嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我多數會著住件校服打飛機,超hi呀!

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-24 21:33 發表   6 ?2 T" X7 ~2 y8 F5 g, O0 x; s
( R8 {! _4 v- g: n2 {/ b
唔知呀!. ~4 W8 {7 T5 Q
一向都係咁樣洗.
% l; Z7 S* J; r2 Q  P9 r# w/ W

* z; W5 T0 @6 L& u我試過唔得

旗袍要傳統的那種才有感覺

引用:
原帖由 henry12367 於 2013-7-25 08:38 發表   ; r' F- P: s0 }# i
旗袍要傳統的那種才有感覺
8 S: T4 r& B# J7 k
/ g6 I$ C. D7 \
即係唔係校服果啲??

你穿校服,JJ半透,好性感誘惑,簡直是學生人妖,令人想入非非,支持你,希望你多發照片0 K# V& p6 \$ ?) x( D: x$ M

! ?1 Y( o) d) o  a7 h  Y* B
引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-23 23:37 發表   ) S' v" C/ e4 i9 C) J8 ^8 X3 w  x
我多數會著住件校服打飛機,超hi呀!8 }- m4 X8 H( v* V& f3 i! A- N0 i  F
不過玩完之後就要洗返乾淨佢.

引用:
原帖由 shotboy 於 2013-7-31 02:05 發表   
' L# \1 r7 K. ~4 ~你穿校服,JJ半透,好性感誘惑,簡直是學生人妖,令人想入非非,支持你,希望你多發照片
: _) Z1 M# D) ^4 u* h# z' O' t- M3 `$ R! ]
: J+ m5 T+ r( I
真係好hi呀!

我也會這樣做!!
  G0 B$ \0 W$ s1 a& Z$ m  }/ U6 N可以拍射精在上面的照片分享嗎??

引用:
原帖由 shotboy 於 2013-7-31 02:05 發表   
& R2 b+ E1 [0 K* z! p你穿校服,JJ半透,好性感誘惑,簡直是學生人妖,令人想入非非,支持你,希望你多發照片
3 t6 E; K9 A$ T) l6 n' p' O
8 K; y  R, V1 R: l! e# G8 A
7 S7 ~8 m# f- ~5 b! h: K8 ^$ M
人妖…………

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2013-7-24 13:29 發表   ; e) k7 _$ s  x% L
9 j) a: l: G: b. V- b8 t
套隻手套或者襪落jj度打
之前我都好鐘意搵襪黎打,架。) ^! m4 w6 \2 b# u$ Q! h9 W
不過宜家係真空校服先得。

回復 1# kingphone 的帖子

我建議你著多對滑滑的絲襪,一定仲high!

要整齊咁著成套先好玩,最麻煩系清潔

引用:
原帖由 england4ever 於 2013-8-14 00:58 發表   6 h3 Z& V; ^* {* y( h7 I
我建議你著多對滑滑的絲襪,一定仲high!
& f' g* R+ b, {" j- ~* e著住校裙已經好HI.

引用:
原帖由 EarlyLight 於 2013-8-14 02:08 發表   
/ B! t; `4 c2 J% f要整齊咁著成套先好玩,最麻煩系清潔
0 `2 }8 `/ D% a$ @# M; Q
清潔就唔麻煩,暇煩就係等佢乾.

我就鍾意著埋底裙,因為唔著的話,漏野就整到條裙有黃色漬,洗極唔甩

好正WOR

shall we share????

校服+絲襪重正

不错啦看看学习

難唔難洗架?我都好想買我間學校既校服' I, L9 C6 E$ C  g
我會日日都射
; E* o5 w$ w3 v8 F& a& w3 X7 J但系唔敢買呀

著埋女同學的白襪就超爽

引用:
原帖由 銀禧仔 於 14-1-2014 18:06 發表   
' c2 {5 ^4 T. _: R" s  ^著埋女同學的白襪就超爽
# r* }0 ?6 w0 O4 \: B1 y
; s" q- B' y; c  O2 S' I
我鐘意校服咋~~~