嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

馬莎既內衣都唔錯(加圖了+補圖)

馬莎既內衣都唔錯(加圖了+補圖)

最近行過馬莎見到佢地新款bra set 好正下,忍唔住買左兩個bra 同五條under3 i3 y9 M/ @- ]' h7 L3 G3 {2 g( @
但係D bra 都幾貴成375一個,係貪佢個cup好平下,戴左唔會有好大舊野响心口(呵呵,平胸是皇道)
2 ~; t, O: S5 a" r同埋佢d 底底有d做特價只需39一條,而且質地好正,又滑又薄又好有彈性
! P( V( @4 f0 Y其實仲有一款bra想買,不過買完上面果幾樣野都使左成千蚊,無錢再買+ V' c) b9 j+ O
大家有興趣可以去睇下9 f' C) {% c5 V# r9 q- }4 }9 l  h

1 l2 c& t, f+ H) z5 fPS 激死我,我昨日買無折,今日買兩個bra送三條裝底褲,激死人喇!- V) ?6 W9 o; [0 i/ V

5 Y9 q( U2 A( C( s[ 本帖最後由 silkypanties 於 2014-1-19 10:56 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 silkypanties 於 2014-1-15 18:45 發表   4 `+ `, P4 t" G6 n/ e, i1 L1 J
最近行過馬莎見到佢地新款bra set 好正下,忍唔住買左兩個bra 同五條under
  Q0 s- Q5 `; Q1 d, d. @: v( b! n但係D bra 都幾貴成375一個,係貪佢個cup好平下,戴左唔會有好大舊野响心口(呵呵,平胸是皇道)
; }* X. }9 Z$ W( @/ E* [% w- E5 j同埋佢d 底底有d做特價只需39一條 ...
% Q, Y  X0 M5 P4 }, B* C8 S' i0 l2 v8 ^1 T" r8 x% r
CNY sales ?

可能係啦

有冇相睇下呀?

photo please................

遲少少影上來

加圖了

oh very nice I love it
i love bra

係TAOBAO 定門市買

我昨天係坑口唔見有平左

佢D內衣褲幾靚

第一個幾正呀~~~~~~~~

在那間分店買?
& p1 P  I1 z+ ], u6 j好似有一套底同巴賣,唔使二百一套。

補圖  H  \/ E2 V2 o2 Q: B; Q5 n; v
" \. t, z; l8 _- u4 a! o
! s4 A3 m+ G% i" }  ]
! _0 K' D1 R' v3 }5 f: Z) M

. s1 K, X$ j( e, B5 t* d; w% ^: w) x% i5 y& ~# j, C

6 u, V2 r  k! a  z6 w, e" U% Z) _
. Y0 E9 i5 d/ }- m: c& ~! @9 J  R1 q4 X' `% o& Z
唔知點解無晒D描述
8 x# J7 \) m! l6 b% I/ K7 d" g3 w3 g2 R2 W3 p( {! e& T& {9 T
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 kristy1234 於 2014-1-18 04:32 PM 發表   
3 N) k4 e+ n* [0 y" B# }; U係TAOBAO 定門市買
$ G; \0 w4 ^. x4 V! E4 _8 P1 _4 [, g  s' V/ i0 A- u' _! ?9 ^" Q
銅鑼灣門市, 12點幾唔係好多人

引用:
原帖由 KR7723 於 2014-1-18 06:04 PM 發表     A) O9 a! s$ X9 r7 u
在那間分店買?
# F0 n7 u1 Y% ?2 w' e好似有一套底同巴賣,唔使二百一套。
5 j7 Y; i/ z1 G" v; x7 S1 M+ w; G/ y9 y4 ], r6 n+ f( ~
銅鑼灣 times
% Q6 q# U" [- ^3 E) N有做特價果D唔合心水, 不過可能有走漏眼都唔定

39 元1 條WHERE 佢收得埋唔埋 我仲想知個度有冇絲襪吊帶賣 如果有幾錢

我係佢英國個網賣4元ONLY 60元都不用 我仲想問h&m 有冇絲襪吊帶賣

蕾絲內褲好性感

very niceeeeeeee

最近訪問的版塊