嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

朋友家中發現校服裙

朋友家中發現校服裙

某一日、我到朋友家中、去廁所時在洗衣袋發現兩條未洗嘅東華三院校服裙、應該係朋友個妹嘅🤤你哋估吓我會點做? 或者如果係你哋又會點做呢?9 L5 J- Z' i9 b2 w. B; ~1 Q

; F- x  H5 C/ ~9 f[ 本帖最後由 mimiwong 於 2021-4-1 14:18 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

著上身影相

i would first take photos and try it on ....:D
: G6 x- ?% D, K1 E- ~. JHave you got any photos?

估唔係問題,但係圖都冇張就唔係幾好
Whatsapp: 67676070 方便交流

啱著就拎返屋企
% }4 q) N# O% X  |7 y' i唔啱著就...... $ M( A0 I$ [; U2 x

' Q7 g: [. u% T$ _2 a+ G/ A好啦講下笑啫
1 u* B1 ?2 `$ {; W2 ]買條一手都唔係咁難啫??

先著一下,
- S1 t2 }% W: c之後帶一條返去
3 S) C) V! _( p7 c/ G2 H4 O# n0 @. K* m' J

回復 1# mimiwong 的帖子

點做都唔緊要,最緊要有相呢!

著上身影相) e( q: |. W+ r! V

想當年, 我去我女友屋企果陣, 都有類似既情境出現過

引用:
原帖由 5632415 於 2021-4-1 18:29 發表   
4 S" n) x9 n5 J; [' @估唔係問題,但係圖都冇張就唔係幾好
: |4 u# i7 \" d$ _1 Y) F
我用手機無法放唔到相上來呢
' f$ K( X- w! K  B& U有冇人教下手機點樣可以入相上去?
! d+ q2 V* n3 X3 N
& E3 x0 G% v% q7 k$ ?8 q( Q[ 本帖最後由 mimiwong 於 2021-4-2 14:55 編輯 ]

偷著下就好2 S+ ]7 r9 ~" w! q- f9 N
偷既話好易知道係你拎左

引用:
原帖由 kof_1998 於 2021-4-2 01:41 發表   ! j* o! j+ W- h) v0 X' b$ d) h: C4 o; C
想當年, 我去我女友屋企果陣, 都有類似既情境出現過
! q! N2 h! d2 }# W/ C. Q1 l- A
! K( F" n/ b& q+ Z現在呢?( |7 Q+ ?) z# T! m" U
! C9 E# e5 T! G8 P: ^
現在有冇穿上?6 ]& i3 r% X, M0 q# C! o

# z2 `4 F9 S9 F0 [: n(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 alpha2008 於 2021-4-3 01:47 發表   
$ m+ k# {: W6 u1 G& `" q8 J偷著下就好
  ^+ h+ V- C3 B6 D' m. b8 R9 l( g偷既話好易知道係你拎左
* m, g4 f' g8 I3 q; z0 ~+ C我試著咗一條上身、之後第二條就唔覺意整濕咗囉 當然唔可能偷走啦、咪一定知道係我、最多以後去多啲探下朋友🤤
1 T+ G1 r  Q+ V$ t% ]$ f
; F7 X  }5 D- e0 X% V/ E0 }, H[ 本帖最後由 mimiwong 於 2021-4-4 11:58 編輯 ]

吊你老冇,相都冇張,系到9 UP,6uo

引用:
原帖由 mimiwong 於 2021-4-4 11:54 發表   0 I9 G; o! E- s
9 S8 k5 b( z8 R! u! N/ _5 U
我試著咗一條上身、之後第二條就唔覺意整濕咗囉 當然唔可能偷走啦、咪一定知道係我、最多以後去多啲探下朋友🤤
/ I0 T( y$ Q( ?

9 t* _' e* u% N3 _# }9 L整濕,邊到?
& X& y4 {  O* i- z5 l* f) ^
9 p2 \9 e! k2 |  j3 T3 g1 |7 A(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2021-4-4 17:02 發表   
- a( Y0 P  _/ B
" C5 r8 r9 q" W; k$ W
+ F/ \0 y" [, S/ M0 o整濕,邊到?( I" Q+ t9 E' {! q6 m; Q1 x; B

: h  |: |; h5 Z1 ~/ T! F6 M(o^^o)
5 s- |2 D  r6 i. m$ c4 v
整濕咗條下裙中間位置囉

正係識係到講,圖都冇改,有圖有真相,食狗糞便

引用:
原帖由 yt011007 於 2021-4-5 23:19 發表   
  b% K6 @: s0 j" B正係識係到講,圖都冇改,有圖有真相,食狗糞便
5 i. p* B" |) m3 ?  @
𨳒你老母爛臭閪、你老母生你個含家產冇生個腦畀你、你唔撚信咪咪撚入嚟囉、你老母臭閪戇鳩白癡仔、搵返自己個腦先同人講嘢啦、𨳒你老母含家產

引用:
原帖由 mimiwong 於 2021-4-5 14:37 發表   7 B$ ?1 b5 x( Y1 l9 O

0 Z  p/ ~! r0 e( Z* I: y/ b0 d整濕咗條下裙中間位置囉
- H' i6 f6 A, u' B/ ]0 s; R+ x9 C+ I
咁⋯⋯衝動
# D4 L* l7 u3 `/ {2 Z5 F(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2021-4-6 15:03 發表   ! _+ N0 J. g4 j- a

6 P: \3 c$ J, ^0 h3 I0 u0 V* Y0 d7 S- T
咁⋯⋯衝動4 Y" e: s9 w3 `7 x2 o8 O, B& W
(o^^o)
6 k# I$ Z* H( J% v0 j1 x8 V
真係第一次咁樣遇人家嘅校服裙、實在太興奮忍唔住囉、同平時上網收二手感覺完全唔同1 Q# i7 ?6 t2 A" I6 u

% m8 ?/ ~4 a/ d; R[ 本帖最後由 mimiwong 於 2021-4-6 16:59 編輯 ]

最近訪問的版塊