嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

各位空姐愛好者留意

各位空姐愛好者留意

今日見到 香江塊暈 航空 已經轉新制服, o( g/ @' b) d; a* @9 z/ _
各位可留意下有沒有舊制服流出
5 `* `+ q3 o1 x8 X& s& D本人勁鍾意佢地套舊制服
2 X/ T+ g# }& S  Q: {% C, B( |大家見到有既可以上黎交流下
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
請問有冇新舊制服圖片?1 v8 A- p1 m9 H- R4 U

8 n. H/ u6 p+ E0 X/ t同香港航空一樣?

引用:
原帖由 Mki1024 於 2015-10-29 16:38 發表   : U# E' z  a' S7 g8 V0 x
今日見到 香江塊暈 航空 已經轉新制服
+ H9 C8 ^/ O% O' s3 x, Q各位可留意下有沒有舊制服流出
( J4 W5 c1 n; P) N0 c本人勁鍾意佢地套舊制服4 P, }# u9 {' g3 y( G
大家見到有既可以上黎交流下
' J7 ^2 v4 R9 T& L* `換制服,唔會要求一換一回收舊衫咩??

換應該有新聞但唔覺5 _  q7 E& ~1 t9 x& Y, \& C- o- h
講航至少有3套
9 @1 S) \% k+ a& i4 H- X土也勤一套 條裙有區輝
0 V& \/ o5 B$ Q/ K% c* Y空女且分兩類  成務員同成務長5 w2 `6 k3 P$ y5 m! Z# g/ h  B
一個紅領巾一個淺紫
# h" S4 M! D2 b, g& Y% C: s( a裙色都唔同; @% d& E; g) }  K

- y0 A4 F; E, C$ m- ]5 e# b/ Y! ~(上為原文,資料有誤,留意下方回應,感謝各位)7 Z$ g0 }# s7 E, [
8 A/ m4 E7 B% r$ ~. t$ b) I

引用:
原帖由 Ashly 於 2015-10-29 19:53 發表   
0 B* x  U- Z2 d( @
0 Y3 f9 r7 O1 P9 N6 }8 `換制服,唔會要求一換一回收舊衫咩??
& h, I0 s! Y9 |9 o

O' {( u/ w. K2 {以下純粹推測 如有雷同 實屬巧合
' b' [2 C0 M9 m6 M. t7 M1 A; f, [- n. a; c8 m9 l6 \
以我所知 每位飛女唔只一套制服
  {/ t5 U, d5 I* ^6 O9 S的確是一換一 但如有等錢洗者就。。。
1 A7 f; }- t0 d9 L; B0 c一套可以換新 咁另一套唔見左呢。。。
8 G, m6 R8 @* v
' s: }7 _% d3 i飛女唔見左套制服的確麻煩 好多野報) d' |, r5 D* A8 D; t
因為怕被人假裝現職飛女
" \/ a# i4 C/ e3 i, T" T但係既然舊個套都唔可以再著。。。4 q4 h) q* K3 i
咁就有機會。。。
; m9 L$ }  j, f  G* u9 Z( b* e正版飛女制服絕對有價有市 個價仲要非常高* m4 c9 c8 E. i9 c! X* {
只係唔知有無等錢洗既飛女又唔怕麻煩姐

引用:
原帖由 cdelli629 於 2015-10-29 21:15 發表   ! b0 y: R( r( Y
換應該有新聞但唔覺) x* |7 k2 j$ |
講航至少有3套
, c7 J& W; s. w土也勤一套 條裙有區輝; V; t3 [( h  ?/ U9 |. x3 e
空女且分兩類  成務員同成務長
5 ^+ K/ f% g$ g8 u% ]7 l" v, c- x一個紅領巾一個淺紫
. Y3 c! N5 i5 H- f4 h( [1 j7 y( d7 M裙色都唔同
6 _( h6 g9 P- v9 n* `# O2 d( {- Y
換左啦 姊妹
/ @9 M+ D' e1 s% I我做航空業架

引用:
原帖由 fish 於 2015-10-29 19:24 發表   8 b; {& n  g7 H! C2 ?- o- `
請問有冇新舊制服圖片?; k2 F( }* G/ R  }. A' f
$ s  G0 `& Q4 [3 f+ G6 j
同香港航空一樣?
1 y7 y! r$ a0 n. J
. q- o! _$ v1 Q' D3 A) ?- @7 p舊既成套紫色
: L/ c( @/ p. f4 a, @新既成套銀色 不過好樣衰: v2 \% A% N* Q% x2 A) L5 y
我想要舊個套好耐架啦$ k; }% e8 C1 b6 ?

0 t; v3 x' p% C8 q% N2 T相可以自己上網search 我唔識貼圖

% s- G% z! M7 b8 y5 R9 W
呢套係新版?

引用:
原帖由 cdelli629 於 2015-10-29 21:15 發表   . C2 ]: X# N0 y- C3 m9 ?
換應該有新聞但唔覺  m5 g) W7 }3 R2 _
講航至少有3套
8 g& }: `$ P  a$ b' G, u7 c8 j土也勤一套 條裙有區輝
. `  y9 R& z! |* [6 H$ W8 v空女且分兩類  成務員同成務長
+ y/ m5 c  q! M4 L0 A: C1 \, N) G1 N一個紅領巾一個淺紫
& H+ y: S  y% O5 b- S1 B裙色都唔同
+ B. h8 [. k4 f: \& A, W
空姐係三個grade

引用:
原帖由 fish 於 2015-10-29 21:37 發表   - ^( ?2 X: y8 \  K6 ]1 M: y

/ W+ m6 Q1 {) p1 z呢套係新版?
6 G% s* F+ w& Y' k; g, q' o8 }
) Y9 m! j" {; X0 m! T
係呀 我覺得好核突
( M) ?+ b* @. _3 I都係舊個套正

引用:
原帖由 Mki1024 於 2015-10-29 21:28 發表   
4 `1 ~5 P. l& N" }
6 t' L3 D: d" r6 z  P( ]% e4 j
換左啦 姊妹" ?9 }4 X2 W5 t& [; k" `# h5 W
我做航空業架
- e0 T* i& Y9 T$ T; Fsorry.剛剛係佢地面書見到
9 f) ?' M" m7 e4 x8 w, m真係新不如舊
/ \8 Z/ g$ |) C* s5 Y/ P5 X: C
引用:
原帖由 bbalice 於 2015-10-29 21:45 發表   
- s" u9 Y1 e: D  G8 W6 B* |6 h9 j) k% q; R6 w" h- M) {
空姐係三個grade
! w: F! b7 c6 r6 t, n- u) v$ M  E5 ^感謝指正
- x: _1 R9 X) Z, ^2 ~+ M7 l無深入了解' a7 R9 p& r+ V9 t" c# j# x" h( v' b- O
只係搭過知有三套$ c1 t) [+ R; Q2 \9 _" w

& p5 L, n# c7 S; D
& r3 I7 N& ], @+ W另是塊暈,不是講航
7 H% F7 y; ]. o* e$ a9 R, z4 p$ _7 a" ?" w4 E+ H6 `& l

引用:
原帖由 Mki1024 於 2015-10-29 21:47 發表   
# v4 k, @  j4 |, Z4 Y- E
3 \- M2 Y: A- p: q0 D7 v3 j7 f. k) y, n% ]
係呀 我覺得好核突
5 g- x: h% w0 U$ z都係舊個套正
* A8 g# @8 I  j" f  X; V9 m2 Y令面灰色好怪.......男女款都唔好睇~~

又是愈換愈差

引用:
原帖由 Mki1024 於 2015-10-29 21:33 發表     I! T( E7 X3 F& X" r, u
, D4 ~0 I$ e, g' s

2 J+ R3 M. y! O$ A# O6 x6 L舊既成套紫色: L7 x, B$ r1 L
新既成套銀色 不過好樣衰
3 U2 t2 U5 X+ Z$ E% r; p- o- e! L我想要舊個套好耐架啦0 h. ^7 K# @9 v2 V; |
; ]0 q9 \2 v; U. D
相可以自己上網search 我唔識貼圖
: w- H( o8 F. o' X8 i0 c7 n5 Y1 }
& L* z6 U0 _0 C$ R2 o0 w
if the skirt also thin enough.

谁有啊,高价收。!也可以用我的藏品换。谢谢

套制服真人著上身都幾好睇架

新果套真係核突左D wor

who has bought it~ ? & g( [+ z1 L; T6 S" a! V. j

8 [) t; X1 H4 a! hAsk for another one / j9 O' f/ \5 Q  n& s3 d( H

9 u/ _+ P+ R2 zplease give me a message

想收藏一套都真係唔易 有價冇市 未必遇到有人放售 放售都唔會太高調

really......