嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇人戴貞操鎖架,想交流下

有冇人戴貞操鎖架,想交流下

啱啱見到有個超短貞操鎖,cd 戴真係勁吸引人,已經決定買嚟試,有冇人有經驗?
% t4 l' H- Q! Y% I1 G0 l# B; k' C2 v3 F$ H9 R1 N6 K' f! L
仲睇到有d人長期戴會強行縮短條陰莖,好犀利咁
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
雖然我唔係cd ,但係我都有戴

咁你買左未

邊度有得買??

這個,非常短
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

你唔可以一開波就戴超短, 要逐d逐d減size

引用:
原帖由 w14852369 於 2018/2/1 04:25 發表   
+ u6 k2 @& C2 C4 z7 l. B4 P這個,非常短
7 |2 a' R8 |* r
5 s, W! @5 r7 A. n* q: j, C& D/ T. \4 V....  這個...  怎可能套得住 ? ?..     
-- 小 如  (shuinu)

小如的故事   

插唔插尿管

引用:
原帖由 w14852369 於 2018-2-1 20:25 發表   
' u+ J2 K0 D4 b5 {這個,非常短
% s$ g7 }5 Z/ I
' ~( L3 f) t( O- \
  q. C: ]6 a: ^$ q0 l6 h# e, J
  z! O/ d& D+ W4 N3 u呢個係高階玩意
- M# x* I, R3 y3 p* S
# k4 K  q2 ~) z; x- c/ r的確
4 p- u  T, {5 \7 e8 i係要由大至細
7 W5 X4 c. t; w! K" Y% y, u階段性轉細籠  e( x7 E" X3 d/ i; @0 M

5 i3 @- }* o. J; f: O一開始真係冇乜可能用到呢個
& |# ]1 s" X& k5 ~第三、四階段用到的話,已經好勁

我有戴過cb6000s(膠),但唔知點解次次過咗冇耐就會超痛,最長戴唔過24個鐘。你地有冇試過呢種情況?
. `) F2 G  Q1 T# a( B3 t* r0 i3 W" P7 F- d3 l

引用:
原帖由 swcharlotte 於 2018-3-29 02:52 發表   / s5 b% u3 j8 Q. }$ Y0 K5 v: e9 Z
我有戴過cb6000s(膠),但唔知點解次次過咗冇耐就會超痛,最長戴唔過24個鐘。你地有冇試過呢種情況?
) S$ z2 V* ]' z1 [( a3 ^3 L* F0 t

2 [/ C3 A4 [  |# |' }  N, K  J. H' J& n我同你一樣,我係戴CB6000,我都從未試過戴超過24小時,因為個環太細會箍得好痛,戴大一個環又會變得好鬆,我都想買CB6000S,你嗰個係喺邊度買?

引用:
原帖由 av375 於 2018-3-29 20:12 發表   " Z8 o' }& h/ u; Q; q4 q
: X; X7 X* y" E
/ @, q0 g6 m5 }
我同你一樣,我係戴CB6000,我都從未試過戴超過24小時,因為個環太細會箍得好痛,戴大一個環又會變得好鬆,我都想買CB6000S,你嗰個係喺邊度買?
# m' _0 \! g0 e$ E9 ]( D4 ?- [3 J  F: B3 C: W2 v: s. L8 y
http://www.lovemuseum.com.hk/product_info.php?cPath=25_54&products_id=3271
) j0 s% ?' z! |3 s, j0 `- H呢度

引用:
原帖由 swcharlotte 於 2018-3-29 20:33 發表   
4 o4 M% g5 y1 D+ G; F/ m4 j: J& Y" W
) x: |5 H3 [% \( p( u
- F1 ?0 u4 H( V& H2 whttp://www.lovemuseum.com.hk/pro ... mp;products_id=3271
1 ~8 T; f9 r4 c9 ^/ Q呢度
8 f$ F9 C# E: J$ \4 l/ h
4 a8 ~: v) C9 y8 o5 k$ R) j' E
謝謝!我試過想戴過夜,但係到半夜就痛醒咗,最後都係要除咗落嚟先瞓得到,你有冇試過咁樣?

你條鎖鑰交比人之後就唔使諗會痛定唔痛啦

引用:
原帖由 av375 於 2018-3-29 20:50 發表   
2 M# ]2 t: c1 I1 X
9 d7 D/ [4 `9 c% X& I6 O! l
% P% u( M" {  g: g" t( R8 g謝謝!我試過想戴過夜,但係到半夜就痛醒咗,最後都係要除咗落嚟先瞓得到,你有冇試過咁樣?
! ?  o6 U% g' u, f4 \# a) W5 H% }: \+ Y
訓著就冇嘢,反而係有時日頭會突然好痛

其實會唔會外出CD帶住重好. 起碼個幾個鐘唔回JJ凸出來.

引用:
原帖由 av375 於 2018-3-29 20:50 發表   - l6 o, y9 C& L1 v
7 V6 f5 d) r2 {: J7 W- {
% Q/ ^  c4 s; s3 z4 i! j
謝謝!我試過想戴過夜,但係到半夜就痛醒咗,最後都係要除咗落嚟先瞓得到,你有冇試過咁樣?
! a' m# q; ]# r  h0 G
- t$ q% J8 w6 B9 J' p" R4 }
4 d4 Q  E6 O  a) Z習慣下就OK8 I9 W+ ~" t' k& h2 U" |4 g
初用有不適很合理

Want to try one too

引用:
原帖由 Carol0122 於 2018-4-3 13:11 發表   
# ~1 p+ w* v# s
+ j: e/ m7 z5 b2 c( V& c1 w$ |% M  X+ I. E# L0 H

/ T+ h: q  d+ O+ n6 Q習慣下就OK
- G# H: S' y! [4 f$ o- \初用有不適很合理
- s! z) t! l/ n7 O, m, k, ]8 \
: Q% X3 P% r7 u+ Z) n: W$ u0 p
你最長試過鎖幾耐?係咪一定要剃毛?