嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無試過著比人射過架bra同底褲??

引用:
原帖由 bkkss 於 2013-10-19 13:51 發表   
& X6 @& U5 S' z- T
; h) _! f3 q+ c( T' ~& P6 c% a咁你最多試過比幾多人一齊射過?
5 m* C8 O" c2 _7 O* x" ?& F/ {
想百人斬av?哈哈

引用:
原帖由 bkkss 於 2013-10-19 13:51 發表   ' d* B9 q3 e* ^" }5 C+ k0 {

9 J0 u6 @9 R! m咁你最多試過比幾多人一齊射過?
  L4 Q* P2 k) c/ @! o# \
三個男人對住射

gay?2 h6 `$ ]/ R, a& @: m
你地真係好變態

引用:
原帖由 seecsee 於 2013-11-13 19:15 發表   
! g: l& F' _* T" w9 C1 H# \8 pgay?6 ^3 I7 O! U/ `7 O( C8 W: f# O
你地真係好變態
' B7 I2 t. a: k& k' w% i

# Y0 i1 Z( r+ {; @& n我唔覺得呢啲係變態LOL

全身射??!!

引用:
原帖由 bkkss 於 2013-11-26 21:48 發表   3 a) j4 J/ W: w
全身射??!!
' \9 A0 i+ G7 }

/ M1 t9 t) m# @! iSHOOT ON MY FACE

幫佢含or打飛機?

回復 3# MUI 的帖子

鞋先正,隔著絲襪黏黏滑滑,高跟鞋本身就已經向前滑架啦,感覺好正

試過 著住黎比人射落bra到 * j6 ?7 E+ ]% n% p8 c! S5 N
Up住精係胸到/ w! h# _8 t. @. j* @: W
感覺好正好淫好女仔

試過就一定試過,印象中試過2次,但冇你地想像中咁,又Bra又內褲
3 ]5 V6 Q  {. `6 s
  d+ _" E" B0 S/ x) q至於咩又食番又含對方,真係做唔到,反而被插被含就試過,感覺好正好淫,
" L5 Z/ |( v: _) ?* A2 F
$ C% d8 H) _9 ~- p+ }講射,只係射落對高跟鞋,初時的確射完唔敢著,但憑著勇氣最終都係著左,
" X$ X9 d. ]1 w$ Q1 W/ f. D; j) w# [6 h
第2次就更加唔洗講,被含完、被插完仲要對著高跟鞋裡面狂射然後比我著
" c" M5 I4 E& ~$ C. _3 {! W& F0 W+ R
至此著起高跟鞋已經忍唔住想淫起來

引用:
原帖由 bkkss 於 2012-12-26 12:49 發表   
, y; J) R1 e# Q2 X) D- g7 E有無試過著比人射過架bra同底褲??有d咸味!好正~
, ~6 V! L5 l+ R
" R  O" y9 g0 [: C9 u! ~1 a9 B如果有我會舌一吓,啲精華

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2018-11-30 22:07 發表   
+ o+ F: S0 v) h! o* A試過就一定試過,印象中試過2次,但冇你地想像中咁,又Bra又內褲
/ q2 T& `; A" ~9 P
0 x6 B+ m8 a) K, u7 C( _至於咩又食番又含對方,真係做唔到,反而被插被含就試過,感覺好正好淫,6 u3 A  [( {/ Q. G

! \9 E$ o& q% v  b" V講射,只係射落對高跟鞋,初時的確射完唔敢著,但憑著勇氣最終都係著 ...
( [6 V  ^7 g1 h1 x' a
" x* @  u9 [  E. k' {* S好好的經驗⋯⋯我也想試試

引用:
原帖由 73A 於 2018-11-16 08:10 發表   " b8 \: \: e$ S  n0 }& t
試過 著住黎比人射落bra到 # A8 ~: C- j6 J/ G  p7 H0 }/ J
Up住精係胸到7 e$ X; g* J. ~  d# [, V4 o. N4 w5 W
感覺好正好淫好女仔
" x9 I* l! t) E" Q4 b5 W  \+ Q7 u: b+ R1 {, u; t
我也十分想被射

引用:
原帖由 staccatiss 於 2018-11-10 12:46 發表   ) c/ n' v& B' e2 Q
鞋先正,隔著絲襪黏黏滑滑,高跟鞋本身就已經向前滑架啦,感覺好正
' P  z- O6 S0 B; x
# h. W. V$ W0 d5 b! N% |
可以射在我,穿cc 的腿

引用:
原帖由 bkkss 於 2013-1-26 14:02 發表   4 ?% F3 R4 V' X, N/ v3 ^- k
係粒連度熱熱地幾好feel呀!!!!
( K: F: ]' y! |9 M
8 B* ~( ]7 j: v5 [+ I3 |* A  a* _被射也十分舒服

引用:
原帖由 GE9596 於 2013-3-5 20:20 發表   
2 `0 E6 d) u  W1 m3 b: p0 a1 k; y想試 , 但我想有多D精會更加爽 ,
) Z$ n6 D" F# k% b只得我一個份量唔夠
- g& F: W1 f& O1 ~4 U( ~) ~
& t  p* a8 e) a, L% h, `
被射的感覺真好的) a; Q9 s0 i5 H( z1 A- P$ r* ^* p6 `& e7 ~
想要感受到阴道高潮

引用:
原帖由 jacjac 於 2013-10-14 00:14 發表   - d, G6 e- D. ?4 {1 k- w4 j
著住比人射可能更正
4 D: @3 t2 N8 G- ~$ r
  n9 A, x! X6 _- A& c7 y我要感到阴道之感覺

引用:
原帖由 jacjac 於 2013-10-14 00:14 發表   ( D5 j7 v& H! {2 S& }
著住比人射可能更正
% _' p, ~" r- K7 B8 b
/ l& J2 \% \6 J3 b/ s3 s" U我要感到阴道之感覺

引用:
原帖由 christychristy 於 2013-10-14 00:23 發表   
$ i9 n5 K9 F) }# B$ G& d自己倒立顏射自己吞返就試過^^, b  s- M" W" s: i- S
真係好似女仔咁架
- s2 J  G5 b2 c# S( H
% I0 C, A, ?; ?5 F: D3 I5 e我也吃過自己分泌物

引用:
原帖由 yoyochan 於 2013-10-15 16:40 發表   
) n8 {& v# \" [4 o我都想試下射人同比人射.
; O- n/ R0 a# }1 [/ S0 Z4 Q
( E; ^5 G4 X& L2 J2 u. I被射可能更爽

最近訪問的版塊