嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

姐姐們請問金倫難買嗎?

姐姐們請問金倫難買嗎?

我有個女仔friend願意幫忙,但不是藍田聖保6學生可以買到嗎?- z7 a# R# Z7 h2 N/ y  s
Student ID needed? Thanks sis
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
男人買都無問題∼∼∼∼0 T& \6 D+ }( |; \
Student ID?$ X1 F* m7 {5 _; \' W" T/ c1 B0 L
NO NEED~~~~~

一啲都唔難,我啲校服都係佢度買

唔該唒你地,頭先打去問過有無size佢話要到店先知,同埋聖保6佢地唔係專做 + P. |3 J( g: g
咁請問有無第2間有售呢? Just in case, thanks!!1 @' ~; M3 u2 x  P3 y

/ R* }, |! P  n  r% q, ^[ 本帖最後由 yn_hazel 於 2013-8-12 13:41 編輯 ]

邊間st paul先?

請問佢地點分碼的?即係去買時要點講呢?

upper and lower style
5 m, G, a! m' i9 e& `/ p  fupper 22, 23, 24, 25,26,27,28碼......# B$ u, G/ E1 o1 q, k8 P
lower 腰圍~~~~~

我幾鍾意勝象,都想去買
我愛女生,要做女生,女同女生。

有女仔朋友更容易' O) @" A* a' o5 q9 `
度好呎碼就得

回復 1# yn_hazel 的帖子

聽講難到爆,話自用更加無可能。

引用:
原帖由 uniform 於 2013-8-12 20:21 發表   
6 K4 z9 R3 l! I3 `4 ^聽講難到爆,話自用更加無可能。
  E, b& d9 [, p3 L) S/ Z

& B5 {% Z: v. I- a) t: y我聽講都係好難買,但我一年總會幫襯佢三幾次

難度... 見仁見智
! ?7 N+ H6 b- w: }男仔大件技術差
& F/ O. Q  U$ h, x" p- L* m; i- Q. w女仔細碼夠牙力
誰料你為了他可這樣不雅

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-12 20:41 發表   
4 K; l. r9 X' Y5 E3 k  w
1 T: D9 i! L/ d# u5 |+ d
# V; [' W, ]  T5 D1 n* w我聽講都係好難買,但我一年總會幫襯佢三幾次
! u6 O# P) f# n& B我今年去過三次
4 \0 {# R9 i2 D* I) X' [' a封窗一個月内同一間去過三次1 p! ^  f( d8 N
各分店共去過七次
/ k8 v: E7 i, F' H  w7 I) L維記去過三次  @, F, |9 w; I5 a# J! M
長沙彎某店去過ニ次
2 P% P) W$ P1 v* QT記去過三次$ t  [7 @6 M6 H* H. Q8 `4 v* E
還有∼∼∼∼∼∼

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-12 14:57 發表   ; ]2 @+ R1 I/ D: L
邊間st paul先?
( F: u7 ]! U% R6 q, m) \
Lam Tin apple green one:)

就係半年前我叫個frd入金聾買新發, 佢地話要id, D3 b# B; l" x- K
跟住無id既比名,攪到我個friend 勁"lor"

引用:
原帖由 yn_hazel 於 2013-8-12 22:27 發表   
! V' e8 L4 R) k* r/ z+ V, y就係半年前我叫個frd入金聾買新發, 佢地話要id# S1 p8 P# w& h9 {
跟住無id既比名,攪到我個friend 勁"lor"
# @9 E2 }' b! x
新發半年前應巳執了* N3 I3 c7 r+ N) j  {" U2 X
比名米是但作個比距∼∼∼∼

引用:
原帖由 yn_hazel 於 2013-8-12 22:24 發表   
$ S: w4 v4 P% g8 s
  K2 r6 S# a$ w3 d2 }. @" HLam Tin apple green one:)
+ L, X" h7 |9 ?6 d* Z
6 o0 Z4 `8 I/ l1 \有得賣

引用:
原帖由 yn_hazel 於 2013-8-12 22:27 發表   ! N3 m! @  i' p. o
就係半年前我叫個frd入金聾買新發, 佢地話要id
* c5 u9 t$ q7 _; q跟住無id既比名,攪到我個friend 勁"lor"
* h1 @8 u2 i0 t9 k

l8 Y: |2 w& `( o# L$ d半年前買新法?
& \, b: ~; u4 k可能佢要同間己經摺左既學校交代啦,呵呵

引用:
原帖由 seifuku 於 2013-8-13 01:33 發表   ' e; E  x( v2 i" g* K) v: G
" I7 I' S1 S) }( l: Y1 S$ [
新發半年前應巳執了% G8 A) y3 T) j, v
比名米是但作個比距∼∼∼∼
6 A; ^! R/ \7 y7 d1 _8 L
比左,佢真係對名的

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-13 06:17 發表   
* b0 g* ]1 @7 h# o7 B7 [1 c1 [+ o8 m8 g; C( D) y, ?
1 K$ o& j' f0 e- [  Z# I
有得賣
0 n. ]( V( ^  N2 Q- {2 c唔該哂,揾日去。
7 l4 E/ O  K. @; n3 J, d4 x請問除左金倫外仲有邊間有?例如歐美?
8 i6 D+ M5 u( o8 T$ Y3 E! `麻煩唒