嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇/有幾多人O既女伴會直穿絲襪呢~?

覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
堅持一整套∼

條女肯著我就唔洗自己著啦

引用:
原帖由 sasalady 於 2015-6-4 16:47 發表   1 K4 b; l! S1 ?- r
1 Y" C. d% Q% z! E; e9 k, c
0 e/ ~) H; g1 H8 P" B+ u& Q6 I
dont think HK girl will.

引用:
原帖由 zz67098 於 2015-6-4 22:27 發表   . p" I0 J+ C4 N6 y* `) M
條女肯著我就唔洗自己著啦
$ S" G' Y0 D3 S; w) c+ m
) J( D* V5 r7 h& Z6 S
妳講出了事實,讚.

我以前條女試過底褲在外....果晚我打左一晚飛機- Y1 A, ~1 f+ }& p, D% a

3 B/ ~5 \0 u4 V7 v9 k2 C佢甚少著裙同絲襪的,亦是我見我唯一一次

引用:
原帖由 slk 於 2015-6-5 08:55 發表   2 R, ?9 [/ |5 O
6 b% e( Z$ N$ f. C
8 P5 C1 B2 L; Y0 M7 P6 Z* D5 K7 |5 p/ l  Q2 J
妳講出了事實,讚.
& U8 C9 @4 g8 h, }  I5 K以前成日都想佢著住來敦倫,點知佢厭麻煩唔肯著,咁米為有自己著囉

回復 7# zz67098 的帖子

你在英國生活?

引用:
原帖由 applebaby 於 2015-6-5 10:47 發表     [+ G* p% L; j" L0 A
你在英國生活?
+ Y, K( }  k; Q4 t) y
係敦倫 唔係倫敦

引用:
原帖由 陳真 於 2015-6-5 09:31 發表   
- X0 r& A& z# s$ ~  I9 Y; p; a$ i" O我以前條女試過底褲在外....果晚我打左一晚飛機
4 S8 W7 y# P7 N' T& u1 ?  }- T! G& N$ V$ ~
佢甚少著裙同絲襪的,亦是我見我唯一一次
! c1 G  S/ l; x
- A% X( ~6 L$ ]9 u. V& \6 v' {& X  A
: s* j+ c+ ~' v! @' _很可惜,仲以為嗰晚你同佢做咗成晚

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2015-6-5 11:35 發表   2 @" y8 e: q9 W+ \& {2 z& ]6 D

! i: ]8 K% [" G1 Z$ u  P! e. D+ H4 g3 `! ?% E; |
. O. S6 ?, v4 q* p- e
很可惜,仲以為嗰晚你同佢做咗成晚
( M1 l% _/ [1 P1 R5 J
% e0 M2 D& M2 t. j當年妹妹未夠秤...我唔想衰十一.....而家在微博見到佢,同我一樣有家庭有仔女.....; Q9 ~/ a3 G( G" P& i2 E+ u
6 l9 X3 T7 |( F" t8 a
事隔十幾年,若再見的話,真想同佢打返場 Friendly...

我覺得,基本上唔會有女仔直穿!: [4 s* c# Y+ T4 B

' q" i0 {1 i, t, y0 K因為一般絲襪褲中間有條車線,
* V+ }1 Z, q5 s8 K4 B會界到重要部位,男女都會痕!" A& ^/ z  ~: r* Z

7 d# y' H, ]1 |  L/ e# z8 v你地網上見到直穿果D絲襪,! _0 Q/ u! _% \7 |
通常都係廣告造型照,
, ~* C4 g7 l  N1 K而且對絲襪都係有綿檔!
3 d; S+ U" V  C! k; m5 z  o
# ?0 t2 d/ M' M8 J: |% a  `喺香港,有綿檔嘅絲襪都係歐美牌子,$ l& e9 E- l* H8 u% ~7 ?
日本野都未必有,試問,
1 M4 Q* @7 b3 E$ Y! I: L- p2 T香港有幾多個女仔會著歐美牌子絲襪?

大陸貨都有架.... h/ D3 X7 x+ O& G5 r+ o  b& _

6 i0 k7 B# @2 N2 ~我薯緊,直穿
' T# e* f+ x- X. b6 l* ]
$ e1 W& t* U/ ?6 ]1 o- G9 q7 h1 c+ X4 ?[ 本帖最後由 陳真 於 2015-6-5 17:42 編輯 ]

引用:
原帖由 misslady 於 2015-6-4 23:33 發表   
5 ^6 k" [) Z+ @5 [$ o4 e
- m6 I3 E+ ]9 c; y- \& F# S; b
6 f5 t/ W3 {7 h, }- x2 }, X* g+ @dont think HK girl will.
2 p2 e5 \2 c' I8 `
/ }! g7 E2 E- w; ?. h* Z. M3 L我老婆間中會

回復 12# 1677 的帖子

唔信可以上淘

條女肯著我就唔洗自己著啦' N2 ?9 Z: S8 L! H

首先我要有女伴

冇女伴,但我

最近訪問的版塊