嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

會唔會去訂SUIT話自己著?

會唔會去訂SUIT話自己著?

有諗過去旺角的何你活訂西裝,但去到同店員講度身訂造女裝可以嗎?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我有試過話係自己著, 但唔係訂造囉, 係改衫, 都好貼身架~~

可以的。。。。。。

引用:
原帖由 KR7723 於 2013-9-23 19:33 發表   % p1 {+ y% L2 _, e+ |' n2 L" P
有諗過去旺角的何你活訂西裝,但去到同店員講度身訂造女裝可以嗎?
" n& [4 Q) [0 p
, ]" f8 |' o+ D$ L- ~" V- @2 @I also want to get tailor make of the OL suite.   need the slim skirt.

想知道價錢大約幾多?

引用:
原帖由 KR7723 於 2013-9-23 19:33 發表   
, x- m! e+ \) F! N. q/ G有諗過去旺角的何你活訂西裝,但去到同店員講度身訂造女裝可以嗎?
5 l$ D1 u$ T2 {  W! `
) O0 K4 A- W' K% g完成任務就會報一下. 我都想去訂一套.

我以前有套,係現成的

我都有一套
  T6 S1 @2 `+ I% X+ n2 y$ r: N2 O淘寶野

我都覺得taobao 應該可以買到
. v% C+ E! j9 G) ~# i/ B$ H訂身做個d一定好貴..

引用:
原帖由 slivestar 於 2013-9-24 20:39 發表   
1 K% B* w; k# n* k5 G( D9 J. O我都覺得taobao 應該可以買到
9 y& ]$ W2 C. s* I1 d; e3 x' r訂身做個d一定好貴..
( n; l# _. e( I$ K7 o
稍為好少少既都要二千

我係淘寶買一套SUIT(裙,褲,褸)連運費$165人仔

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2013-10-4 04:09 發表   
' S( I8 U7 \% D* r) b- V' c/ ?我係淘寶買一套SUIT(裙,褲,褸)連運費$165人仔
+ P1 N. s5 N4 D! p1 V5 b6 q4 o2 q0 o5 p+ x8 W- g: p$ m  f! [
咁平︰︰/ @. L; p9 _0 b7 D' ?' A
質地如何?

死啦....- g! [  B* L0 a. s( O: ]
你呢個問題唔識答' W( h9 R" `) H% b
因為買左返黎試著過一次
5 I% z% z6 {- M7 P9 ^9 n1 X仲要係差唔多成2年前買落
+ b9 n+ F$ _; R! h# ~( t+ h7 N我諗要搵時間再試番

未去過.
; v$ m- Q2 H5 {/ c( Ggeneration5 refillablethe carbonexpressesbaby

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2013-10-4 13:07 發表   
0 u( P0 K4 t& N" A! S7 r# U: S2 ?% H/ j死啦....$ q( e2 Z; h! O" U3 k: L! q
你呢個問題唔識答, `. G* n4 _% Q  e% b
因為買左返黎試著過一次* m/ h, B" b1 T5 T& B6 _% C7 B& i
仲要係差唔多成2年前買落! J; X( {  O* F1 ^
我諗要搵時間再試番
" @/ ~/ P7 e% {3 p! j$ }9 E& v9 c2 x) S: M1 l2 H
記得攞去乾洗

我諗唔使卦3 x/ V+ l1 r. [, \2 V; \
擺埋左者# ~5 ?2 }; s! Y& A4 I2 |3 H
仲有個袋入住左

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2013-10-5 00:58 發表   
0 v* a6 K; v: s) @, T我諗唔使卦0 d$ s/ |  g6 W& V
擺埋左者$ F+ g1 j: \# I/ H1 c& A  a  D
仲有個袋入住左
. ?% d2 b, f" o! D! D  \- I7 b2 q- t" i$ }* P4 i$ B2 \
哈哈,我耐唔中都攞啲校服去比人洗

我都想,但唔敢試

我試過去深圳, 就係羅湖商業城訂造左一套suit
- l5 F5 D( n) D4 \/ P一條裙 + 外套, $600左右
  U( Q+ j2 I0 }1 N
# f  N) o  l6 E* E! u我話係表演用, 過程都順利/ u  I* i( I* @% b
等左一星期左右取貨