嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

幫買校服

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-12 06:46 發表   
5 O& L& Y7 `' X9 f9 S) u, D, Q
$ W& V9 {2 s1 X# h6 f
, p( w) D# S' ?, ?, Z$ c* P( K7 U跟住人地問買嚟做乜,老實答係自己著
& v4 h$ e$ \# O- O+ mreply with this answer
0 r' B0 I- z5 S" r0 }, p2 Kyou may be refused to sell for some shops~~~~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
其實我每次買都係話自己著,所以次次都岩身唔駛換,有時仲有得試添。
1 T, c) ~: ?8 X樓主想買邊間學校,咩碼?我可代買,詳細你可pm我

最怕叫帶個女仔來
我愛女生,要做女生,女同女生。

引用:
原帖由 Misscarolchan 於 2013-8-12 17:22 發表   
: w9 U, _- B: V. y6 y2 ]/ u/ G3 d# u最怕叫帶個女仔來
* }6 W5 r0 S5 {: I8 q% m- X9 D9 v
好似話講嚟講去講唔到咩碼,又話幫人買就會叫你帶個女仔嚟

引用:
原帖由 seifuku 於 2013-8-12 12:09 發表   
$ p. e9 t2 @6 e3 p+ D$ }: j# Q1 j4 b
: p$ I+ @: M* sreply with this answer/ J& C* _: W2 A" \) [0 E
you may be refused to sell for some shops~~~~~
8 L3 z# m- ?8 c# L4 J/ X& T- C" [
一間間啦+ e$ b9 ]3 i& p* @5 E* Y
有啲根本唔會問

最怕叫帶個女仔來
我愛女生,要做女生,女同女生。

我只會話,距唔會黎
& g& f2 L, H( m9 ^雖然從來無人問 $ L* U3 t5 S+ m8 v" Q
聽最多係- x& w* P3 T6 J: Z$ g
好肥渦
! Q% Y" [% @/ D; i我答係呀5 R9 x9 `. a% t8 b: O1 ~/ ~) C
有一套口岩身就帶去話要一樣大

引用:
原帖由 Misscarolchan 於 2013-8-12 23:28 發表   ) a" _5 X$ ]" s3 U( u7 L8 l
最怕叫帶個女仔來
. h" j6 M) ~, @& d! ^2 X5 j2 X+ E8 d
可以話距行動不方便∼∼∼

既然而家傳到連昌記都會問既時候下,莫講話金鑰賣唔賣
+ B8 U6 }. L% g( h, v: @- r遲早連去百佳買嘢都會比人問3 k  H4 g7 t% f2 |" Z7 F. ?! K

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-13 06:37 發表   # L% m0 E- K' b3 W7 k9 y/ E
既然而家傳到連昌記都會問既時候下,莫講話金鑰賣唔賣
3 v3 W" s& Y5 R. `遲早連去百佳買嘢都會比人問
; I5 E1 b4 J" s7 u' l/ {7 i; ^8 W
' ~/ t1 F# E6 T2 ^5 X  H( L' W6 Y去m記...   sales姐姐問我買黎做咩, 我答...   唔係呀我幫人買架炸...唔係我食架...個女仔又唔自己黎
誰料你為了他可這樣不雅

類似啦
" W  j0 o* ]9 c% E( A昌記以前都有問我/ F8 S# U, B% I: K7 M1 @1 {
問我要咩碼囉7 |  ?. g9 v/ e" O; `. P
但無問買嚟做乜

趁人多果陣去,佢失左比你之後比錢走人

豐昌順全線分店都易買,去過沙田,北角,屯門,大埔都凈問要咩size同要唔要配件(腰帶果d),去多幾次就完全唔驚啦

引用:
原帖由 EarlyLight 於 2013-8-14 02:21 發表   4 j& s! u3 d1 Z$ E7 A' B( v5 c
豐昌順全線分店都易買,去過沙田,北角,屯門,大埔都凈問要咩size同要唔要配件(腰帶果d),去多幾次就完全唔驚啦
& g" {. A3 T, p) Y6 b) w, l
  l8 P) S$ y( C" d2 W; L' P! ?3 j1 ~. n
豐昌順直頭叫好好買啦!

我人少先去
' v( |4 a- E! \8 E. D- `最怕多人∼∼∼‘

引用:
原帖由 seifuku 於 2013-8-14 11:50 發表   4 G6 i. }8 S2 i
我人少先去
; d8 a  R) b- Z# m: P4 t最怕多人∼∼∼‘
; c! U8 R2 d* m3 l( f人多人少都係咁買

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-14 12:55 發表   
4 R' K1 t; B7 Y6 `4 ^+ I7 P
3 M' g; \* @  ~9 F* R6 S1 n' e人多人少都係咁買
$ H; H9 t3 k' O/ ?( }" _
人多(客)趁亂... sale屎唔耐煩趕客! v! J% b3 O6 B1 v) Y
人多(sale屎)... 口技搭夠, 差啲衰一鑊
' v  N  a, }8 f; Y$ F人少好辦事... sale屎得閒問你野
誰料你為了他可這樣不雅

最多咪問系唔系幫你親戚買咁,隨便答就ok la

引用:
原帖由 EarlyLight 於 2013-8-15 02:23 發表     e2 k; G% Y* c+ i: c0 H. `
最多咪問系唔系幫你親戚買咁,隨便答就ok la
7 d: [  s, X* G' h0 X. w4 Q: l1 Y! |9 U7 X
點會問呀
) e, d3 v9 A* p, ?最多咪問幾多腰

有D shop 要求留下學生性名 ∼∼∼∼9 N1 P2 e, Z6 I! M, g/ n# Y9 K2 E
不過我係老作(陳小敏) ∼∼∼∼