嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇人會買女性荷爾蒙食?

有冇人會買女性荷爾蒙食?

想問下有冇人有食過女性荷爾蒙?
: B6 W2 o9 a$ Z" U因為好似會令皮膚滑D同毛少D,但又好似會有副作用
0 T' s9 D4 H$ i% y8 Z想試又有D驚驚
' K  V+ J+ W7 O, R5 m+ I
4 J: d. p, ~/ d* _7 X; @( c係咪去藥房同職員講要荷爾蒙藥就OK?! C& u4 b" F4 q5 G
有冇邊隻牌子好D?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
自己買荷爾蒙藥食有危險,會傷肝功能

冇乜用, 不如用其他食療, 飲食上節制, 做個激光脫毛, 仲實際健康.
; X6 K( M% v2 i5 p$ D6 m1 ~1 Z
& S' a* K1 F9 V1 a6 J/ b食荷爾蒙, 只是心理上好過一點.- b. @7 F0 S2 B7 Y) H
* |3 Y) o4 S+ J; u, H
引用:
原帖由 Shion 於 2020-7-10 07:04 發表   0 \" _- w, j+ {# h+ @  d
想問下有冇人有食過女性荷爾蒙?# E* l: X+ R8 l, K/ z/ k; @3 E
因為好似會令皮膚滑D同毛少D,但又好似會有副作用
8 h  r2 `9 H  V0 N/ G想試又有D驚驚
# B# J  j# S! Z' L% ~1 u: S" @: X8 E  x2 g; N7 F: e0 V" d1 ?
係咪去藥房同職員講要荷爾蒙藥就OK?: D/ w1 r: o5 A( S
有冇邊隻牌子好D?

其實你點解想食?睇完成篇好似無講理由
7 B  c  D9 R5 u, l- z) |+ F, R) R3 \6 z0 r- D* n: z5 Z& }+ ]( T. x
順便等睇 食藥萬能俠 入黎je
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-7-10 13:37 發表   6 a) \, M* Y- r/ t& T' h
其實你點解想食?睇完成篇好似無講理由
# f. {  D) U7 M! q2 V" _- \2 a2 h6 ^9 p9 F% m
順便等睇 食藥萬能俠 入黎je
$ R8 _6 z' Z6 D令皮膚滑D同毛少D5 w3 P4 A( d% L; w0 N% m
呢個已經係原因

引用:
原帖由 Shion 於 2020-7-10 14:18 發表   3 O. `& o; C! A* ?4 p- |/ P
2 f& e/ h; b1 u! W, ]* F
令皮膚滑D同毛少D
3 z' Y1 J/ ]* P& v8 }: N$ ]  v$ d* }呢個已經係原因
, n+ }& s- A$ n- |% L
但其實唔使食荷爾蒙藥都可以做到依兩樣嘢...
支那最佳影帝習近平是傻逼
八九六四天安門大屠殺
光復香港 時代革命
香港獨立 唯一出路
chinazi

引用:
原帖由 Shion 於 2020-7-10 14:18 發表   
# I( M, I0 @5 ?2 n! Z2 B8 E' J1 Q1 K7 {5 K4 W4 p
令皮膚滑D同毛少D
& q: v5 x( \: h3 `. z1 {呢個已經係原因
, M- w) a+ h1 R附送黑眼圈添.....$ t1 }8 c# R% F% h7 x) |
唔通d女仔多毛/皮膚唔靚又要食咩?削足就履,唔好玩啦3 Q! m) q, f# O
, y) b% f( n! n9 J( b
皮膚滑d?我用得電腦多,手腕鞋左好多啦...細個好白滑,大左差d,唔通又要食咩3 j) t7 l& v# Z

0 S6 h, p" L6 O+ i[ 本帖最後由 Rachel 於 2020-7-10 14:44 編輯 ]
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

邊個同你講 女性荷爾蒙 會令 皮膚滑D同毛少D? 4 Z8 e. @! x0 i. n0 e9 c
想清楚會 斷欲望做聖人,食過會無咁硬  
+ K9 t" C8 r5 i: J8 X/ H: K# o4 k& r3 C
食藥得既話 話美容行業要關門9 C  c. o9 [  _% S$ A* A
皮膚 好唔好 呢d 係人種問題,  天生既
( M" _/ Z6 L- t  J8 Z% G  ^/ [0 Z0 H& a* L2 G) M' f5 O5 _
去藥房買 你咪睇下職員會唔會且你講: 呢d 女人藥你買黎做咩?
2 v1 k# E" O) p  U9 W6 a或者問你拿醫生處方5 D6 d  p7 S, e8 Z1 a2 T2 a0 l
(原來係香港字食左字1 ?' w3 ^5 ~, D$ S$ s, d7 f$ x9 ~
8 B2 C( R  h: B6 m* c# u

引用:
原帖由 Saya 於 2020-7-10 14:44 發表   
9 f. Z$ T% ~, I- m邊個同你講 女性荷爾蒙 會令 皮膚滑D同毛少D? 8 Z1 R0 D9 Z4 G
想清楚會 斷欲望做聖人  5 j9 ?9 a( R  j8 u4 {

) R9 Y9 Z  r/ Z食藥得既話 話美容行業要關門
- X* k$ h: M# n3 @4 F" M皮膚 好唔好 呢d 係人種問題,  天生既0 E# Z- _' k' K* a' }" d( a1 g' p$ G
1 C2 x2 G0 x7 H, S
去藥房買 你咪睇下職員會唔會且你講: 呢d 女人藥你買黎做咩?& g/ W/ J  l' C" ^* g5 w; ~
或 ...
6 q5 o0 M7 J9 i0 \4 Q  b無錯,太多食藥萬能俠傳福音嘛  n: k7 J& d% x( O: N2 B6 R
真女無乜人咁傻 sosad

離開的R是有福的...

已同藥房購友買抗雄 荷爾蒙藥2 ]; E7 X0 s+ G
係香港生活 如果做男無咩成就 食藥吧- C. i1 J$ k4 c5 d! s4 X
感受會好好多 唔食藥既話日日都想操逼 個腦想溝女* s( m( {7 {, s
甘樣仲衰仲辛苦 0 p( f/ ]: F6 m3 k
同埋港女唔係你用真心去換返黎 係用有將來換返黎
2 Q5 `: L! G' T* o$ s當然你有將來又要付出真心 2 ?5 ]$ p" E: u4 A. z, G% _
月入無5w真心唔好做男! O, z# b$ M$ `$ @6 c
0 L1 a7 s3 d6 r" c# H/ X

引用:
原帖由 wolf-3- 於 2020-7-10 20:25 發表   0 c, D& O5 N+ P
已同藥房購友買抗雄 荷爾蒙藥- i0 D9 U0 |# o3 Q/ m- ^
係香港生活 如果做男無咩成就 食藥吧1 V' [5 ]1 n. b$ F6 p
感受會好好多 唔食藥既話日日都想操逼 個腦想溝女# `& F( K9 d% q: e
甘樣仲衰仲辛苦 , E) ^$ x" e3 T( \0 y' n, d
同埋港女唔係你用真心去換返黎 係用有將來換返黎8 ^  o# m4 x" \
當然你有將來又要付出真心 ...
$ L+ [: B- ^+ B* I# }
食完藥唔見得有成就囉3 u, j0 {% V7 a, ~5 V4 P2 C+ Y; i' z
+ ^8 o) C' |4 C* ?
同埋我想問,香港地月入過五萬既人有幾多呀?+ t; I0 G# R8 o4 O& X
就係太多你呢d走火入魔/對社會太多幻想或錯覺既人亂咁叫人/走去食藥,害人不淺囉
  i9 u7 Q; M' l
6 ]  \7 [. W7 G9 F# s) D% s[ 本帖最後由 Rachel 於 2020-7-10 21:14 編輯 ]

離開的R是有福的...

引用:
原帖由 wolf-3- 於 2020-7-10 20:25 發表   1 x& k4 `0 A2 m# Y
已同藥房購友買抗雄 荷爾蒙藥( l& x" ^) R* B9 u3 z) `5 E# k
係香港生活 如果做男無咩成就 食藥吧- w  k/ C" n% Y5 r8 s- J' n7 Q
感受會好好多 唔食藥既話日日都想操逼 個腦想溝女: ^* F, u1 Q, Q, q* a
甘樣仲衰仲辛苦 % q9 B: s% G. Z+ r3 Z) r: \
  L% g" ]1 d0 l. I8 S當然你有將來又要付出真心 ...
% G3 ^9 t, `6 I/ k. b" r/ J3 M乜食藥就會有送成就?我自己雖然就唔係TS,但見到唔少TS夠食好多藥啦,咪又係日日叫春話一事無成。成就係靠自己做出嚟!靚嘅偽娘之所以會靚,後天嘅保養打理比先天條件重要好多,依啲嘢完全唔關食藥事!
八九六四天安門大屠殺
光復香港 時代革命
香港獨立 唯一出路
chinazi

典型的拜金主意。何其悲哀。# R4 Y# g* q$ o4 R  N
: ?% J0 L5 y3 r7 R! R' `
引用:
原帖由 wolf-3- 於 2020-7-10 20:25 發表   
2 y" |% S) n9 [已同藥房購友買抗雄 荷爾蒙藥+ s" d- i+ q' @  m& i" z
係香港生活 如果做男無咩成就 食藥吧6 o8 R; J6 I0 o' v
感受會好好多 唔食藥既話日日都想操逼 個腦想溝女: V  n; N) l5 A6 ?0 K" K
甘樣仲衰仲辛苦 6 ^$ M% [- ~6 B+ s/ K4 C
, j2 d+ O7 S0 o5 ?+ _! a" }當然你有將來又要付出真心 ...

你呢兩個問題,後天都有好多野可以幫到既
, G- X  M- |, _不舉 / 不孕唔係講笑架,諗清楚

引用:
原帖由 wolf-3- 於 2020-7-10 20:25 發表   
# P7 x  k* i. o2 x5 {" V1 c! ]已同藥房購友買抗雄 荷爾蒙藥" y1 x# o: b3 a6 i" G3 G
係香港生活 如果做男無咩成就 食藥吧: y0 {  `/ I) W- t: M8 J7 L- o
感受會好好多 唔食藥既話日日都想操逼 個腦想溝女4 j+ A6 s7 c$ Z: [
甘樣仲衰仲辛苦 ) b" o; a+ x/ |- g6 p4 Q! E
同埋港女唔係你用真心去換返黎 係用有將來換返黎. F4 V/ i7 s' ]' V$ b
當然你有將來又要付出真心 ...
& z8 U6 Z; \% J* t% [2 D/ j日日想女 性慾依家野係好難控制

[版主管理留言]2022-8-31 18:08 by janet請勿灌水,這次向你發出警告,再犯將被禁言

Very Nice!

我有食

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-7-10 21:06 發表   $ S7 q% W; m) b
* R9 }. r) X/ M* \0 {; r$ x
食完藥唔見得有成就囉
8 b" ]  b. ?$ }  u; `
4 r5 V' Y. H4 }2 K+ Z# }8 j同埋我想問,香港地月入過五萬既人有幾多呀?/ S! G; V: p) h. I9 ]  m6 A
就係太多你呢d走火入魔/對社會太多幻想或錯覺既人亂咁叫人/走去食藥,害人不淺囉
9 o# Y. `8 ], J* @
1 O# X7 U% I. K+ {+ q. r9 K. ?+ }4 M- \
佢果一刻覺得佢自己有咪有, 當佢在某一刻覺得其他人覺得佢無,咁佢咪覺得無
  Q4 c8 E  X  t% f, w- r/ G# b$ Y& C8 T
引用:
原帖由 Marie0749 於 2020-7-10 22:36 發表   ; `& a9 S2 W* e; K2 ^! R

+ ?2 p% C! w' e9 ]+ U! q/ f7 G日日想女 性慾依家野係好難控制
0 s# F+ Y! x4 g5 l
: \5 N8 v) e. Q$ z! _! M1 ~到40+ 年紀就唔會咁o念,到時要持久很難. I& N8 j8 I! G9 l5 z
9 F4 w7 R  x$ ]- d% s

/ {8 [7 ~9 m+ G; u/ Y& Y0 j
引用:
原帖由 Eva0313 於 2020-7-10 21:41 發表   ) J# u9 r" @- P' \% j
1 H7 o( `! {! o  n$ Z
乜食藥就會有送成就?我自己雖然就唔係TS,但見到唔少TS夠食好多藥啦,咪又係日日叫春話一事無成。成就係靠自己做出嚟!靚o既偽娘之所以會靚,後天o既保養打理比先天條件重要好多,依D ...
* S8 g) d3 I2 I5 ~6 ?4 z8 f6 R- }* N* p9 h& A
或者佢買到叔叔的變身藥水呢 那就完成到成就解鎖
/ |5 u8 b" g) n6 `* ?後天保養/天生 都好睇切入點, 不能一概而論) Q( I+ V' m( K& p. y

' Y7 Z0 M. Z5 K! o2 ?0 K0 ^) u6 ]% d[ 本帖最後由 Saya 於 2020-7-11 13:59 編輯 ]

引用:
原帖由 Saya 於 2020-7-11 13:44 發表   
; j. B* H% L3 h) O佢果一刻覺得佢自己有咪有, 當佢在某一刻覺得其他人覺得佢無,咁佢咪覺得無+ }# ?8 z: e# {% I% ^9 i/ |

8 A, p0 g/ k5 S/ x7 w: _' y9 e到40+ 年紀就唔會咁o念,到時要持久很難
8 ?1 P5 ~% k, Y1 _1 H( Q2 A/ [9 g4 D0 k- l
或者佢買到叔叔的變身藥水呢 那就完成到成就解鎖
! W" l, m& x1 [( {* r後天保養/天生 ...
/ O0 k& V. |3 o( M
做男果時係loser,個學歷、見識唔update,變女時又咪loser
; K* Z% g- H- J1 }9 M唔通又幻想自己係美女,富豪排隊追,唔憂做咩?9 Y  P) ]9 q4 f1 V1 r+ p

3 f9 f1 U( x0 H1 q* L( O其實呢d case食迷幻藥可能有用d sosad

離開的R是有福的...

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-7-11 21:03 發表   
, l1 c7 D, b: ]0 w7 q" H* U( P
+ _: \) s7 I' E# c# C& C( y. }做男果時係loser,個學歷、見識唔update,變女時又咪loser4 x5 o6 f# X  x
唔通又幻想自己係美女,富豪排隊追,唔憂做咩?
$ c6 i1 P5 e3 z
- q- e0 `% i1 H( a0 G  ^4 P8 `1 W  a其實呢d case食迷幻藥可能有用d sosad
' D% x; Q; F& a  P, r' M
可能有d人覺得做TS等於重刷首抽呢
八九六四天安門大屠殺
光復香港 時代革命
香港獨立 唯一出路
chinazi

最近訪問的版塊