嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

幫買校服

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-12 06:46 發表   
6 B$ [; V% _& S- S2 j
3 w3 m0 O! B+ O2 [  g5 a% n6 P* o& J8 w8 G4 h2 P
跟住人地問買嚟做乜,老實答係自己著
3 Y( u& J# \% o0 kreply with this answer& y/ H0 ~) u6 C0 W) J1 \, `
you may be refused to sell for some shops~~~~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
其實我每次買都係話自己著,所以次次都岩身唔駛換,有時仲有得試添。  D. d1 ?: L( m4 `+ u1 p
樓主想買邊間學校,咩碼?我可代買,詳細你可pm我

最怕叫帶個女仔來
我愛女生,要做女生,女同女生。

引用:
原帖由 Misscarolchan 於 2013-8-12 17:22 發表   
  ]8 ]8 \. n6 a. ^# b. g% J  v最怕叫帶個女仔來
6 [5 h* _6 |* O8 D2 C好似話講嚟講去講唔到咩碼,又話幫人買就會叫你帶個女仔嚟

引用:
原帖由 seifuku 於 2013-8-12 12:09 發表   
9 U" f1 m" p" k9 f' D
& R6 W) @+ m! nreply with this answer1 ^% h& e- J$ i, c/ x
you may be refused to sell for some shops~~~~~
2 J% O) s7 D2 d一間間啦# H. L2 ~; D& E  k2 A( y
有啲根本唔會問

最怕叫帶個女仔來
我愛女生,要做女生,女同女生。

我只會話,距唔會黎& r0 n' ~4 f% L+ [, B$ r8 L
雖然從來無人問
1 h2 N* i( a9 U7 @3 f聽最多係
; b4 h! M/ [/ I# A好肥渦2 ?+ N+ v4 P- `: l
我答係呀$ X" |  M* K6 c* M, b. h
有一套口岩身就帶去話要一樣大

引用:
原帖由 Misscarolchan 於 2013-8-12 23:28 發表   
% ?9 J0 L7 ^: l* K* |5 w0 s1 Q最怕叫帶個女仔來
7 }' N. r; `0 h; \9 G; K可以話距行動不方便∼∼∼

既然而家傳到連昌記都會問既時候下,莫講話金鑰賣唔賣: K0 N6 L, Z  R2 d* \  C" r
遲早連去百佳買嘢都會比人問4 p# E* w' L& r

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-13 06:37 發表   * L" u1 D- ~' a: Y. B
既然而家傳到連昌記都會問既時候下,莫講話金鑰賣唔賣  d6 P# l1 r4 [7 N" G1 [9 p8 R
遲早連去百佳買嘢都會比人問
# C* a2 k8 V, |
3 C, g, \8 Z9 ~; `& t. C去m記...   sales姐姐問我買黎做咩, 我答...   唔係呀我幫人買架炸...唔係我食架...個女仔又唔自己黎
誰料你為了他可這樣不雅

類似啦
& Q" ?7 h! e$ w" J! s昌記以前都有問我
% c: P1 M+ X2 Z( V. |$ F  Q問我要咩碼囉( d$ ], r. [2 j% z* L- N- v
但無問買嚟做乜

趁人多果陣去,佢失左比你之後比錢走人

豐昌順全線分店都易買,去過沙田,北角,屯門,大埔都凈問要咩size同要唔要配件(腰帶果d),去多幾次就完全唔驚啦

引用:
原帖由 EarlyLight 於 2013-8-14 02:21 發表   
3 n- X7 u7 ]& w4 \  `豐昌順全線分店都易買,去過沙田,北角,屯門,大埔都凈問要咩size同要唔要配件(腰帶果d),去多幾次就完全唔驚啦
1 m) m5 U' [# m" j9 V6 _6 D
- h5 r4 D, _9 ]. p# M' M豐昌順直頭叫好好買啦!

我人少先去
" C3 e0 m2 t9 y0 A" U) i最怕多人∼∼∼‘

引用:
原帖由 seifuku 於 2013-8-14 11:50 發表   
% d' j' e. y7 ?- I我人少先去
  @  t; q& x5 h$ ~/ G: d最怕多人∼∼∼‘
  }/ O! m1 ~9 E/ I
人多人少都係咁買

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-14 12:55 發表   
/ B+ \7 \! _3 K8 s0 ?  [( i3 S3 d6 l  L
人多人少都係咁買
* O- v7 S  t: @
人多(客)趁亂... sale屎唔耐煩趕客
; H0 T9 _4 H  M* x) _人多(sale屎)... 口技搭夠, 差啲衰一鑊6 T+ S' P( D7 ^+ ]4 H
人少好辦事... sale屎得閒問你野
誰料你為了他可這樣不雅

最多咪問系唔系幫你親戚買咁,隨便答就ok la

引用:
原帖由 EarlyLight 於 2013-8-15 02:23 發表   + E/ S: L+ w. c
最多咪問系唔系幫你親戚買咁,隨便答就ok la
5 q6 y6 f2 g, x& M7 o0 m
$ L" y; T3 W1 U
點會問呀
3 T& r7 \& U' Q3 c1 R6 j9 t3 @最多咪問幾多腰

有D shop 要求留下學生性名 ∼∼∼∼- r- e  @6 B1 f: A  S# u
不過我係老作(陳小敏) ∼∼∼∼