嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

呢個世界真係細到我想爆粗

呢個世界真係細到我想爆粗

以前其實一直我都唔會露面
  p2 j7 M+ b& N" L& d- L% k4 S即係唔會出黎交收或者網聚等等
3 h+ o& J8 Y( D# t相更加唔會玩露面
7 p! |/ _. F' v係因為之前有單野搞到唔開心3 V4 u. r; u) l( R
先玩返CD0 h" g, Z' w7 K8 e
搞搞下又覺得露面都唔會有人認得
1 M) J% T' N/ n. U9 ?不過原來呢個世界真係好細
4 b+ M( J+ @4 ~7 a  ]+ D星期三網聚撞返個人( Q  r  |. y/ e* `8 Z$ F
不過以前都唔熟都算) x) \4 F7 N" y+ ^2 i& \6 W2 J
點知今日傾交收...........
4 i4 I: Z# i( D: |真係遇到個熟人...
3 f, b9 u3 ^& |8 d7 ]一個星期遇兩個,唔知下次我會遇到邊個呢# M) f7 ~& l; `& p1 b' ^/ ^9 n
6 y2 I7 a% \, e  V
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
仲要同會....点呀心儀?

世界真細小!可能自己身邊的人就是妳的網友!心儀!忘記唔開心!盡管做自己鐘意做的事!婷婷同姊妹都支持妳架!

同會?..咁既然佢都係同好..相信會保守機密既~

引用:
原帖由 心絲絲 於 2010-3-12 11:41 發表   
( G$ B6 t: K7 ?! _- ]* q6 {同會?..咁既然佢都係同好..相信會保守機密既~
% }: f2 F8 s# H3 ?
同埋一個club成日玩的* b, K& c& _* Y0 G5 C  W' x! S
不過我都幾個月無返去喇
" s  u0 g6 ]9 l/ F4 ~只係一星期撞到兩個識既都係CD覺得有d驚姐

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-3-12 11:34 發表   : t- u+ q# O) W
世界真細小!可能自己身邊的人就是妳的網友!心儀!忘記唔開心!盡管做自己鐘意做的事!婷婷同姊妹都支持妳架!
  q5 `  H2 s$ I9 d& }) ]0 Z唔係唔開心
" B. I5 Y3 J6 E9 U# N係忽然間唔知點姐
: J4 k% P' s$ T/ ?, J唔知幾時又會撞到邊個0 W$ F6 D" D& j% `9 C
圈子比較大的朋友們又不想比人知道既就小心了

心儀..不如你學女聲 3 `: N, k; z1 J1 Y1 U- s- L
學左見到網友 都吾洗怕

以前讀U, 幫同宿舍既男同學執櫃搬房, 俾我找到兩、三對絲襪.....( Q! L  i5 u0 _

3 X4 h; q* |1 L& K& c雖然發現同好, 但當然唔出聲...

唔好咁啦~XDDDD5 e) ^7 K' _1 i2 L
世界係細d張就下啦~XDDD''

引用:
原帖由 陳真 於 2010-3-12 13:12 發表   / r6 c1 |, K+ e) Q4 x
以前讀U, 幫同宿舍既男同學執櫃搬房, 俾我找到兩、三對絲襪.....
6 H5 K$ R( F) P1 b3 B1 o: d9 r+ k+ a
雖然發現同好, 但當然唔出聲...
9 z' D9 t, U7 a' r! t2 @' ?& h' D

; g& {+ |/ ~6 g  U/ J+ j# S  S3 I$ `; p" f8 P( @
會唔會係佢地啲女朋友留低的?

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2010-3-12 15:40 發表   4 ~1 \0 E( _3 d2 y( w3 r1 d3 x0 s

; E4 E- e3 T! L9 j
& [4 J; z6 }8 V. o9 R) D6 e, s9 \: `: u$ L" d9 M
會唔會係佢地啲女朋友留低的?
) P/ [$ U' j1 G4 `  u$ W5 n

6 o! v: ]) ]) X0 A" i5 k8 c0 i我個舊flat mate 當時冇女友.....
( q9 T5 H7 S. x係街見到靚女著絲襪, 傾開條女對腳正, 又著住絲襪.....條友仔仲興奮過我......
' U; o& n/ _9 q7 k2 {) s( w所以我知道佢都係絲襪男.

我都曾經在一次聚會中, 遇過幾位姊妹, 佢地係我當時做既學校既校友...-.-"

邊到讀U先?我在日本讀書時都着絲襪LA。冬天時得0度。內褲都是女装架。

心儀,Ha..Ha..我知道你撞到邊個la...
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-13 03:07 發表   
/ ^7 _; P3 |% D- H心儀,Ha..Ha..我知道你撞到邊個la...
& T4 m" k* z: m) i! w% l7 _
你又知...?

不是小R嗎? @@

咁者係你平時人面廣者,而且見到識既未必壞事喎~話唔定會有好多唔同既話題呢...

最近訪問的版塊