嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有關赤柱有大碼鞋買的補充!

快d搵姐姐入去個度報下d boot價啦~. J$ p, _  j5 ^6 c# N
冬天啦xdd

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 CECI 於 2010-10-14 15:10 發表   
$ _& ?' R0 u. G# [. q
. F' E3 x+ W8 ~6 }
8 i# Z! ]& U( T4 f- U5 g5 ]Wadee兄我冇睇d Boot的價錢啊! 我淨係見到有Boot賣, 但d高跟及平底價錢由百幾至三百都有, 同出面差唔多, 所不同之處係有大碼鞋, 仲可以慢慢試! Wadee你有車去邊都得啦!. B- f- M) [. E; @8 k" y
9 _/ B) h* V# f: ]% _' R
& X! I0 X3 {, u  [+ W9 p" P  N- q
* s' b  p7 N% k, t: ^如果係禁GE價錢我都可以AFFORD到, 不過買之前先要執執我個儲物櫃先; 因為宜家真係勁多野......

引用:
原帖由 CECI 於 2010-10-14 15:10 發表   
9 t% @, _. a9 {6 \+ I0 b' g$ y/ O; i, e9 [, q% r
4 ?9 p6 p4 f$ ^* a' `) v" F2 I4 h4 z
Wadee兄我冇睇d Boot的價錢啊! 我淨係見到有Boot賣, 但d高跟及平底價錢由百幾至三百都有, 同出面差唔多, 所不同之處係有大碼鞋, 仲可以慢慢試! Wadee你有車去邊都得啦!
5 z" I( p$ i7 ~) q
8 @) Y1 F/ }0 X/ B2 s有車都好遠
6 f' _/ ^4 K7 i+ x; M7 W不過你講得對 只要有大碼$ g% Q  N. b" g4 @+ p
遠D貴D都冇問題
) o9 `5 @; n* |$ n$ [: K2 X8 ?有時間真的要去看看

引用:
原帖由 wadee 於 2010-10-14 23:49 發表   $ e$ w5 q% U9 k/ C

/ @0 k6 l6 m# d- p; i9 \0 i有車都好遠. }$ j! ?: L7 @- r
不過你講得對 只要有大碼
" ~4 y! x& ~$ r1 D5 ]( D遠D貴D都冇問題
6 [3 R# U) J1 J5 h0 C2 m5 P有時間真的要去看看
, M) l  Y# [/ W9 H" t  t: b# o3 M- Z6 h; x$ s
Wadee兄, 有戰利品記得Post上0黎分享啊!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

d鞋貴唔貴?

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-10-15 00:51 發表   % ^! X+ {' T1 y
d鞋貴唔貴?
( a" a& @$ G- c同太子A及觀塘T差唔多! 市集裡的Outlet內, d衫大笨象Size都有呀! 行開去的話, 睇0下尋唔尋到寶!

Really thanks for giving us so many useful information Ceci
3 z1 Z) |1 O* j# OI will check it out when I m free this weekend

引用:
原帖由 peterchan01 於 2010-10-15 11:10 發表   
6 v, @- E6 m9 S8 W9 JReally thanks for giving us so many useful information Ceci8 k5 ?# F: W9 y7 g3 ^) w& S
I will check it out when I m free this weekend
7 b+ a$ I" V9 n+ g; S! X& F
. G5 o9 \8 a4 a
Peter買完衫又好鞋又好, 記得Post上0黎同大家分享啊!

wahhh full report with photos now!# M5 W' e2 e+ H  M+ J
& g3 U4 e! F0 {1 k) H
Hope everyone writes and adds photos like Ceci... with google map, like open rice, but for CDs : P0 [! G* s4 @$ c
--------------3 G4 G9 S- R' F  h  G. w, q
what a strange question ah... this is clearly for HK, why  would anyone ask about taiwan?

引用:
原帖由 CECI 於 2010-10-15 02:16 發表   % W# `, O" a% M0 k
# W8 ~% z; \' ?1 i
同太子A及觀塘T差唔多! 市集裡的Outlet內, d衫大笨象Size都有呀! 行開去的話, 睇0下尋唔尋到寶!
1 A# V  j9 v% T" V9 K% g6 d3 A4 Y8 m8 T* _3 p& e) U9 Z
  G- j7 Z6 l$ G8 j* W  S1 y
好日都唔去一次
- c/ J: q4 u; Y4 J; ?: S冇理由特登去卦

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-10-18 12:45 發表   6 Q8 i- f6 k1 F, Q0 o* Q1 o

% [5 \+ [' ~; n5 b7 q! ]5 a
+ @  A/ r5 i4 a( g* ^/ e1 W3 e& n  X. D0 n- G3 E
好日都唔去一次: N1 I! O' `5 K( c
冇理由特登去卦
& X( I% H  @3 q* p7 v; l6 c
  z0 d) u3 S; G2 `
哦, 車程算短, 經過啲風景又靚, 去食吓嘢, 飲吓啤酒, 吹吓海風都幾嘆
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

我要著44 or 45架~0 D# b- }( m/ s  k9 G8 `
呢個價算係咁啦,始終我唔同細腳姊妹咁隨便都買到鞋~~
5 e( ^6 Z# }6 P% y6 B" O* ]7 F1 ^) @# G/ e1 Q. ]
搵一去睇下先,謝謝!

最近訪問的版塊