嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

姐姐們請問金倫難買嗎?

姐姐們請問金倫難買嗎?

我有個女仔friend願意幫忙,但不是藍田聖保6學生可以買到嗎?
0 B  b: j  d4 ~: e" L) ^# SStudent ID needed? Thanks sis
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
男人買都無問題∼∼∼∼
. I8 D+ d6 y$ q* ^1 f# K1 C, \Student ID?$ K4 D, D/ I$ t, x
NO NEED~~~~~

一啲都唔難,我啲校服都係佢度買

唔該唒你地,頭先打去問過有無size佢話要到店先知,同埋聖保6佢地唔係專做 1 v; E3 @4 b% J) |
咁請問有無第2間有售呢? Just in case, thanks!!
) G' k) X1 F2 K) Z5 H" V1 e' f4 b2 s- e/ V' c. F1 h

邊間st paul先?

請問佢地點分碼的?即係去買時要點講呢?

upper and lower style
$ [6 |" d4 {3 g& Cupper 22, 23, 24, 25,26,27,28碼......, Q% Y8 ~# s( V0 F
lower 腰圍~~~~~

我幾鍾意勝象,都想去買
我愛女生,要做女生,女同女生。

有女仔朋友更容易9 S. Y  j1 x4 t" w* K, y
度好呎碼就得

回復 1# yn_hazel 的帖子

聽講難到爆,話自用更加無可能。

引用:
原帖由 uniform 於 2013-8-12 20:21 發表   & m, D  k. y' D$ z8 B7 z3 q7 }, O: ~8 C
聽講難到爆,話自用更加無可能。
- w- k3 y0 v  C& ]
  @# F0 w8 ^. k0 j我聽講都係好難買,但我一年總會幫襯佢三幾次

難度... 見仁見智
7 A" M: v  S" W5 [: c/ f$ y男仔大件技術差 : Q' Q7 F9 b5 y5 R. W, N
女仔細碼夠牙力
誰料你為了他可這樣不雅

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-12 20:41 發表   . V( Z5 g- m1 D

4 i( V! Z7 q/ p' b) B" t! z2 ?1 j/ N$ Z
我聽講都係好難買,但我一年總會幫襯佢三幾次
6 E2 w: D: S) m9 B, ?$ W& [* l我今年去過三次
! q/ ^1 V! T! D0 X/ L1 a0 i" o封窗一個月内同一間去過三次/ \( q! g' q% h2 J5 P* z- ?2 T
各分店共去過七次) W% j( L, _8 F/ g; u2 J
維記去過三次
; b. {* p4 h1 j, G長沙彎某店去過ニ次% {% r9 a. B+ X, c0 B. [
T記去過三次
$ l" c: C6 P' R- K! ]( k還有∼∼∼∼∼∼

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-12 14:57 發表   
8 u% b& I( U* C& K. [/ n邊間st paul先?
" \8 w" l( @) Q6 D+ bLam Tin apple green one:)

就係半年前我叫個frd入金聾買新發, 佢地話要id
# }+ h, v% K, o7 Q, f' {跟住無id既比名,攪到我個friend 勁"lor"

引用:
原帖由 yn_hazel 於 2013-8-12 22:27 發表   ) z1 w4 j- B- M% N: d# e
就係半年前我叫個frd入金聾買新發, 佢地話要id
3 m, R+ k  o. U( h8 V4 L% P跟住無id既比名,攪到我個friend 勁"lor"
/ T, c2 t. Z3 [. Z" ?新發半年前應巳執了
: j8 V' P! G3 R* c2 ?- V) ^比名米是但作個比距∼∼∼∼

引用:
原帖由 yn_hazel 於 2013-8-12 22:24 發表   
2 U, i$ T& O2 [" b- S3 R! z* z  {1 ?+ c. v% {: Z
Lam Tin apple green one:)
* ^$ j6 n" q- K

7 F: ]) T9 P8 ~/ w3 a有得賣

引用:
原帖由 yn_hazel 於 2013-8-12 22:27 發表   
5 |% N  a9 U8 b2 N' k' a; m就係半年前我叫個frd入金聾買新發, 佢地話要id
/ z' N* X7 h9 {跟住無id既比名,攪到我個friend 勁"lor"
  r& }8 R) n' |. s7 B" }3 Q

. ?5 v5 y, `9 I, K+ G$ }半年前買新法?9 L# j" ~% N+ N- J+ q( N
可能佢要同間己經摺左既學校交代啦,呵呵

引用:
原帖由 seifuku 於 2013-8-13 01:33 發表   
9 p$ W2 l0 H; S! v4 t# S$ |8 W
9 M: G0 u; z5 j# g新發半年前應巳執了
7 L& H# U7 `5 \' ~3 z& A+ r比名米是但作個比距∼∼∼∼
0 J" p& R& Z2 ?+ \+ v+ o/ ?; X
比左,佢真係對名的

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-13 06:17 發表   
  R, n; Z' y* i4 O. d6 T7 e+ J! Q; y- ^% B+ u" `1 G$ u7 R
" m6 B" F9 N- c& m, d/ G
有得賣
7 N3 q! `8 [% {; N' i唔該哂,揾日去。2 X, L" G1 Y/ O
請問除左金倫外仲有邊間有?例如歐美?
" P4 H4 N" s* _' S; h3 p麻煩唒

最近訪問的版塊