啦!

有冇試過著出街

引用:
原帖由 Edward0917 於 2014-8-23 17:00 發表   7 `- H/ m4 Y1 f0 }4 f
有冇試過著出街
2 J# W$ i9 U1 d& P3 P9 U3 t唔敢啊!

有無影番啲相呀

引用:
原帖由 uniformlover 於 2014-8-29 00:11 發表   
7 D. k" A4 i$ k9 f" q4 e有無影番啲相呀
$ V; W. B6 J3 w& `. i7 c無呀!

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-7-22 20:40 發表   1 F0 _" o- i& c  f0 J2 ~! `% R. X, o
呢14日晚晚都可以著住校裙通屋走.
+ Z; u0 Z5 @# k5 V4 p, Q晚晚都著住不同校服通屋走,無人理
& f& P0 N% \/ N7 x

8 ]# U4 N6 Q' N3 Q  w& P; s0 ]why so free.

引用:
原帖由 misslady 於 2014-8-30 22:31 發表   5 r5 C, @, Y5 n; D6 ]2 \

" k* f% |8 l& ^7 Y! v7 W4 W7 K* N% W' U3 B
why so free.
1 p/ Q8 {( ~3 z, Z) l
因家中沒有家人,得我一個.

我都就來有假期可以著校裙

最近訪問的版塊