嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD新手絲襪一問......

CD新手絲襪一問......

想問各位多數會以咩形式買絲襪(親身買OR網購....) 親身買既又有冇D咩推介既地方∼?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
buy by myself....
1 K3 m9 r/ W3 \# p( B; w# t2 p; djust walk in and buy....

小妹平時都係自己買,馬莎都係一個唔錯嘅cd購物地點

當然要留意size~
) o4 R9 q' q. G: T平價襪,短, 褲浪短細。
  e. H! [3 t* F: d" s& \* M6 a如果你不高大, 身材瘦就沒所謂。
* J& A% H+ G3 L" ^如果要好quality, 有彈力,Marks & spanser is the best in HK,我現在都從外國買,D料同款都正好多。
7 }! b6 C* Q9 x但初玩者香港買吧!

直接去買..., }( C) L8 S* \% P+ T$ y/ X
唔洗怕....你行比錢一定賣比你...' r/ n3 {' U4 ?

N1 ^- t6 s2 O! H" J: s4 \之前沒野做就女裝去多.) g4 ~, u6 y0 t1 S. H
現在要返工多數 都係男裝去買...
" \3 m' D8 z! [

自己買
# i0 l( o7 Z2 J( _7 M而家男人買絲襪都唔算係咩一回事架啦

引用:
原帖由 Terry220022 於 2013-8-23 12:23 發表   * K4 u+ n9 W$ n2 W9 d3 m
小妹平時都係自己買,馬莎都係一個唔錯嘅cd購物地點
5 T) Z6 z: F! C* A$ B' U馬沙啲絲襪大約幾錢

回復 7# hosa 的帖子

唔特價果陣約$100-200對,啱啱final sale 果陣,就有D精選款幾十蚊對

自己買,可從排檔開始;氣氛不會令人緊張。! ?! m4 Z! W' `% h$ b# ~. K
佐敦、北角都有。
0 W% o$ k  ~  F2 ~# R4 L& W. \$ E試試。
只是最愛著絲襪褲,不變裝;希望男士也可正常地著絲襪!

如果買肉絲遮腳毛, 要幾多d先夠??

引用:
原帖由 sheepkiwi 於 2013-10-9 12:45 發表   / g' u1 x' v) l# y6 ^
如果買肉絲遮腳毛, 要幾多d先夠??
0 f7 Q) `- C# \/ ^! w2 C
起碼40D 以上,( g) d5 ~4 Q5 t$ R0 w9 J' z4 j7 r& S
但建議先脫/剃走腳毛先,買簿身肉絲會更好

引用:
原帖由 pantyhosemancc 於 2013-9-17 19:22 發表   7 h9 x8 J& m/ J6 M) v( b+ `
自己買,可從排檔開始;氣氛不會令人緊張。; u: i. a+ d, `+ R- e8 ]
佐敦、北角都有。
% U2 V  T/ ]$ k. ^- G, ]試試。
, i) W, x3 n4 X& q' v8 ]/ y, B. d果度買的貨色和質料唔得

引用:
原帖由 pantyhosemancc 於 2013-9-17 19:22 發表   
9 r- N( m3 P0 o. `* o& G自己買,可從排檔開始;氣氛不會令人緊張。
: Z  C( f9 o: D/ {9 z佐敦、北角都有。  ~. E; @8 V/ ^3 M) X
試試。
( Z3 E5 m, a# s: }, D$ @
6 d9 Y0 b' A' ~1 Z" F" `2 P排檔不是更顯眼嗎?

引用:
原帖由 pantyhosemancc 於 2013-9-17 19:22 發表   & U3 B* H% f7 K( U% d
自己買,可從排檔開始;氣氛不會令人緊張。
* s6 @" u& O8 Q$ Q' l5 {) F& ~佐敦、北角都有。1 Y5 J; x- \$ @
試試。
+ _% Z  ]3 W- ]0 J* I
' @  {, y  ^: i6 _北角馬寶道,我初買練膽的地方.....不過而家有淘寶可以方便好多

淘寶真係有好多, 而且好平, 雖然好似唔太耐穿

可以試下去log on 買, 質料真係唔錯的8 q, d4 G' X$ V5 F
穿好多次都仲好滑