嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

xxxxxxx

引用:
原帖由 CrossX 於 2020-4-16 16:14 發表   % E) g+ x7 t4 ^+ [

" J, Q" ]: x' ?; j- F6 p1 w. {
9 @  s3 m0 V: A5 }4 N我都想買一款圓領假乳背心款的, 胸的填充物係咪有高彈棉或硅膠之分? 你著上時駛唔駛落爽身粉? 擔心強行著上除唔番落嚟。
$ G: V1 H, H, y  ~你太太唔係剩係知你鍾意高跟?佢知你鍾意變裝 ?佢比你玩埋假乳 ) C7 C2 ^3 z% A; v+ ]9 }8 [4 V
填充物係有高彈棉同硅膠兩款呀,想有手感緊係買硅膠款 ,彈下彈下過引好多
$ i  O! I  }& o8 E' Q如果只係影下相有個效果又輕身D,我見都有姐妹買高彈棉款' \' e% R: r2 x; S
著上身前一定要落爽身粉,因為果D硅膠都拙手下, 唔落好難著上身,同埋著左上身後果D硅膠同你皮膚摩擦,無落爽身粉好易起水泡的 9 t$ R# u& p$ n8 l# {5 r0 W
到你著住玩左十個八個鐘,就算落左爽身粉都唔係幾易除落嚟,好多時都會戴到出汗, D爽身粉已經無晒
/ x3 ]7 k- e2 L/ o  H
$ n7 b) H9 c& W% a硅膠款彈下彈下真係好過引架 " @1 U0 _- u+ j: v: m, ~* T

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 CrossX 於 2020-4-16 16:20 發表   ; g# H" `* z1 ?/ [) {1 D
https://detail.tmall.com/item.ht ... skuId=4473432382159. K9 W/ V0 |) p4 Q5 v- Z

) @& X- D  J2 Y這款o 唔ok?
- S( D% t  h5 A' E. I3 H( f+ ]# i  C4 P3 t7 [
https://img.alicdn.com/imgextra/i3/1771438849/TB27xbVaaAoBKNjS ...
- l# S+ N* d1 F4 I
3 s  Y+ [5 H5 s8 a0 g4 G
. z0 i- `: I4 P) M7 k
“嫒唯她” 呢間我都買過 , 同另一間媛野比較+ N" B3 X+ R6 e/ |, K
3 c; h6 l9 a% N6 @: a% A- y& P
手感 - 嫒唯她 較硬 ,媛野比較軟熟有女人真波感覺
' `  o) ]6 `. n. m. X5 A& y4 N視覺衝擊 - 媛野比較軟熟,行路都睇到佢彈彈下
; K; o$ ?7 O1 l9 ]2 X, Y出油度 - 嫒唯她無咩油出, 媛野會出少量油( j+ Y0 v  @; g9 U! t' F. a
表面光滑度 - 嫒唯她 比 媛野光滑 , 媛野有類似皮膚既紋理較拙手
8 N+ I5 Y& A8 g厚度 - 嫒唯她較薄 ,媛野都幾厚下
3 K' ^8 r6 U9 u2 ?; G' ^$ R  d3 Q
3 j. O# r% Q! W$ _- M& U0 ^! G  B( T7 o3 s
買衫係要買尼D款 露到胸又唔要露到咁多膊頭

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 17:10 發表   ! |0 E% ^0 |. ?2 w
( Y9 h$ L3 j# p- U3 O( @
你太太唔係剩係知你鍾意高跟?佢知你鍾意變裝 ?佢比你玩埋假乳
7 S- F  U  W/ P+ l. G( U填充物係有高彈棉同硅膠兩款呀,想有手感緊係買硅膠款 ,彈下彈下過引好多 * D, G  q) I( r. {$ [7 B
如果只係影下相有個效果又輕身D,我見都有姐妹買高彈棉 ...
1 @2 f* u& P6 B" v5 e

[6 Y9 |) ~9 M% H- B. I5 t0 i3 t$ s; b" K' V0 L- T- X
wow. 冷知識( T; S4 n. H# K' W" A

- Z) K; b+ j# G% _( A/ p3 x2 ~(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 13:06 發表   . b- K* f0 Q' j1 B1 n. @, [

1 Y. g9 Z; ?2 g: \真係好大真係好大真係好大
6 `6 N9 M% H$ u* F大到漏出黎
( U. x. n6 Y% ?6 E7 Y" D

/ l8 D) ]) {" s似,兩個吹的波波,在心口。
4 [( R* J* ^5 Y( v- S$ d$ h& M6 N4 H/ X# U; U
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

夏天會唔會好熱?

引用:
原帖由 CrossX 於 2020-4-16 16:14 發表   
- p8 }) ?; A1 ~7 r/ B
. J. W8 J8 b2 i
, w6 _* ~( k$ v6 N我都想買一款圓領假乳背心款的, 胸的填充物係咪有高彈棉或硅膠之分? 你著上時駛唔駛落爽身粉? 擔心強行著上除唔番落嚟。
& e# p) \# e/ |( ]* E0 |2 S

* U: ?, |4 @5 }. T* L9 z- V應該,不滿足,高跟鞋,穿裙子。/ S7 P7 o( e! ~; _" t& d+ N% m
/ b# F) p0 d/ J4 n
要身材,也是女性6 }4 W4 n% J) K8 {/ a! A

0 o6 i' m9 m2 p0 i( L- l# b(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

回復 1# 松鼠狗狗 的帖子

至喜歡看你腿
: Z; l; [' W+ m/ ^* y如果我腿似你更妙

我因為心口有少少肉,所以一向都用nubra 去夾乳溝,未用過這些義乳,我好想再請教,著上身之後是否真的比夾乳溝的感覺良好得多?

好想也要買一個來玩。

引用:
原帖由 misslady 於 2020-4-16 17:30 發表   
7 s) D& X, _6 R( ~. a% O& x9 ^; t: X

2 l3 _$ R* v6 b2 }0 T似,兩個吹的波波,在心口。: f% M- p' x1 [5 Q8 f% I5 O7 m
; H+ D, e* z0 b, K; N2 ~
(o^^o)
男友話我似三頭怪物
) o- E& ?* `- G9 P1 M3 _
( N5 v( ^) _1 l: g1 v/ o5 v0 C
8 j1 c% a" l8 R* I$ d* r$ @6 S/ d
1 Z3 B1 m; s, A5 `- E8 H; r# }# g
+ t2 G; F6 O( v( E+ h1 @
引用:
原帖由 wahkaka 於 2020-4-16 17:30 發表   / U/ B# a* I6 e5 R2 P8 q
夏天會唔會好熱?
3 e$ B1 D8 u8 R8 k& l' B# z; W熱,好熱,真係好熱( K  h+ r8 ]0 {. `7 L
冬天我都要開冷氣玩呀
; g& V% g) A% h
9 y9 J8 |6 o, F$ I) q# \: l' e% \% {% V1 Z

5 G) S/ A  u; l
引用:
原帖由 et0510 於 2020-4-16 13:27 發表   0 G2 H" Y0 c' J% r
好貴呀
9 \! g9 q  D# m) H5 N
" N' `# c7 d+ T* i, [
但係值得
' q+ P& O3 i6 A0 p0 |! C/ O, Y1 v; ~
6 U, r$ S& M/ w# D7 M: y
引用:
原帖由 powerxxxx 於 2020-4-16 16:02 發表   , `" c( Q! M, c' W7 e) @9 d- {2 E
應該好重
7 S. M, O" x/ I5 u8 U4 @戴左重左 5-6 KG
' o- C) K  H7 f0 r8 r2 ]+ g3 }/ P$ ?9 f8 Z0 }

# ]! \6 B( Y; B) F9 E: F* u% `: K9 z
引用:
原帖由 joey221 於 2020-4-16 18:08 發表   ; v5 e/ S: b' P% l' X5 X8 X
至喜歡看你腿
5 c# o* v. s' e) [如果我腿似你更妙
2 `# b" q. H+ ^/ ^8 Z
4 E+ O8 A. v& l; x: N
我以後貼多D比你睇
8 w$ w/ W2 R5 v2 i3 f5 W7 D
4 x8 m$ L* k) I, t2 s: V+ q[ 本帖最後由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 22:21 編輯 ]

引用:
原帖由 Kimbs 於 2020-4-16 20:17 發表   * B/ V$ R3 B8 n  C7 F/ P- y4 L" k
我因為心口有少少肉,所以一向都用nubra 去夾乳溝,未用過這些義乳,我好想再請教,著上身之後是否真的比夾乳溝的感覺良好得多?
, B! q5 _3 B5 }  S
有天然乳溝仲洗咩用義乳   這種義乳其實個材質好難同本身自己皮膚比較,佢始終會有少少反光,大面積肉眼睇落有D假
& {+ ~: P+ K+ o8 m7 x! C1 V( ~用左這種義乳唔會佢唔會同你個身體溶為一體 所以唔會覺得感覺會良好左,只係視覺會好好多,戴左會有深深的乳溝 + L1 b! v+ s$ h5 w% q; l
如果你出街著衫唔露, 唔係有特別鍾意大奶,其實買吊帶式或插片式已經足夠

回復 21# 松鼠狗狗 的帖子

上身唔難啊,下身好煩,PATPAT唔夠大好易穿煲,你會唔會買D提臀

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 16-4-2020 10:32 PM 發表   
* i7 c7 Q5 b8 k' t% S; m1 O0 U, l) _9 W, W* P) _& |( Y
有天然乳溝仲洗咩用義乳   這種義乳其實個材質好難同本身自己皮膚比較,佢始終會有少少反光,大面積肉眼睇落有D假3 G+ W- d7 {- ^8 k' Y* e
用左這種義乳唔會佢唔會同你個身體溶為一體 所以唔會覺得感覺會良好左,只係視覺會 ...
( M8 `$ w' N- K  A1 L5 d# P, E" M- M3 t% ^
謝謝姊妹您的高見,因為事實上我覺得夾得到乳溝就很足夠,即使著低胸衫露溝都係露真肉,但無疑用義乳視覺效果真係靚很多,所以心思思想買,不過另一方面,義乳很貴,過千元不如買多幾件靚衫靚裙靚鞋,這樣又很像化算一點!哈哈!

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 22:14 發表   ! Q; G& V3 h" [* I( R1 m
男友話我
' H, Q5 j& q5 O, M' G' k& @2 O; u$ p' X( D. ~3 z9 g1 A3 T
仲有一個頭,未計,
# z/ G, Y9 j( p2 J5 X4 ]1 y+ j0 Q
除非,已經⋯⋯
7 D: B6 d4 y" Z# y(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 cdbobo 於 2020-4-16 23:29 發表   
  e: S+ @& m4 |! N, i8 o上身唔難啊,下身好煩,PATPAT唔夠大好易穿煲,你會唔會買D提臀
& C5 T- O  |* d! l! p# T3 R
4 \2 V0 J* t2 w" L上身又要,
/ n  b: O; I* ^7 {! [) c7 @) q下身又加臀。
# P9 ~$ c( @; s' b! C1 R5 X
; t# O! {( J4 m& ]# C會不會,好熱,好焗3 O( S) o8 B+ |. n( Y/ r  {( n1 w
, `; ~' m: d5 K1 R- U
(╯﹏╰)
享受 一分一秒的 CD

不錯呀,不過就算B SIZE都已經顯得很大

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 10:32 PM 發表   
2 H7 M' M2 m) W4 G2 p! x7 K
9 H) L( l7 i1 k$ I% j( }; X有天然乳溝仲洗咩用義乳   這種義乳其實個材質好難同本身自己皮膚比較,佢始終會有少少反光,大面積肉眼睇落有D假
4 Y9 U9 B2 o7 H/ N3 D用左這種義乳唔會佢唔會同你個身體溶為一體 所以唔會覺得感覺會良好左,只係視覺會 ...
( Y- ^- f0 m& }" G: f- h; ~6 ]; Z
9 b! F; b% U  V/ `2 l6 N好出名既Nicky 都係, 未見過佢真人 (唔知佢喺唔喺呢度), 佢既相都要P 得好利害才可以磨走穿崩位, 但佢會戴出街係佩服的。
Heels Fetish

要漏出來才算是

太大還有內衣買的到嗎?

夠誇張
. Q/ z& Y! ]* Z- j( T" i( s1 jNice

最近訪問的版塊