嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

13.5cm高跟長靴

13.5cm高跟長靴

呢對13.5cm高跟長boot個跟真係好高,著住企起身時,要保持個身平衡真係唔易,但係著耐咗,又真係覺得幾好著喎,特別係配合黑色絲襪同埋牛仔窄裙一齊著時,企起身時下面真係覺得有反應,甚至有想射
( z; O1 b6 I. T6 `: Q; }: X. P& t
: J% S8 D+ F) j! H! G[ 本帖最後由 ktkt12345 於 2017-3-13 20:41 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
再加一張比大家睇睇^^, C  z9 I/ C: p1 k7 u: I

! \' Y! \* U- N1 V; L* K1 V& g[ 本帖最後由 ktkt12345 於 2017-3-13 20:41 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

唔錯, 最好著黎係尖沙咀行街。。。。

幾靚 邊度買? 我都想買返對

引用:
原帖由 squirrel99 於 2017-3-12 22:04 發表   
% ^  z0 I" E, }0 _7 j  c( |: `幾靚 邊度買? 我都想買返對
% i) @1 W! [  ]& t! ]
9 Z! z3 o  Z6 @9 C4 x上淘寶網可以搵到~

引用:
原帖由 ktkt12345 於 2017-3-12 23:49 發表   , M/ s2 I0 Q6 F; N- e
/ g" W4 i: r: U2 b9 l& J; S. V
% W1 C3 M% z" X+ Z. {9 p
上淘寶網可以搵到~
+ u, c0 l1 t: X5 h8 {
可唔可以比條 LINK 我, THANK YOU !

對靴好襯呢對絲

they are so sexy!!

引用:
原帖由 ktkt12345 於 2017-3-12 19:07 發表   
, o& S8 x( z4 T- E& Q呢對13.5cm高跟長boot個跟真係好高,著住企起身時,要保持個身平衡真係唔易,但係著耐咗,又真係覺得幾好著喎,特別係配合黑色絲襪同埋牛仔窄裙一齊著時,企起身時下面真係覺得有反應,甚至有想射
0 C& B- ^- _1 W$ W. ^, ?' z& X* P6 b. d6 ?) s& V
6 P# \! x7 c" i4 b) @' {9 p
真係著得幾好睇
, a" {3 q5 E1 d7 r" p你邊間買?可否俾資料我?% l3 T+ y4 ^$ ~1 J8 B* Z
# R, W9 i  e" ]- {3 X
著裙好睇過襯褲; r/ i1 p) B; m/ I) z) g9 H
feminine d

很好看也很性感呢

https://world.taobao.com/search/ ... .7700714.0.0.uC2MmS
  D5 n. T9 X  j/ C2 D- c% @8 i) @
7 E/ C0 q7 K! k7 _" A) l1 [, n上面呢個link就係同一對boots唔同價錢

引用:
原帖由 ktkt12345 於 2017-3-13 20:45 發表   . T2 w3 Y9 K" v  l5 T: U$ u
https://world.taobao.com/search/ ... .7700714.0.0.uC2MmS
; _1 @* r) |, G9 Q! g8 A* [
( ?/ u+ q  _5 ?6 X& p& Q/ T上面呢個link就係同一對boots唔同價錢
0 }" h- u4 z* O7 ^% p. F
5 [- S( }2 @; A( S, ]9 ]
: {; n0 z" p& H0 {! y2 L8 z唔該哂
8 V' l9 M( u- J! G& G+ e/ x6 o& r  ~9 o
其實我相信大家都有買開的商家
# c) T; o" d7 S" H$ v( P) x4 u9 P! U不過有D 特別款又係人地才有# [4 U) A/ W2 {( l* h" d" L
所以想搵D 有口啤的
! I. a; e( X/ t+ q/ H6 V/ T$ W+ h5 M: ^. E6 d$ w5 V. o8 d

, v  p0 A* y; u謝謝連結提供

最近訪問的版塊