嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

開k party

哈佬喂都幾好呀
: Q/ o$ x# z# @8 @
( J+ L  t& w$ x0 f" S& ^不過會唔會book唔到房?
" k' t1 \; z) o, z  {8 Q2 S2 Y: C/ O
0 r* u' m& z6 Z& ?$ h- ]% B" D又或者貴到福街?

原來星期五六晚荃灣CEO都唔平.....- e$ b' Y6 O: z0 W9 M
0 T$ P9 x+ J+ R, J- L$ Y
午餐時段   港幣:星期一至日:$56up(另收加一服務費)
/ u1 z+ O! F) J! W) a& b) Y歡樂時光   港幣:星期一至五:$85/位(另收加一服務費)(全日制學生$69,另收加一服務費),星期六及日:$95/位(另收加一服務費)(全日制學生$79,另收加一服務費) * b9 q( m/ G& U/ b
黃金時段   港幣:星期日至四:$158起,BUFFET加$38(另收加一服務費),星期五及六:$203起,BUFFET加$18(另收加一服務費)
" J& p: s1 O5 F# ^; D貓頭鷹    港幣:星期日至四:$109/位(另收加一服務費),星期五:$139/位(另收加一服務費),星期六:$149/位(另收加一服務費)

回復 24# jg400hk 的帖子

冇問題呀~一百幾十之嘛...

引用:
原帖由 jg400hk 於 2010-9-30 02:05 發表   
  v0 {0 U# K- W: t) s原來星期五六晚荃灣CEO都唔平.....8 |7 ]! u8 Y& l( r) _4 L. k0 R+ a7 N1 F

0 p; E4 S/ i' Z8 l/ H( G午餐時段   港幣:星期一至日:$56up(另收加一服務費)
( @& d/ o& ?( i% z* Z歡樂時光   港幣:星期一至五:$85/位(另收加一服務費)(全日制學生$69,另收加一服務費),星期六及日:$95/位(另收加一服務 ...
5 ]/ \% M2 o/ u( Y
最唔抵係黃金時段XD…其他都OK既
2010-09月25日 1 st CD...suki

仲係全日制學生XDD
& j, P/ j+ W: T5 h4 y8 z6 r1 A不過星期日就唱唔到夜晚了

係唔係真係要搞呀?
) ^  |" i; J9 R  O& ^% [) y: Q  g  S1 L: y
係就快d定日子啦

有冇諗過元朗同益neway呢?人唔多,又有得book獨立廁,都叫做新開比較少煙味...& Z6 R$ G: T) K0 J
最緊要平d ma~
. l2 s. Q* Q! J7 k" m) B! L% R( ]- K7 Y! e
出市區都有巴士小巴...

呀..........對我來講7 ]6 n' t9 H: E4 R

# A7 N6 h, ?) J4 Q. g" D% V好遠. ]0 Y0 t/ c$ m% d( M4 a

6 Y9 }- ^; A/ ~& o我住港島

開間酒店房我覺得ok呀~% x  K& [3 U& s1 A8 O$ ?
但上次唔係話荃灣CEO好快就收房咩?

好似有好多人想攪WO~~
8 ?6 C3 V% |; e8 h+ L' j* f5 x* b唔知係咪真係會成事

我都想黎呀 幾時開PM我呀. m$ ?( |8 {" h/ C* A( E+ S% f
唱K會唔會好過就咁BOOK房玩, 好似冇咁齋

引用:
原帖由 zx1631 於 2010-10-7 23:08 發表   
& I! W, {; k% A" V" G: K0 N9 n( m我都想黎呀 幾時開PM我呀
  D, J4 \8 P2 C* P0 [. P3 g唱K會唔會好過就咁BOOK房玩, 好似冇咁齋
% h9 [" c: A3 g% s% w! R! F( F5 c
) U8 G9 N( \4 h# x! W! M9 \% N! v
BOOK左房大家cD完... 冇k唱大家係房可以做咩
" M3 I4 d+ F% j$ u3 n3 _; X$ d. l* E, j3 e( q( {* o" h( I( e

i want to go too, msn : [email protected]

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-10-10 14:52 發表   
5 a6 L7 X, a7 p* H- Q; g- H7 P
5 T; g+ N# ~' J) B4 n5 u
3 _9 D. B- p  G: pBOOK左房大家cD完... 冇k唱大家係房可以做咩
9 Y7 T1 W1 z. D& F: f9 z9 a" ^' H2 V2 F  z
/ _- }6 x, N- T7 V& _& X
  [# G2 A! k  i% u" T你想做咩呀?

如果時間ok我都會想參加~
我喜歡看女女著內衣及絲襪的~這感覺太棒啦~

你想幾時先

引用:
原帖由 dj7459 於 2010-10-15 18:51 發表   4 H5 f0 G  p! _+ S2 Y) I& R) _
你想幾時先
3 _& v+ v* ^* K* ~- s- L, d) ]" y9 F: j
我就想29號晚或者30號
; S$ A& x+ }6 P: ]2 `( c
( s" K3 E, v. z7 p, ~* J0 S3 I( f唔知其他人想點

is it possible 27/28?

引用:
原帖由 janet 於 2010-10-18 12:33 發表   
& e( o2 A" A5 |! h! S) O& Tis it possible 27/28?
8 P$ U* |+ Z: u: V+ [# J1 ~
! j: ~* `. v) v3 Q2 R
如果可以我想28號3 S  ~/ p. J, U! K6 j& l- g7 M8 R
# W* `; k3 g& c% s% ?7 s* `
那天我可以化好妝出現

最近訪問的版塊