嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無人CD專玩制服

有無人CD專玩制服

我意思係真制服, 唔係街舖買嗰啲
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
你想用咩制服,和點玩

我有一套咁嘅制服,唔知算唔算。相係幾年前
" ]  {7 K5 K% u- Y+ d; @影,依家仲喺衣櫃入面。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
Dare to be Different~♡

我好多年前有件國泰恤衫9 a# b  x7 r4 P& z
99年花碌碌國泰logo嗰隻; `6 F! v+ i2 T. N9 q
0 A: [  i8 R" I9 x% y. Y
依家唔知去左邊

師兄我權限睇唔到張相, Q+ v; u; I/ v" W8 Z, E2 T
唔知係咩款

某大型`商場既詢問處制服我都有

啤酒女女的制服真的很美~~
6 }7 v6 G% x: J不知可從何入手呢?

有時拍賣會有7 I5 z) E3 f# O+ X8 G& c
但啤妹衫多數都係徧細碼

引用:
原帖由 mabelmeow 於 2013-11-13 01:56 發表   ! I' }6 `2 C1 g2 D; C1 O) Y0 k
我有一套咁嘅制服,唔知算唔算。相係幾年前
$ y3 q8 [% R  m4 W9 ~' z影,依家仲喺衣櫃入面。
1 L/ V0 H" |: f/ t

" C  U0 N% C5 M6 l7 v- z- a0 \# i. W
你件制服好靚, 是什麼碼?" ~4 T0 x* N: ]4 Z$ [
通常我都不合穿

引用:
原帖由 fakiller 於 2013-11-13 02:10 發表   
& F2 C; I. I/ h  N# q: w師兄我權限睇唔到張相
  Q9 j, m0 U" w  t* m. i  _' W: ?0 Y1 \
平時出街無人當我係男人,呢度畀人叫師兄,哈~

引用:
原帖由 cxyx 於 2013-11-13 09:56 發表   3 O8 k! I9 z  S6 u( x0 V
, t* K! J, L+ e! M
你件制服好靚, 是什麼碼?
' x: ]: S5 ]) b4 E% g2 T通常我都不合穿
! a& s9 D. K3 [9 X

3 m5 Q5 \$ F/ c+ w! j% [  E嗰時喺網上買,係S碼,喵寶食多咗肥少少都* V2 H: ?7 h" I+ J' _. K" {3 a2 L/ F
會著唔落。

引用:
原帖由 mabelmeow 於 2013-11-13 10:35 發表   4 x/ x! m/ }1 j& g1 b3 ~0 u/ g5 ]
& B4 i5 R. k! T' i6 `

5 D. C0 R4 o( @嗰時喺網上買,係S碼,喵寶食多咗肥少少都
9 H4 l; w  v& x8 ?會著唔落。
& l; s+ v6 p! s: g4 a$ ~
( O7 ^: s, s- i) E
呢啲制服連中碼都好少

引用:
原帖由 MUI 於 2013-11-13 10:39 發表   * S5 Y+ ^, ]# F0 D' ]0 v) Y
呢啲制服連中碼都好少
) |9 I  ?% x/ P' C& `9 [9 c( @- v* o; H& \1 Q
中碼係好少。嗰段時期我仲有套綠白色喜*M- x0 |+ R5 ~' V
碼,不過後來我覺得唔太靚同唔多鍾意最後掉
2 V$ {' c' t. V' v" s4 L咗。
2 C- d: \2 j9 y9 [+ m
* k6 R8 {( ]6 s( _3 \[ 本帖最後由 mabelmeow 於 2013-11-13 11:02 編輯 ]

引用:
原帖由 mabelmeow 於 2013-11-13 10:46 發表   9 F$ \' n1 K0 R

$ c, U/ ^+ H7 a1 \/ [1 z5 m, _  A
中碼係好少。嗰段時期我仲有套綠白色喜*M( s! U2 A, ]6 u. c7 g$ S3 @6 }
碼,不過後來我覺得唔太靚同唔多鍾意最後掉  C$ O3 V* H+ j& e4 {0 A
咗。
' Z( V+ X  a$ o' z+ b( r4 x6 O, V8 W4 }
眞善慕你可以穿上...

你這套s size 有無28腰?

引用:
原帖由 mabelmeow 於 2013-11-13 10:46 發表   8 u/ l% w' E+ K$ N4 t

( o7 Q  S& J+ E& V8 C+ W  o* J4 I
中碼係好少。嗰段時期我仲有套綠白色喜*M+ z5 |7 B( T- r' c* s+ w2 n4 t
碼,不過後來我覺得唔太靚同唔多鍾意最後掉3 ^1 b- j8 S$ H# t2 L6 z3 A+ x' L
咗。
- z; @* t9 P" m5 P) C( f: d4 A$ @. N/ X8 \6 Z8 ~2 P
啤妹多數都好廋,所以中碼應該做好少

引用:
原帖由 cxyx 於 2013-11-13 11:11 發表   
6 L6 J3 S$ H2 y. V4 o你這套s size 有無28腰?
* \2 t1 Z7 `* f% b( Z6 L
+ L- g+ n4 S# c6 x( N% L) P  r3 W有28吋腰。

引用:
原帖由 mabelmeow 於 2013-11-13 10:46 發表   + {& A$ e' s: E; S* j1 U* a3 i

: ?9 H$ \  B' o1 g8 V" q) L: F% U" S9 }
中碼係好少。嗰段時期我仲有套綠白色喜*M
$ N6 n$ S7 U* P" Q4 x& Z: n0 X碼,不過後來我覺得唔太靚同唔多鍾意最後掉
- M8 [, L8 F% X. }7 L咗。
( G, {0 I4 R2 I8 C# j2 }掉左咁大哂 ?呢度大把姊妹爭住接貨啦

引用:
原帖由 我鍾意CD 於 2013-11-13 14:48 發表   : J& a6 y, P( v& x
" ~2 r* y& f* \5 ~8 b+ D* l
掉左咁大哂 ?呢度大把姊妹爭住接貨啦
; _  |. Z$ O  T3 ~3 J
2 J8 v/ e8 d6 l" T+ {我都丟唔少校服架啦

引用:
原帖由 我鍾意CD 於 2013-11-13 14:48 發表   
, h# @3 m+ t/ R: X/ Z掉左咁大哂 ?呢度大把姊妹爭住接貨啦
+ q1 a, `# s6 H1 B3 Y# m8 L

" E) |' B* j' W# p+ p) w4 j0 ~你覺得值幾多錢?啲人又會捨得畀幾多?我試
4 K9 O4 a& Y0 g; C; M* {: Q過送女裝畀人,但啲人又要影張相畀佢睇又要% {8 v' U  @( G: f8 E# ^
約,仲要送上門又要就佢時間。之後我寧願掉# F! t, X1 ~& y0 c- h, _
或捐都冇咁麻煩。