嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

自己日常用M巾的習慣

自己日常用M巾的習慣

大家好喔,都好耐上黎啦⋯⋯
6 f9 V  x; V4 E今日想同大家分享用M巾嘅習慣。
  u& x$ ?) @. B1 O. c% c3 b其實係我小學嘅時候,以經會靜雞雞拎媽咪D M巾黎玩,- U, [9 M# W9 t% `0 [
果時靜係知感到有種快感,都未知哩個以成為我嘅習慣,$ y8 a3 ^+ q6 L: m& |
由細個到現在我用M巾方法都係同D女生都一樣,放入低低度,# ^& _  A$ h3 _; I' \0 B9 d* Q! c
不過細個就靜係對M巾有興趣,但到大大下發現自己鐘意嘅,( K$ Y) _( h$ g  n3 y
其實係一切女性嘅貼身物品。
% u9 M8 p1 e: @, M9 Q6 V5 u而家我出街有時會著住女裝低低+c褲同埋M巾,通常用一片M巾。
# p8 H2 |  D" ~- N不過天氣寒冷時,會用多片,方法係兩片疊埋一齊,
: Y! v) N/ W5 ^) a因為我鐘意個種緊緊貼住嘅感覺。0 p, k/ V2 K! u8 c
而晚上訓教同打JJ嘅時候,就用兩片M巾都係疊埋一齊用,0 T; Q2 r; _! {3 m
哩兩個時候除左會著住女裝低低+M巾之外,仲會佩撘我以下嘅收藏品:$ Y/ e9 f* L7 `9 a& g
c褲、一件頭泳衣、比堅尼、短裙、打低褲、打低裙、
2 J; I, c2 B, H% e睡裙、背心款嘅Bar、套將內衣、吊帶背心、收身內衣⋯⋯1 m7 l: u* ^9 u
6 m; x+ ~  ^7 `/ G# y0 }
我嘅習慣就係咁樣,其實哩個分享,# R6 A* B+ n( p7 x1 F; P: `
本來諗住加埋我D收藏品嘅相,1 \& @2 D8 n2 K8 M/ n
放係貼圖區嫁。但因為太耐冇上黎忘記左點樣整圖,
. y( w2 d7 p- v所以冇相比大家睇 可惜⋯⋯⋯⋯
9 v8 f* P" {" U% H2 U$ \/ U  跪求大家請教我如何貼圖吧!
6 N" n& u4 X! Q- Q% [請大家多多支及分享
覺得好的就按一下感謝吧~~

太好喇!!有人同我一樣KA!!多啲交流下

引用:
原帖由 idashe 於 2014-5-25 14:03 發表   
/ y, c; {, Z, r! @6 [太好喇!!有人同我一樣KA!!多啲交流下
: o7 d" B* @- D" z' J; B/ `" ]
⋯⋯為有係啦

每天都用很花錢吧

引用:
原帖由 sophia1234 於 2014-5-25 14:14 發表   
  N6 L. S8 o+ N6 u8 T) C每天都用很花錢吧
( g, O; ^  W: k$ m: {' d買M巾嘅錢係我每個月嘅必然開支,以經習慣左lu∼

咁多貼身衣物,洗嘅時候會唔會俾屋企人知道

我係泳衣控
! v4 ~7 b  G) b; I: @9 E) a你好

引用:
原帖由 skirt 於 2014-5-25 23:30 發表   : m" d% ^+ {# Y6 F
咁多貼身衣物,洗嘅時候會唔會俾屋企人知道
2 e# M% ^: \. Y7 j# c# T7 Z其實我由小學以經開始⋯⋯至到現在,& W- k5 H% [# o% q7 b/ @# d* H- [
屋企人點會唔知
% q& v# i$ G+ r" w一早就發現左,而且以前我係同呀哥同一間房

引用:
原帖由 janicebaby 於 2014-5-25 23:33 發表   
( _8 e) ]* Y0 G9 b  U# x$ ^5 `- {我係泳衣控
1 G% a" c% R* a7 v: s8 M你好
9 t3 w% a3 }' J5 LHello   v- F8 s' Q/ L* F: }) S
泳衣控?係咪姐係只收藏泳衣呀?

回復 1# P_M_kam 的帖子

你真的需要去學一下
/ h8 _, D, Q3 m, k4 u我蠻想惕一下的
, M8 a9 e" a6 X很多人都會有用的習慣

引用:
原帖由 P_M_kam 於 2014-5-25 13:58 發表   ' n1 f; N8 B; s% _- ?- L
大家好喔,都好耐上黎啦⋯⋯
, a. S3 O- d+ X' e9 K$ M今日想同大家分享用M巾嘅習慣。
" `+ v! |2 t% r! N( e9 B) W其實係我小學嘅時候,以經會靜雞雞拎媽咪D M巾黎玩,/ I3 l5 k* P' k9 z& w
果時靜係知感到有種快感,都未知哩個以成為我嘅習慣,
8 S4 g2 C& W& S/ }$ L3 r! C由細個到現 ...
5 V% _6 ^: a" a3 ~) V! L你甘多珍藏, 好想睇下!

可惜,你感覺不到女人來經時的痛苦~
http://badgirl22.blogspot.hk/
寫11年多的sm真人真事blog
別再白c問我是不是真女
真女就不可以在cdtv?!~
反正我就係中意識cd,ts,sissy

引用:
原帖由 jockey4605 於 2014-5-26 18:08 發表   
) X" p9 M1 l' F% x! j+ k( h" {( D( n! O9 d, f! U5 ~
你甘多珍藏, 好想睇下!
6 o, W! m# g3 I+ e( g
今日終於比我記返起點樣貼圖啦
4 O% D( U$ Z3 R) X5 X1 k我會陸續貼上我的所有收藏
: t% e, `% ~3 p" A, r! X而且我都想數下我究竟有幾多件收藏品
% w- k# \# X( ?7 g+ c" s; [今日我都發左兩個有圖o既題呀
' S( A) i* @' S支持下啦,覺得好的就送個感謝比我啦~多謝晒~5 b4 H4 M0 A, \; ?% A5 r1 s4 x
前日執到條粉紅色!少女款!嘅低低,入面仲要有績嫁!
; Y# Q  W1 M4 p( J; ehttp://www.hkcdtv.com/redirect.php?tid=41073&goto=newpost+ ]% D6 J) R4 E
二手6ixty8ight Bra Set+低低
6 G4 [5 w7 G/ Fhttp://www.hkcdtv.com/redirect.php?tid=41076&goto=newpost

但係屋企人嘅反應係點呀?

引用:
原帖由 delhang 於 2014-5-26 23:49 發表   
/ x2 r1 z1 {! y7 q5 I但係屋企人嘅反應係點呀?
" O) T5 ~" J2 c! `咪覺得我心理唔正常囉。4 H+ M. ?5 B- x! d3 j
不過時間耐左,見我又正正常常# y6 B/ a5 P8 Y: K. s
至冇咩再埋我戀物D野咋嫁∼1 R6 m! m2 g$ o; X. ]3 n! J8 M
最初發現我戀物個時,
' U& Z4 C) t5 l$ Z. A  f4 o佢地都好驚我會出事嫁⋯⋯& g  g+ w; [+ D& |$ S2 S$ o
驚我去:(非禮、強姦、偷低褲、衰十一)個D囉⋯⋯+ n. l2 [7 O" N
而家就緊係冇咁諗我啦,∼
" b0 B8 P$ [9 L; W2 M1 Q但唔係話接受我哩個行為,而只係唔返感囉。
4 d6 I% M7 c2 f但就試過幾次因為哩個原因,同女朋友分手。
: k6 j/ J! T3 M9 y9 D8 _' `0 @都係個句啦:寧比人知 莫比人見% y! E+ g  X9 B
4 V+ Y; W6 L8 ]# O6 V

太棒啦 我也是都這樣啊

我也是這樣喔

C字褲怎麼樣黏衛生棉的????

我比較常用生理褲在貼m巾喔 這樣比較貼身

而晚上訓教同打JJ嘅時候,就用兩片M巾都係疊埋一齊用,' w6 |  y# }" c2 E
怎麼打 兩巾貼在NN上 ,不太清楚。

最近訪問的版塊