嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

俾屋企人發現??

俾屋企人發現??

如果你地俾屋企人發現個D野??你地會點做@@?( |6 S& g" M+ `! E+ y" R' T. Y7 O, v
同埋你地多數收埋係邊?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
未發現
# V) u3 }' o/ B' q- Z3 ~唔知會點做
' T8 z! E1 ?! Q) J) y
" v" `% [5 G" e' h3 q; j我就收埋o係有鎖o既櫃的# R8 W9 M7 n' ?# W, d
所以唔驚俾人發現

引用:
原帖由 cdtv 於 2008-2-2 21:53 發表 2 N, ~$ u6 @5 p, ^
未發現+ b( M8 ~6 s2 D" l- o
唔知會點做& i0 p8 a" {% n# F
$ T% k2 s  S' C. S
我就收埋o係有鎖o既櫃的
  u3 G5 R% i' h$ k% \. [7 h所以唔驚俾人發現
) z) H# U) B; U, A0 Z$ k

: p6 c3 M7 D- g# e- C! w- B% C0 y; T我都有鎖鎖住,不過最近俾呀媽發現左!!

引用:
原帖由 DenzeL 於 2-2-2008 21:59 發表
& X" g# T+ v  M! o7 y/ d' R1 K# f# [9 l6 |6 n! S

6 f3 U6 H! e+ x: ?( m& L: @我都有鎖鎖住,不過最近俾呀媽發現左!!
. w5 R# ?8 `: s- s% z* |+ \鎖住都會俾人發現 咁跟住呢 我都係鎖响柜入面,暫時未有人發現

引用:
原帖由 DenzeL 於 2008-2-2 21:59 發表
; @; q4 Q$ X. V1 y
! w0 U5 _3 G7 P2 W8 ~0 u& z
$ M! c, P/ }5 y, K+ y我都有鎖鎖住,不過最近俾呀媽發現左!!
" G/ \- b: L% {, h- H
俾人發現左!?
0 U* H, }, p- k8 I咁e+點呀?

廁所假天花上面......

引用:
原帖由 silly1234 於 2008-2-3 02:06 發表 , @) Q' c) l# T, g
廁所假天花上面......
) H8 |& j" g3 p% |
最危險既地方最安全!?' M  o- m! M9 B! x! r: E

. L3 O! s2 A- A不過...
$ P, ^( |) x: _! M9 F廁所咁潮濕...小心發"毛"

乜0甘大劑? @@ 家陣點攪?

引用:
原帖由 DenzeL 於 2008-2-2 21:59 發表 ) A  b& E( e- D
5 B7 `$ `  r2 |( Y6 i" ~" M

5 |' C( e7 G& Z- U. x" ^/ t6 |我都有鎖鎖住,不過最近俾呀媽發現左!!
3 S! n; @+ [5 P4 p8 |9 P8 g7 S  q% R7 G* p
唔係瓜
. j; `$ s+ M- |7 \5 K3 K& n$ ]你開完唔記得鎖返嗎?

我只能和媽說=.=
8 ^( ]" ~& T2 F同學叫我幫佢keep住@@. {) j. T1 r2 |. f& a
算係無事~~不過我真係要加多幾把鎖= =
9 ?3 O2 s, }6 G2 Z. f1 u# ~% O6 I收得再入D~~

回復 10# 的帖子

你有幾多野?- `7 V. h" T! t7 H% @
你阿媽唔會懷疑咩?

引用:
原帖由 awd 於 2008-2-3 02:24 發表
' B( q! \- R3 H+ L2 [6 a% R- x# t' }3 ~6 K
最危險既地方最安全!?) ]- p8 m5 M* W8 \: U+ C& H

3 V) @, a1 B  l+ g% G) q* t5 h不過...
+ @5 q8 a$ [* L9 @1 n廁所咁潮濕...小心發"毛"
+ L; Z+ Z7 @$ n2 E+ Y8 u最多都係得幾對絲襪姐,因為我只係鐘意鐘絲襪姐,對裙(睇女著就ok),女裝底褲,高跟鞋冇興趣.
) e+ I; I3 i5 j/ j我踢波o既,男裝底褲都好快打柴,女裝恐怕 7 S! f8 J6 S6 P; r1 v
我好憎尖頭鞋.因為d腳趾會變晒型好核突

引用:
原帖由 cdtv 於 2008-2-3 13:26 發表 2 Y" y( f7 a( J3 Z' y
你有幾多野?
8 Q. K0 c1 A, d; k, v: X3 i你阿媽唔會懷疑咩?
& ^. c. H0 h2 M4 m& b
. ?5 U0 B( M! G: T! g! Y目前得一件校服@@2 r1 B6 t+ o! u" ^) n5 t9 U. |
呀媽應該唔會懷疑既~

o........咁慘啊!
4 i) M  @; m  |- N我放左d袋到啊!如果佢想搵我個
5 y& ?5 I' s; f- }2 _( Y, b* l3 r舊袋d野就慘啦!不過我屋企人
, ^/ s: O  e* r. e' l2 ]唔多搵我d袋d野!8 Q1 I- X8 c% R+ P& c- A5 p$ B
除左我屋企人唔見野就大件事d
( {# m$ x: D# B( ?& g- K會可能周圍搵!

我都係著阿媽d絲襪~
+ U" ?4 V" H2 W著完擺番入去一d事都無! v* M. W* f7 L
哈哈~

我就擺o係衣櫃度,不過我好驚我阿媽搵到

我前年都試過俾亞媽發現我全部絲襪同cd 野, 雖然佢好震驚(佢只係震驚在我有咁多絲襪), 但我都嬲左佢大半年(因為隨便摷我d 野, 仲要連續幾次, 每次摷亂晒), 其間一句野都無同佢講過, 之後佢都無隨便摷我d 野啦, 就算摷到都唔出聲, 依家我d 衫都係就咁放係衣櫃無鎖
這是我的絲襪blog, 歡迎參觀
https://phworldofnoel.wordpress.com/

其實家人係好應該留 d 私隱好 =.=, 摷人野真係唔好

解決了= ='解事完左啦= =6 x" [6 k0 ]! u; m3 |% O$ j- V
發誓下次唔會再發生尼種事

我好耐之前都俾阿媽抄到過= ="" x, P" |- W- V2 ~4 c" G* ]
我自己都o左咀
4 h. I. G% o' j% M: P* ]+ }) Z咁都俾佢無啦啦見到