嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

邊度可以買到大碼學生鞋

邊度可以買到大碼學生鞋

我43 碼, 西九紅蘋果果間執左
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
唔係掛,執左?! Z2 F2 l8 t3 m* G  |
仲嗯住過年前去買新鞋...

執左啦!個度都好少學生鞋鋪,同埋又咁開揚,好難買LU..

元洲街步陞啦 ... 最多款 ~

步陞個間易買咩?入面都好多牙叔做鋪面喎。。。。。

引用:
原帖由 ripple040 於 19/1/2011 10:56 PM 發表   
4 v/ q7 X9 e" v& ]! M& u步陞個間易買咩?入面都好多牙叔做鋪面喎。。。。。
. V1 e2 @) h. g! I( C- n$ o' H
D阿叔都係為左做生意姐 , 邊理你咁多丫 ~

我都想搵丫.......新界/九龍區邊度會有?

引用:
原帖由 glock18 於 2011-1-18 12:06 發表   5 ^/ T* X5 I$ |7 [
我43 碼, 西九紅蘋果果間執左
5 D2 O) Z" o$ b) N& g

& Z' h; M% \% c7 f# Q% A/ Z$ l" o5 X
樓主:
8 o; K9 B" w5 }8 h6 L* D/ {我11月已經出左POST話間野係12月22日轉左手架啦

引用:
原帖由 jzx100chaser1jz 於 2011-1-19 22:14 發表   
# B3 q5 L0 i3 ~6 p) j" j4 a- B元洲街步陞啦 ... 最多款 ~
/ w/ v" |+ t9 C8 e. `! J/ I
: G( p1 b. ^. d: k
有冇詳細地址?2 `5 }8 M- p  E! h( @
間野最大幾多碼?

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2011-3-5 17:27 發表   % S( _/ L( R+ k% O* Z9 `- S  V
$ r9 B% `' I+ h7 U  ^0 ~+ u, Q; i* E& `

+ `4 q4 s, g+ M, S$ w有冇詳細地址?
0 i0 C3 L# L4 h# Y- n' m3 u  E) s間野最大幾多碼?
' _% t) D; f: F/ }
; O9 }. k, `. z' @! U: u- P元州街165號3 `/ ^! J& H- \# Z' W) e6 k

q- S, E) r6 {3 G# x5 J7 z) h% PBTW 同問碼數

引用:
原帖由 14641 於 21-1-2011 13:36 發表   $ s0 n3 P, z8 L
我都想搵丫.......新界/九龍區邊度會有?
, \6 k" \0 k7 X0 _% h
元朗荃灣舊區啲內街點都會有幾間 不過要自己搵 因為多數都收收埋埋

手上有43碼一對放售
暫停寫入