嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

幫買校服

幫買校服

入不到校服區
9 v7 z0 {' B  T7 ~1 C
$ Z  ?+ w) a$ B& A! p! O. O有冇沙田區人幫我買女校服,計100$佣. r: q) Z, n0 s

* H6 V- A8 C6 e  j1 P) S# Z有意請PM詳談
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 spike.rifle 於 2013-8-6 03:46 發表   
. F) l8 R) y& D; W' y- k- |! _入不到校服區
' A' T% x6 R' y% x4 D% |# l# W* D2 _$ Z) i! b) l9 j
有冇沙田區人幫我買女校服,計100$佣! L, L4 b' N/ T6 ~) s

) x! h' U/ }' m  n有意請PM詳談
- e: o1 M% u  H) e) T
) B# X/ `8 |. y( }. \4 \
校服區都未必有人肯代買

有專門人士代買
6 x5 E) y  H+ r+ @6 X; }$$$$$∼∼∼∼∼

so what can i do.. i just have no guts

回復 3# seifuku 的帖子

where? who?

引用:
原帖由 spike.rifle 於 2013-8-6 09:49 發表   9 {. U( m3 ?+ x% Q
where? who?
- {$ A9 b9 d! y5 I9 l& N在校服區内
# U; a0 }: z* I0 h* `( x2 Q% \1 _
其實你想買咩校服?∼∼∼∼

要買邊間先?

豐昌順 沙田

實, 有咩話唔入唔到呀, 沙田咁多車入...- Y& |9 c% T2 P0 K' x
/ I. {) q/ [9 d
自己去買啦, 就算100佣也未必會有人幫嫁, 而且, 自己去買慳返果100餘, 也能享受果種快感!

Thanks for sharing

Thanks for sharing

引用:
原帖由 kof_1998 於 2013-8-6 10:48 發表   
2 K" J. f# [" T* V實, 有咩話唔入唔到呀, 沙田咁多車入...% N6 t4 h6 {% n2 a4 \

- J' q, b! z/ ]8 O4 w2 Y- N" X; M自己去買啦, 就算100佣也未必會有人幫嫁, 而且, 自己去買慳返果100餘, 也能享受果種快感!
3 p+ y) a$ o( a2 _2 }每套三百,最少買三套,我可以幫手

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-6 15:00 發表   
7 r" C7 E2 {" E, @. H
. q6 j! f8 \6 }6 w0 n# \每套三百,最少買三套,我可以幫手
; I5 i4 g1 v) _. N2 \

# q" y1 J2 O3 i+ T  b* J/ Q嘩...每套三百, 好過去搶喎~~~快D拎把槍去打劫銀行啦!!

引用:
原帖由 kof_1998 於 2013-8-6 16:14 發表   ) A" i5 H' E! v0 w  e3 i
- c& e, b* T8 `- P. W

7 g, x; u; m. u' c1 a$ y/ [( J嘩...每套三百, 好過去搶喎~~~快D拎把槍去打劫銀行啦!!
1 g, L6 G# O6 s# V4 O
" I9 _  F" ~* C
賣拍見到一套賣緊五百幾既時候,代賣一套收三百不太過份

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-6 17:21 發表   
6 J0 N! D1 W, ]& S/ u
" z2 x( k: H; [0 |9 j
3 ~: I$ r3 r2 o* e/ S( `* k賣拍見到一套賣緊五百幾既時候,代賣一套收三百不太過份
' {. {) [) J! k1 {拍賣網果D真係貴到無朋友

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-8-7 21:57 發表   
/ g& B2 [5 b( U
( t) i3 a4 |) P3 Y1 d0 U( e拍賣網果D真係貴到無朋友
: z' G  e& A) d0 T( G: ~& m0 N. A% N: G) i9 P$ h
但係人地真係有生意
$ x# e3 n; `2 ^  p4 D; n據我所知,好多cd都幫襯佢地

無法# ^1 W0 V" J5 Z6 q
有幾多個敢自己買∼∼∼∼

引用:
原帖由 seifuku 於 2013-8-10 12:47 發表   % f. d7 p4 j" _" D* r1 d9 @
無法
6 R) d6 Q; q, \0 z* P4 t# ~有幾多個敢自己買∼∼∼∼
5 Y% g# w* P' z7 g! p4 X( a# X. a
我~~~ (舉手)
誰料你為了他可這樣不雅

(認真) 樓主想買邊間校服先
0 X7 o* _" m4 w& k& c見同你有緣4 T- W( H5 r3 ~( x
唔收你錢陪你入舖買都得; S" f  C8 S8 w) m4 Y
但時間要就我; ?; @1 g3 Y# k
佢唔賣或無貨唔准問候我老母# @3 ?6 N$ w4 K6 w
無膽就算數
誰料你為了他可這樣不雅

你入去話買×××咩碼( y4 B: A- O! Y: L; e
有就可能問你肥定瘦,快速答7 p( I( d! J+ I4 \5 X; D4 ]
不合可換,有貨在手換到口岩,千祈咪敗走

引用:
原帖由 shithole 於 2013-8-10 19:00 發表   $ I2 f) p, y- k4 j7 ]$ b$ H
你入去話買×××咩碼' ^* `4 g2 m5 E
有就可能問你肥定瘦,快速答- R5 x3 f# @3 W7 [) T
不合可換,有貨在手換到口岩,千祈咪敗走
4 \3 F" G# M0 @' S' K5 P6 s) F0 G7 F) ^. k* Y
跟住人地問買嚟做乜,老實答係自己著