嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

終於擁有第十雙高跟鞋 (已售出)

終於擁有第十雙高跟鞋 (已售出)

今次第十雙二手高跟鞋,算是勉強OK可以啦! 鞋碼是:404 t& [% s* {  B% d1 F6 h) ?6 E5 Q
  U8 e+ v4 H  P* E8 x. p1 E$ E
因為第十雙高跟鞋本人覺得缺點就是:鞋頭有點尖
" q) v$ J% R3 b7 M' {
4 x+ q; q. `9 J# b/ t' N新論壇這邊也有發佈,傳送門: http://cdgal.asia/forum.php?mod= ... 1&extra=#pid702% {: S5 a9 N, q4 q& u, M/ E) G
& z5 g" Q, m, k
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# HKReindeer 的帖子

尖高根) j3 A5 D' T7 g% w
很有女人味. ?* G, b7 @* @: W; W
期待穿上

point  heel

引用:
原帖由 joey221 於 2020-10-26 19:28 發表   ) b! }7 f+ V2 ~3 ^" E3 h3 ~
尖高根
! Q2 D  Z/ h& P* s. x* y很有女人味. q  [7 q* `' g8 C
期待穿上
# M% V$ X( ?2 h! F: q1 s* E
雖然我好鐘意尖頭高跟鞋,但這款鞋頭的確有D太過尖% L$ b+ ]& J# ~$ N
; l. |0 b/ \* x
感覺上外觀唔係幾好,如果鞋頭既尖度縮細返1-2CM,
8 l- t# @8 h4 g+ c( b' P  _/ a9 Y! ?. x* K5 ^, z) |1 T' G5 o
咁可能會好睇好多

雖然我有兩雙了 不過我還是搞不懂如何買適合的鞋號 每個地方都做不太一樣

回復 4# HKReindeer 的帖子

妹妹你很有心得

感覺,好夾 腳趾?; y+ ^9 F3 T9 L: Z

* S, \% q1 J+ X6 B) b, H(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-10-26 22:52 發表   
2 L7 w% e/ n4 m5 Z" D7 U) c2 ~2 o4 w+ F0 K  Z. |
雖然我好鐘意尖頭高跟鞋,但這款鞋頭的確有D太過尖
4 T) V; |5 [; L  k: Z/ ~$ s
8 g& \$ g0 h8 T/ o感覺上外觀唔係幾好,如果鞋頭既尖度縮細返1-2CM,& ~1 }! @3 t4 T2 ~2 j  I# j
/ b% ^" z% ]6 O- n6 u9 }1 V  r# s, l; ]8 O
咁可能會好睇好多
  J2 [/ a* T  F( J. y# A' C, H1 R- ]' ]( P4 l
就係因為這款已不再流行才放二手呀
8 s7 e; z5 T% h) y- Z
6 @5 F) K6 Y" [不過鞋跟好正

引用:
原帖由 misslady 於 2020-10-27 09:35 發表   9 _! j# O) @7 l- b8 `9 C
感覺,好夾 腳趾?
/ [. u7 \6 v; @
8 @8 p5 A. y4 X) M(o^^o)
' ?$ X6 Z3 V* A完全唔會夾腳趾,係好鬼fit,: A# C) v3 p. L( }# L
夾腳趾高跟鞋暫時只有CL So Kate,; x; D. f5 T6 ?* M

) U' u# b' c( Z  I% S, ~9 D; ]為左擁有CL So Kate我浪費好多次及錢,才買到合適鞋碼' @. s! b" C9 b+ k6 r
. z1 N; v/ s* I+ l3 Z
同埋依對鞋發出高跟鞋聲音都幾響下,
2 X' |& P* {! \1 m9 @
& m2 E0 R$ |/ J[ 本帖最後由 HKReindeer 於 2020-10-27 10:26 編輯 ]

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-10-27 10:11 發表   4 n! j" _8 R" R( C( {

4 e8 G, b' P7 I1 X6 R5 m. I' I完全唔會夾腳趾,係好鬼fit,
. T+ E( X% f( l* B1 l, ^夾腳趾高跟鞋暫時只有CL So Kate,
5 ^  O7 Q  ~' Q, R5 z4 A3 y6 U2 p1 T
為左擁有CL So Kate我浪費好多次及錢,才買到合適鞋碼
9 d0 ~# T2 C6 m8 r/ t6 Z5 y. F# C, ]8 c' l% f0 h
同埋依對鞋發出高跟鞋聲音都幾響下,
7 A1 Z# j. c7 m& `, H6 A# q4 Z
/ k2 o9 f' l3 P! Z( N, ]& zI also like 行石路高跟鞋聲音。
享受 一分一秒的 CD

著咁高腳痛又會起水泡

wow! 這款高跟鞋
' a& z$ ]( b6 i& g8 X很有女性美

引用:
原帖由 joey221 於 2020-10-27 07:04 發表   " `4 ]4 D& p9 r' e/ D! z
妹妹你很有心得
6 w- H- u7 Y6 }# x: |* s
1 Q7 |" _% c. M/ T" J
冇辦法啦!鬼叫我咁鐘意著高跟鞋咩
; u4 y0 P, u8 Y
0 k- |3 }) R( Y; z* K
引用:
原帖由 Rilakk 於 2020-10-27 14:09 發表   : W- G4 v: B) s. z8 l1 x; {
著咁高腳痛又會起水泡
( d- G0 y( s# ?1 A% j3 n- C
5 u; G$ L& x  t7 x  z' f鞋跟都唔係好高姐,11CM鞋跟我仲接受到,) l9 K4 B4 n; Q. A

" C, l3 x! `- B同埋對於我鐘意著高跟鞋既我,我係唔會比D咩水泡、腳痛擊倒我
. K- O: x1 ?! W, `) k- K3 w+ H. Y" @4 j% V0 Y
再腳痛、再乜野我都會繼續著,

呢款鞋頭比較長, 金屬鞋跟, 以前外國網站好多, 也會出好大size, 現在都有點vintage, 唔多露toe cleavage
Heels Fetish

很尖的高跟鞋 真好

引用:
原帖由 CrossX 於 2020-10-28 11:00 發表   
% w( D2 j9 w% I" _4 l- K  I呢款鞋頭比較長, 金屬鞋跟, 以前外國網站好多, 也會出好大size, 現在都有點vintage, 唔多露toe cleavage
3 W; T( j2 L$ `# }0 p# e) I8 ~
始終鞋頭比較長我有D想放售放左佢

好想睇下穿上腳係咩樣

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-10-27 19:27 發表     @; ]+ z% Y. h8 m) f9 P' y" r

" _8 o  f* t, n0 l! _9 D7 k, H7 @. t7 @1 j9 v- z$ Y
: T0 E* g7 ^, F. b. V
  h& I. t2 p: m  P% Q1 q
( v$ f8 O9 m' k4 }& R9 X8 R/ j) h6 P8 _, s, W  T% J* f
鞋跟都唔係好高姐,11CM鞋跟我仲接受到,
8 m4 s1 t$ u8 V1 v" b
" b5 @3 d  Y' a同埋對於我鐘意著高跟鞋既我,我係唔會比D咩水泡、腳痛擊倒我1 u$ B/ W' y- h8 T# A/ I
+ e+ G- I* M- i8 u
4 U# h, o5 T- N4 x, Y
* J, Z2 U1 }, v4 r
我也喜歡,穿配合絲

好羡慕你有咁多高跟鞋呢!cd多年,未穿過高跟鞋哦!

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-10-27 19:27 發表   
- ]3 {& l! F. z$ {# r
* j* P6 J. d! Q2 s2 _6 _" Y5 D4 X( O5 Q) U( g% j9 s& i$ c
8 \4 s) ^, Z3 E  f. J6 x0 N
4 B( O/ p4 s, l9 k" F" l- a. W6 O) V  P# E4 {2 O! @

~0 U# }( s& H鞋跟都唔係好高姐,11CM鞋跟我仲接受到,
6 l" T; F( S  ^" k& z% t' n( T+ v, {7 x/ Y
同埋對於我鐘意著高跟鞋既我,我係唔會比D咩水泡、腳痛擊倒我
- l. U4 K3 ]7 P3 X5 J# N  G1 T) U5 ]3 S& V, \' o& _  o3 y; J& E. p
/ r6 i# a0 D" i! P

$ W% C% N0 P9 D+ |姊妹説了貫高根之好處和優點
# Q/ {9 t# y9 N; A5 v我真的想穿吓
! e3 X1 y7 k. U' l細味我自己的高根,行走時8 D6 H" r& d% n7 l2 q
真的好像側了一旁,冇乘托力

最近訪問的版塊