嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

終於擁有第十雙高跟鞋 (已售出)

終於擁有第十雙高跟鞋 (已售出)

今次第十雙二手高跟鞋,算是勉強OK可以啦! 鞋碼是:40
6 a  @* d1 Q, N4 {" v( t8 C. b0 F
因為第十雙高跟鞋本人覺得缺點就是:鞋頭有點尖
' |+ m! t  r+ e8 K: P
* [: |2 q2 u, K. r7 ]1 _新論壇這邊也有發佈,傳送門: http://cdgal.asia/forum.php?mod= ... 1&extra=#pid702( R& \, I+ Z; B1 T0 U7 A

( K7 [( R* M% S% }# x( [9 z( `[ 本帖最後由 HKReindeer 於 2023-7-27 14:21 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# HKReindeer 的帖子

尖高根
3 m, z5 x' S) w1 M& B! u( T" c2 m很有女人味% R* D* ]/ Y1 P, ^! v# e+ l
期待穿上

point  heel

引用:
原帖由 joey221 於 2020-10-26 19:28 發表   2 A! P: m9 R1 v# E
尖高根
/ }  w4 {0 G5 t! w! _1 c' m很有女人味! B, p/ J9 @  ?- e
期待穿上
& Y8 K0 @1 w) }: E雖然我好鐘意尖頭高跟鞋,但這款鞋頭的確有D太過尖
4 d+ L" q( B  `6 @$ H, x& ^, E- T
感覺上外觀唔係幾好,如果鞋頭既尖度縮細返1-2CM,) C3 m' ]! a$ g: B+ D
" A# n6 O' m9 n! M1 g& ]; ^8 y- p
咁可能會好睇好多

雖然我有兩雙了 不過我還是搞不懂如何買適合的鞋號 每個地方都做不太一樣

回復 4# HKReindeer 的帖子

妹妹你很有心得

感覺,好夾 腳趾?6 I/ V1 y- e2 s" [4 ^+ Z
. y; y' t' r; ?7 F. ~  ?- H
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-10-26 22:52 發表   ' Z; [% E7 l1 G% @- H9 L$ O% d
5 ^* E8 N  P) @
雖然我好鐘意尖頭高跟鞋,但這款鞋頭的確有D太過尖
1 i8 ?0 @$ l* [7 C2 R0 W( i, x0 C
0 d6 d% R, ]: b+ |3 k+ {感覺上外觀唔係幾好,如果鞋頭既尖度縮細返1-2CM,
6 b. f. i3 h" Z2 p% c- m6 \6 R. ~( A, y' g9 `4 t; |
咁可能會好睇好多
0 e  P8 y3 \7 `* w9 s& Z0 a4 _
! P& ^/ @# t# f( `8 s9 B- b4 \% h就係因為這款已不再流行才放二手呀
! G, i/ j' |4 w# C  N9 K8 \6 t
6 r8 {& v" E8 I7 X! j不過鞋跟好正

引用:
原帖由 misslady 於 2020-10-27 09:35 發表   8 t. O. R  \! M
感覺,好夾 腳趾?# s  g/ U4 Q6 J5 {7 [$ W5 [' Q
* b6 T, g$ i+ n  A
(o^^o)
3 A5 G  h3 z" [& u* M) ]( h' d& L完全唔會夾腳趾,係好鬼fit,
- U/ k; A5 O% ?! p( w夾腳趾高跟鞋暫時只有CL So Kate,
; ?# ]+ h, S' C- u# j5 y0 V: {
, |# \% d8 G4 k為左擁有CL So Kate我浪費好多次及錢,才買到合適鞋碼
2 i/ Q" N7 t" K2 m4 [
0 `! q7 j% G8 Y" j4 Y. c; R同埋依對鞋發出高跟鞋聲音都幾響下,
0 l1 O. `- U% Q1 X5 S3 W
$ v  Z6 n. d1 J/ P[ 本帖最後由 HKReindeer 於 2020-10-27 10:26 編輯 ]

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-10-27 10:11 發表   & F9 ^7 @) R6 y; E7 X

9 u; J4 B" F, H4 {! j完全唔會夾腳趾,係好鬼fit,
; Y- d3 Z0 s5 X# j夾腳趾高跟鞋暫時只有CL So Kate,
% h7 A8 b8 i6 k& @% E' F' S
" s2 s" a4 ~  p( e( E9 w為左擁有CL So Kate我浪費好多次及錢,才買到合適鞋碼
! i" A3 g. m0 N& Z. F7 a$ Q* w* n) w# I9 [! {; @/ p
同埋依對鞋發出高跟鞋聲音都幾響下,
* z9 }3 p" [4 c( }8 t+ h+ L
: C; V2 E! i2 _& r' H( r" A' jI also like 行石路高跟鞋聲音。
享受 一分一秒的 CD

著咁高腳痛又會起水泡

wow! 這款高跟鞋
2 T6 z# X' Z- ^& Z6 {4 l% s+ i很有女性美

引用:
原帖由 joey221 於 2020-10-27 07:04 發表   
/ p  O3 W$ U: q$ |' \5 r+ A妹妹你很有心得
0 n. j3 b& N" s
/ T( O" f; r, b6 [( g% w6 t冇辦法啦!鬼叫我咁鐘意著高跟鞋咩 # g+ q! ^( f/ N6 c+ r

9 A' `: X  \; I3 c( e: y3 ~  i
引用:
原帖由 Rilakk 於 2020-10-27 14:09 發表   
* A0 i- p2 P" x: h# A4 C7 }5 Z著咁高腳痛又會起水泡
% @* U' @5 D6 I4 @0 g# W. M. c

# x3 U3 n8 Q1 M. S鞋跟都唔係好高姐,11CM鞋跟我仲接受到,
5 i& A5 m8 Q6 d) o. h% q" h8 [8 y
同埋對於我鐘意著高跟鞋既我,我係唔會比D咩水泡、腳痛擊倒我
" E* J+ _) t1 f& p  m' u1 J1 V$ d
% i. B1 h& }: ]2 e- V再腳痛、再乜野我都會繼續著,

呢款鞋頭比較長, 金屬鞋跟, 以前外國網站好多, 也會出好大size, 現在都有點vintage, 唔多露toe cleavage
Heels Fetish

很尖的高跟鞋 真好

引用:
原帖由 CrossX 於 2020-10-28 11:00 發表   
  o) `2 T9 v5 }6 A, ]) j+ v, h呢款鞋頭比較長, 金屬鞋跟, 以前外國網站好多, 也會出好大size, 現在都有點vintage, 唔多露toe cleavage
9 X  i& {* o& r& f  \6 M# T, }始終鞋頭比較長我有D想放售放左佢

好想睇下穿上腳係咩樣

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-10-27 19:27 發表   0 A2 Y1 g' y) k. N; |0 I, F3 O. `8 n
8 O7 f- h5 y9 G1 e1 W

) z# H; t& s1 b* t冇辦法啦!鬼叫我咁鐘意著高跟鞋咩 . N. @. a) R, x; g
, L, Y& G2 N/ g' p+ I+ S

) e* n) E& S3 N6 ~- E
4 \$ \) K5 E" j* U+ L0 f/ _; x鞋跟都唔係好高姐,11CM鞋跟我仲接受到," W4 ?9 R: o3 r9 P. T: r. g4 V
" g5 r0 S, q$ a$ [6 J  P
同埋對於我鐘意著高跟鞋既我,我係唔會比D咩水泡、腳痛擊倒我
( r3 O8 G# v0 ~9 v( L. `
2 ~0 X6 N+ w) B0 v! h9 A/ W再腳痛、再乜野我都會繼續著,
* v( k, s# q9 e8 K7 v- B& J  {1 [; B! S5 }# _/ \) R
我也喜歡,穿配合絲

好羡慕你有咁多高跟鞋呢!cd多年,未穿過高跟鞋哦!

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-10-27 19:27 發表   
! l. k2 R; o0 g: R- I0 |" Q$ X0 ]$ E

3 J+ P% C# N! b% }冇辦法啦!鬼叫我咁鐘意著高跟鞋咩
3 o/ }2 y, x# |+ W6 @/ J5 I0 W! U  Q( B0 E. P% `# `6 Q: U5 ^, y
  M" Z' D" w& t% m

+ ^; P8 T1 L- W. M0 p  R鞋跟都唔係好高姐,11CM鞋跟我仲接受到,( P. t' |7 ~6 T& P7 `+ ]9 v

7 p- Y& U7 H3 a, ?) O; ~同埋對於我鐘意著高跟鞋既我,我係唔會比D咩水泡、腳痛擊倒我
9 E5 U; D: R; r. s" `' A. C$ u0 U5 K7 ~8 ~3 ]( G# Q
再腳痛、再乜野我都會繼續著,
. F# N8 Y* g! }
8 s) Y; a+ t$ x0 B; q+ W: l4 Q姊妹説了貫高根之好處和優點
+ `+ G4 q& Y5 p. |; i' u' G我真的想穿吓
& T: q0 o% I. ^6 ~細味我自己的高根,行走時. u  u% y- V) O7 J* Y- i. S
真的好像側了一旁,冇乘托力