嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇人好似我咁鐘意被著住校服的女仔打屁股﹐包尿片

有冇人好似我咁鐘意被著住校服的女仔打屁股﹐包尿片

如題.. 我鐘意﹐最好著住女校的校服罰我
覺得好的就按一下感謝吧~~

33度大熱天包尿片好焗喎................
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

唔焗就唔叫罰啦

我都鍾意著住校服包住片

我自己都鐘意著校服, 包尿片, 跟著埋襪褲.
: T6 C+ L9 {% p. w# u& B5 }0 K) W禁當然唔止禁簡單, 好多時會罰埋抄. 禁先似一個被罰的學生.# V( y! p$ P7 ~
0 }8 p: R" g5 l5 K- g! E( M: `
包好尿片後, 我會用膠紙整實佢, 要除落來一定要用鉸剪剪開佢.
5 p* w6 P6 H% G- b1 k, G如果係著校包尿片, 我好多時會幻想自己係學校無時無刻蝦一個要包尿片的女生,
6 X5 I2 Q: e# x! y. m% A結果比老師禁罰, 起初我會扮抗拒, 老師話一係著裙包尿片, 一係麥都唔
0 f. g. w- d% ~5 M) L7 G! N著, 禁我要前者, 我問老師要罰幾耐, 佢話要罰到我愛上禁
0 H% `- o9 D' @- ?為止. 跟住過一段時間, 我會再幻想老師問我鐘唔鐘意宜家禁, 我為了
4 a5 ]6 P' V  w( |  ~脫身, 話鐘意. 結果老師話, 你既然鐘意, 而且又乖左禁多, 應該要獎下
4 [& Y3 k, N+ X6 G6 R你, 所以獎你繼續禁著, 反正你都話鐘意禁係唔係. 我點頭, 跟住又好好享受.
" l! I3 \3 ^6 G7 i& X
. b; W$ S2 m- s0 Y我搵返以前的舊相出來, 貼下先. p, h4 I( I% l0 n4 ]# P8 J

; Y4 b' q- s* ]0 t2 N0 d# x2 t[ 本帖最後由 willy 於 2013-6-28 18:06 編輯 ]

咁嘅天氣包片片會唔會熱左D?3 e9 o4 c! _2 o7 G0 u6 Z3 e

8 @7 |) S9 w) b8 p/ I0 f3 [不過包片片都有好處,用完即棄,痾埋尿都得!

引用:
原帖由 1677 於 2013-6-30 02:55 發表   
. E3 \7 D: O! Y+ L咁嘅天氣包片片會唔會熱左D?
1 S0 c5 K2 O3 o( ?3 Y; Y+ p
' Y6 l2 O* W( M# t不過包片片都有好處,用完即棄,痾埋尿都得!
0 A% ~' M: q/ R% n" o1 U* }
- A  S3 B; ]+ G- Q8 r) E
我自己包尿片就一定會疴(賴)尿埋落去. 宜家包唔係唔得, 只係要開冷氣.

包尿片最正係TENA環帶式尿片

no way i don't like it

尿片可以吸幾多次尿?

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-4 13:24 發表   " H/ u2 c$ D/ G# l# z/ w% t
尿片可以吸幾多次尿?
3 I" E# }2 p: y4 |3 V
尿片吸收量由600c.c.-2000c.c.不等

我都有包尿片著裙嫁

咩地方買?同點買?

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-4 17:30 發表   1 Q5 f, i5 i: J' ?0 }4 h
咩地方買?同點買?
& D- P# A, G5 b+ f5 e( m/ C9 ]

2 t1 d- p% K$ z2 h3 Q$ j- t最容易:醫院便利店!
2 c$ t5 B6 [. d, [! O/ M- Q1 s' _( h0 m1 d
通常醫院入面都會有間7-11,1 M7 O$ I# ?8 S
為左方便院友,成人尿片有一包,亦有散裝!

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-4 17:30 發表   , b! r8 I3 X! N; Y+ g0 h; U, W3 C" u
咩地方買?同點買?
. c6 t% R; M  x藥房/超市都有
) d3 r5 h7 @0 {, W0 f要選擇多就醫療用品店

TENA內褲形尿片,橡筋褲頭舒服
3 ?! a  Z5 u' F# y但冇咩鴨片感覺

其實著條薄d既裙夏天著片唔會太焗

引用:
原帖由 Pollyyeung 於 2013-7-19 19:55 發表   
5 B7 U: ^. {4 B# N- E! F$ O其實著條薄d既裙夏天著片唔會太焗
# @* }; [1 t, `6 R' z
我都係鍾意穿唐裝衫鴨住衛生帶多D,好有做上一代(40年前)女人感覺

我喜歡鴨片+著連身衫, i+ s& x( l0 j- S5 J  w1 v

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2016-9-9 23:19 發表   
3 E) X- v7 n5 b# U# B# O& P2 }我喜歡鴨片+著連身衫& \6 I+ D8 U! h, ~# A
0 @' }, D$ Y& P! h" E
, e8 z. o& H( _. B5 j) r$ f9 @' D
你呢件衫真係好正.

最近訪問的版塊