嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

just order

just order

Just bought two skirts.  Looking for them..* q' r* T3 v- E$ K2 [- I  }) c1 y

/ k6 o( `+ Q; r/ B8 U8 F% j- D" ^7 |/ u5 ]9 S
2 W7 I9 {9 H8 A: X* i! T' H

) R  M) K# l& S& {[ 本帖最後由 misslady 於 2014-3-5 10:49 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
新買的衣服嗎? 期待你穿上它喔

你次前同呢間買過嗎?我都有佢網,都有唔少想買.質地OK嗎?足唔足碼?同係咪一定要留自己聯絡地址?

呢款裙應該要有身材先著得靚,相信樓主有
6 c- S) y3 v) Y8 k' O# I; Y但小妹就肯定冇喇

好正呀~~~~有咁好身材著就好lou~~~~

引用:
原帖由 bbalice 於 2014-3-5 21:54 發表   
' M- b) M6 V: ~) {6 ~. [3 _你次前同呢間買過嗎?我都有佢網,都有唔少想買.質地OK嗎?足唔足碼?同係咪一定要留自己聯絡地址?
7 K0 p& v8 _7 _9 L

# H/ [9 b( H% E% e1 ]0 h  s0 [1st time to buy.
$ Z. Q. ]5 A- f# E2 Y- yJust got the skirt.  it looks very good.9 l, J! _2 E9 h( K. _4 e

引用:
原帖由 siuyan_7 於 2014-3-5 23:52 發表   $ D* E! E% R) q+ p; k
呢款裙應該要有身材先著得靚,相信樓主有 4 L- q" d# u. o* W" i; Y
但小妹就肯定冇喇
$ P5 k1 N3 ?% X4 \  v; D" H
$ E$ T( ~: _8 w# n
Don't have chance to try it...

但綠色好「蝦」人著的。

很貼身,不過很靚

引用:
原帖由 misslady 於 2014-3-6 09:23 發表   # ^6 M: \, b- t

$ `9 X- C, Z8 ^9 u8 C
" q. `0 s5 V$ G1st time to buy.
  z. j, p% t. v) e) y) z7 f: UJust got the skirt.  it looks very good.5 K& F4 C- B" U
* x, ?% h# u0 D
想問一問過程係點?點比錢同交收?尤其係唔郵寄的話

引用:
原帖由 bbalice 於 2014-3-10 23:27 發表   
" g2 Q& s0 }2 j1 v& f# \1 ~, z% y0 N+ B4 _- W1 w* Z$ K: I
想問一問過程係點?點比錢同交收?尤其係唔郵寄的話
4 R" @5 z9 V2 |- d. a8 Y: }& f5 l2 h! N" l
you can either pay by - credit card or cash-on-delivery.
( Z! j4 L& c$ e$ I3 V! K3 U

呢條裙唔錯喎,不過個CUTTING 好蝦人著,身材要瘦先著得好睇

引用:
原帖由 pccw0000 於 2014-3-12 23:51 發表   
8 S$ M9 b: f+ }7 Q8 L呢條裙唔錯喎,不過個CUTTING 好蝦人著,身材要瘦先著得好睇
, Y& j8 B! d& w$ n5 U. W" i
  C3 W& {- |6 R# A' Iyeh.  this one the cutting is very slim...

最近訪問的版塊