嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我喜歡直穿絲襪的原因

我喜歡直穿絲襪的原因

相信好多版友都知道,我係長期直穿絲襪的。有好多人問,為何會直穿,衛生嗎?
- c5 P/ Z3 m6 h4 q
1 E7 f4 ^" J# j) K+ I& z% N8 k我可以說,隔著褲來穿,從來沒試過突然傳出尿味等等的。
8 b; _' Q9 R" G2 A$ T, Y% m7 E( y! O( B! _* \. z5 V7 j+ Y3 W7 d0 K8 W
其實,我第一次穿絲襪已經係直穿。因為接觸過的絲襪包裝 (如圖),model 都是沒有穿內褲就穿絲襪。5 d" G- S8 v2 g

+ d* k6 [  I6 Y) E1 v6 ^  _去到外國看歐美的成人絲襪網站,鬼妹 model 都係直穿。
( {$ V$ _3 v) O  v; B
9 y- w& e3 O0 w- `8 u所以,我一直都認為,直穿絲襪係最正確,最正宗的穿法。
1 x" b( e: d, `$ S4 W8 p* t5 k% k6 b  L1 C
當然,我試過著左底褲再穿絲襪,或著了絲襪再著底褲,感覺不舒服,不習慣。0 i/ b. h) q' l7 a; F! C: {% Q

Y' T2 p# [3 m起初,我會另加綿襪 (返學 小學、中學,一定要隱藏)。後上上大學,同出社會工作。間唔中會試下就咁絲襪腳穿入波鞋,皮鞋。著著下,覺得沒會有人會理,亦唔會太異樣,就決定以後穿絲襪出門時,在外不加穿綿襪。, m3 R: s5 A( A2 p

8 G6 s' V; _7 t咁就直穿左絲襪幾十年了....+ Y* n/ P% Z6 j, _3 s
# Q* m& c+ I( ?, y+ b  u+ @
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 陳真 於 2024-5-13 17:00 發表   
- N1 ?+ _1 U3 X7 }相信好多版友都知道,我係長期直穿絲襪的。有好多人問,為何會直穿,衛生嗎? ) P: C2 [5 q3 z" a/ u/ L

5 D: g2 S0 h$ C+ I8 e我可以說,隔著褲來穿,從來沒試過突然傳出尿味等等的。
$ D4 _1 ?, t  w% f0 h! ?! Q0 q4 q
" g, i3 J, Z5 o4 t其實,我第一次穿絲襪已經係直穿。因為接觸過我絲襪包裝 (如圖),model 都 ...
6 r) `$ e+ C/ @/ l' V) ]5 m6 S我印象中我阿媽以前都係買呢種絲襪,人生第一次見到的絲襪都係呢款 4 C8 s, w+ A7 y9 C) \& B

# w8 a, q, o- ~9 L, ~我喺其他post都講過,我細個第一次著絲襪係畀阿媽逼我著,嗰陣乜都唔識,當然係著咗底褲先著嗰種所谓絲襪。到我有一年暑假第一次去永安買絲襪,嗰陣仍然同屋企人住,每次都係襯佢哋唔喺屋企嗰陣,直穿絲襪打飛機,但因為冇得洗絲襪,所以每次臨發射之前褪低對絲襪完事 . L/ \% `  J8 R5 T" b
. }) L0 B# B. c4 y/ q2 s
到我出嚟做嘢之後先有機會長啲時間著絲襪,通常都係星期五可以著便服嗰日,喺條牛仔褲下面著絲襪。因為二十幾年前可以買的絲襪款式有限,可以買到的絲襪普遍彈性都麻麻,所以我一定要著咗對絲襪之後再著底褲,如果唔係咁著,對絲襪好易會跣落嚟!. ]; }7 d, |# d# {2 r7 I6 C0 u9 V

0 Q7 a2 K' H- W. K  N" I6 Y+ f5 b6 T另外我呢幾年開始,有時夏天會著短褲加肉絲出街,為免太過引人注目,同避免脚趾甲同對波鞋兩面摩擦對絲襪令到對絲襪脚趾位穿窿,我點都會著多對短襪
2 \/ Z- Q+ p0 P4 `9 o0 P) P4 ~. U$ P7 j2 U+ w

感謝樓主無私且熱心的分享~~

印象中我阿媽以前都係買呢種絲襪......
8 _" \! M' i% B- \$ u1 @  j% k我呢幾年開始直穿絲襪的 , 好好享受......
9 s  n! \1 N7 K, x/ F' i3 H

我都係直穿,咁樣先舒服

直穿係舒服o既,但如何解決絲襪中間車線同JJ/袋袋磨擦?! w  U+ C- d" V6 u8 _2 [* @- l
而且JJ冇可能全日向上擺,向下擺點放先最舒服?+ l( ~& R% {+ s$ b+ [6 N' O8 i
- k7 m9 G4 D( }  p: f
我試過前後倒轉,即係搵pet pet位兩條車線o既絲襪,, Y  j: z$ q- a/ Z+ Y( A- J+ Y
反轉著,前面中間有位,唔會磨袋袋,但後面會好緊

引用:
原帖由 1677 於 2024-5-16 01:02 發表   4 x( b0 O1 F$ j
直穿係舒服o既,但如何解決絲襪中間車線同JJ/袋袋磨擦?
; C, v& L  X* G& Y. s* P而且JJ冇可能全日向上擺,向下擺點放先最舒服?
( ?1 j3 m. \& [; |3 h$ c- j4 i# a- U/ C# N
我試過前後倒轉,即係搵pet pet位兩條車線o既絲襪,
( Q) s9 m/ W! v+ D/ s: g0 z$ Q+ j5 R3 P反轉著,前面中間有位,唔會磨袋袋,但後面會好緊
; f2 {* t+ P8 S( R2 l- ^" `/ t; W) b6 m( Z5 F2 G: f
著有綿檔的,車線同JJ唔會點磨擦。JJ唔係應該全日向上擺既咩?

引用:
原帖由 陳真 於 2024-5-16 09:01 發表   ) y7 Z( S; X1 r7 H% }1 v( Z/ o
! d0 r5 u& A' b3 \
: C/ n& {' m8 [8 ]' C
著有綿檔的,車線同JJ唔會點磨擦。JJ唔係應該全日向上擺既咩?
' D$ A; b3 {/ I9 b0 _
點解JJ應該要全日向上擺?JJ向上擺會唔舒服,就算著著下絲襪無啦啦扯旗,我都唔會由佢向上擺

引用:
原帖由 陳真 於 2024-5-16 09:01 發表   5 ^5 X! J5 f: }% _
4 t% n6 P, i% \7 Y* s, L
/ b! d. `% `8 s) K
! A0 X: D. h" X! ]" H( U" @5 B' b3 K: b7 k& A4 A
如果唔硬& u- b$ ^  r' n$ a, _" T+ Z
唔明JJ點解可以擺脱地心吸力全日保持向上啊! z& b" g: C5 a
除非絲襪可以將條軟J箍得好緊
) i2 x# K* B* K3 [+ w5 o自己經驗係
* R! M0 t$ E  ?# o, {行路坐立等各種動作都會產生短暫虚位
4 c' {( n, H/ t4 `5 l於是向上變成"側卧"
$ o' w! T4 P- v
$ W5 {; K$ J$ Z* E" a[ 本帖最後由 JoJo1217 於 2024-5-16 10:59 編輯 ]

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2024-5-16 10:54 發表     ]8 z, ]: d" V- T) p

" ]5 T" D7 H) L* U3 O6 C
  {/ K3 Z4 L7 n6 W$ i4 E如果唔硬
5 f9 Y& E/ }8 @; I  l9 \% J8 _唔明JJ點解可以擺脱地心吸力全日保持向上啊) b5 c' p) O7 h
. A% v: j# i' H9 D: P自己經驗係
; Q2 _4 U8 P% Z8 R行路坐立等各種動作都會產生短暫虚位. \# f$ d6 K" H0 J/ f& B7 O
於是向上變成"側卧"
" S6 W1 ]! _) e. k- ]

7 r: W! v! I8 K4 ?) ^2 B* A4 k* J! y我平時都是穿這,絲襪也包得夠緊,所以從來沒有下墜問題
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

我平時都係直穿,jj會全程向上擺,龜頭自然會貼住條車線。咁咪由得jj同車線磨擦lor,jj同條車線磨擦先至最舒服! O& A7 u( W7 z& r# p- t8 w# u
點解冇可能冇可能全日向上擺?只要你一開始著既時候向上擺,佢就自然會維持幾個鐘(除非條j變到好軟好軟啦)。
# I% I/ G4 D. j1 f5 L. d  c7 D5 q- t, p" R( Y& V
我覺得向上擺舒服過向下擺好多,所以我會盡量令佢一直向上擺,首先係一開始著時,令到jj扯到最硬,先至再著外面既野(如女裝底、長褲等),咁就會維持到好耐。& f& m& P. T# k/ U7 J2 I! W

! x2 y' V. H3 T向下擺就一定唔舒服架啦。著絲襪時扯旗真係好爽好舒服,如果向下擺就冇咁易扯。就算係扯時,亦會痛,同埋快感冇咁強8 U6 ~+ ~6 F& p, X

: |/ y$ s) O, y  k2 V. l. h& N
引用:
原帖由 1677 於 2024-5-16 01:02 發表   + M0 A3 p3 c# y
直穿係舒服o既,但如何解決絲襪中間車線同JJ/袋袋磨擦?0 r, G2 ^0 D6 o
而且JJ冇可能全日向上擺,向下擺點放先最舒服?
; V7 B) ^, z. m9 C5 q: C
2 c5 S% _' O) k6 v3 u我試過前後倒轉,即係搵pet pet位兩條車線o既絲襪,. e# L  h) |, c9 U% D
反轉著,前面中間有位,唔會磨袋袋,但後面會好緊

如果你條絲襪夠緊,或者出面著條緊既女裝under,就算jj唔硬,多數時間都仍可以維持向上(我個人經驗就係咁)6 F* x, z' g% J+ f. ]. h5 Y
8 _, z9 F. N7 V5 p% g  W( m
引用:
原帖由 JoJo1217 於 2024-5-16 10:54 發表   
# ~$ H/ J+ J. L4 C2 }# k" ]
* Y8 j; i1 c5 V4 A) j) [* O
  o; Q1 y, n+ o3 T( l/ O如果唔硬6 X9 t9 u7 d% @- J$ L- K
唔明JJ點解可以擺脱地心吸力全日保持向上啊) g9 u, \0 N8 B; J
$ L7 O! t5 F% R8 F4 a自己經驗係
$ b, i5 x) @$ e0 R8 E( \! r8 m行路坐立等各種動作都會產生短暫虚位
+ w* p' C0 c% {  I* M於是向上變成"側卧"

回復 12# england4ever 的帖子

England 哥很久沒見..

完全同意👍,我都一樣一開始已經係直穿,直穿時特別舒服

引用:
原帖由 england4ever 於 2024-5-16 17:53 發表   
3 f3 L9 a! X5 @: `; M) a# \如果你條絲襪夠緊,或者出面著條緊既女裝under,就算jj唔硬,多數時間都仍可以維持向上(我個人經驗就係咁)! S5 s9 [0 \9 U9 X+ Q

2 r% y% |9 j9 [) _8 L0 @+ w* k$ ^
- ~! G9 \' N: r

* ^9 ]+ d+ E6 W& I唔硬意思其實係咪指半軟硬所以可以keep住?! b* p$ ~% P1 U. P0 T
我的完全軟時就算有絲襪箍住# r4 D) ~9 P4 F
坐下行下之後過一段時間都一定會側卧,無計
6 }; r8 E$ X/ U) ?$ u& m/ u! _3 I% h8 l

唔係。唔硬係指半軟硬或全軟。我著果款絲襪係偏緊,加上我會在外再著多條又緊又滑的絲質底。就算jj全軟時,條絲襪已經大致上貼住條j,出面再有埋絲質底緊貼住、兜住,真係冇乜可能會令jj向下。我依家就係著住實測緊,jj全軟,但條底底真係包得條jj好穩,已經唔係我早前post所講既"多數時間都仍可以維持向上",而係根本一直都會keep住向上lor。
; e5 l* B% |9 n, b/ Q1 b3 q' [1 _; `" o  `$ C+ j' K+ b
唯一可能性係,你一開始著絲襪上身時,冇俾jj硬,軟林林時已著外面野如長褲等。
9 T! `% y3 P6 {2 T
$ G2 w8 J8 `& `2 j* d/ g我諗係你條絲襪唔夠緊,同埋出面冇加多條緊既絲質底( l- _* f- ]$ w( }6 a# N7 i  O
$ s  S% j  x: D2 h

7 ^5 Y/ l& U) w3 z5 _
引用:
原帖由 JoJo1217 於 2024-5-17 12:39 發表   - L3 g/ O" u$ {! I& \: U$ ~

; W+ V4 }9 V0 M
  y& Q  s# y4 j  ?5 n: M6 F0 T& n唔硬意思其實係咪指半軟硬所以可以keep住?% B% z* {  T, p3 W' [2 j
我的完全軟時就算有絲襪箍住( T; C9 }4 U) Q
坐下行下之後過一段時間都一定會側卧,無計

向上擺舒服好多wor。向下擺扯旗時,會痛,而且快感又冇咁高。向上擺扯旗時好舒服,而且向上擺會容易扯好多
% ^6 ~0 t- M) G8 A  b) F. L" X. \# Y2 J8 F8 |, [
引用:
原帖由 wky 於 2024-5-16 10:08 發表   + {4 `) \% m! n
$ M" c6 u( I( K$ Y- L
點解JJ應該要全日向上擺?JJ向上擺會唔舒服,就算著著下絲襪無啦啦扯旗,我都唔會由佢向上擺

引用:
原帖由 england4ever 於 2024-5-20 19:23 發表   + B: U1 e7 I% b6 X8 G6 a0 n- W( _
唔係。唔硬係指半軟硬或全軟。我著果款絲襪係偏緊,加上我會在外再著多條又緊又滑的絲質底。就算jj全軟時,條絲襪已經大致上貼住條j,出面再有埋絲質底緊貼住、兜住,真係冇乜可能會令jj向下。我依家就係著住實測緊, ...
- v$ y2 S. Y+ {

5 A& u* u7 K: G$ R- j  ~
  P! e( h' o% O' a, F. Z等我又試下先......

滿認同直穿的 ,絲襪包覆著JJ ,臀部 ,大腿觸感很棒~ ,後來想多點女性化會穿上丁字褲 ,又是另一種視覺享受

回復 18# JoJo1217 的帖子

試左未呀?