嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我想搞活動丫~=]

我想搞活動丫~=]

而家開始凍嚕~* c& f! h9 i$ F
搞到我都多左想出街既感覺~
! }* P% H* v% d  ^3 I9 A: Q一黎冇咁辛苦~" S2 \& g+ J1 o! E* x: P2 t- f  j
二黎可以多d衫姐姐染染~' v& h% y( ~: r# ~  d# P6 i" i( w+ s
但都唔知搞咩好……; p* M3 c) c6 x% z8 t( I0 D6 B  V
唱k去ceo有獨立廁所~化妝換衫~
( n- Y. O5 n8 p7 A$ P不過化定去都得~<----如果係去我會 % w% Q$ M3 R9 y' a* I6 g; N
$150~250(多數夜晚10:00到早上): e) K. `/ \# p* f" T1 u) I
去渡假屋玩就自由度大好多~不過就要預多少少時間
% m% @- K! E" @3 w2 H. |7 G價錢就要睇下幾多人同租咩屋~
: j) y: s& U3 B7 o  Q以上兩個活動都已經進行過~
; B, X+ p: u( H. T* A8 a+ @個感覺都良好同開心~! v* B- a: z5 i# z
所以黎緊希望可以再同大家見面~
6 S& F& g, {# q- l同埋開開心心玩返晚~=]
6 V, L5 X$ V+ N大家比d意見啦~
覺得好的就按一下感謝吧~~

當然渡假屋好啦~

由我識suki開始, 搞左十年都冇成事既CD K
2010-09月25日 1 st CD...suki

Halloween 蘭桂坊 + f' v8 b4 B( u2 J- ^! n- n5 |

& k! [& U4 w; U: ?[ 本帖最後由 adam5354 於 2011-10-6 15:08 編輯 ]
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

反而我比較喜歡搞渡假屋多d,起碼玩兩日一夜,d人都易就d,想早d一齊入去玩又得,真係有野做收工後一自己入去又得,同埋覺得真係大家有多d時間吹下水丫嘛~

啊~ 只係諗起西門講講下無下文...

引用:
原帖由 ckn1031 於 2011-10-6 20:06 發表   # F) O* B' \) ]1 R
反而我比較喜歡搞渡假屋多d,起碼玩兩日一夜,d人都易就d,想早d一齊入去玩又得,真係有野做收工後一自己入去又得,同埋覺得真係大家有多d時間吹下水丫嘛~
2 s% E$ H+ i- N0 g$ R
8 H9 }# _  N* f係係係係係~~~XDDD
: P1 J/ a6 `# A2 g心儀又不見人了~

渡假屋會好好多. 又多D時間見下大家
8 z2 G$ ^# C7 p' v7 L* A+ d之前D渡假屋活動冇左GEI?
* J, b$ z) ^% k! U$ n5 r不過有活動的話未大膽到公開影左D相

啊!我要報名, 幾時搞呀?

我又想去WOO,渡假屋好DE,可以交qk 5下DE衫穿

樓主快DE搞LA

引用:
原帖由 abc2010 於 2011-10-6 10:44 發表   
- a  H" U: k5 q: J) v由我識suki開始, 搞左十年都冇成事既CD K
# K, E4 b' s! l4 D* E
原來識左十年咁耐...
1 y$ F/ v1 C+ @# f+ M1 W話說suki快d搞返個啦... 心儀又取消左啊..

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2011-10-6 01:17 發表   
/ t# E1 D% ~% k$ ]8 [4 u而家開始凍嚕~. Z$ y; E/ r# z8 A2 r
搞到我都多左想出街既感覺~) X3 f) t" |( \. q
一黎冇咁辛苦~/ u0 d8 e3 h9 k; P9 }# [
二黎可以多d衫姐姐染染~
( Z3 \0 Y8 Q, D7 D  _) G' r但都唔知搞咩好……
. M; Y" a& c, {4 C% C唱k去ceo有獨立廁所~化妝換衫~
- i# {0 i+ `* ]$ Z$ R不過化定去都得~
) H) @# w. \* X! KCEO 外可到NEWAY CITY 大房 都有廁所