嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

千奇唔好著校服食粥

千奇唔好著校服食粥

成條都係啦6 I; w8 O( f9 u" A- M% d
點同家姐交待呢?

& }  o+ [# q3 O
0 M. f5 c& z& d, o, M! f8 Y$ G1 \* z

覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

通常食野時跌咗d食物碎落身都會執返食埋

禁樣好易令人誤會, 家姐返到來可能罰你長時間著住套校服

我成日都食粥食到周圍都係

好簡單啫,你咪話忍唔住射咗野囉,佢就會成條裙送俾你
  \7 }, a& U! \0 X- x
& [6 m1 w% m" h' X* ]7 u% o[ 本帖最後由 whk 於 2018-9-16 13:16 編輯 ]

引用:
原帖由 aaasss201204 於 2018-9-16 04:52 發表   
1 U$ G5 S$ `+ k0 |* x) G1 @+ `成條都係啦
4 `9 T, a% b7 {0 A! N點同家姐交待呢?
! e( w/ i" u7 e. \) l1 |182072
) U( H' G- H5 N
% D: M  ~2 F4 ?! v4 L
5 s3 K! A/ s. x8 S5 l- w: y抹乾啦

引用:
原帖由 aaasss201204 於 2018-9-16 04:52 發表   
& p  h/ b- o* S成條都係啦) o8 A4 f. h3 L9 w* C& y
點同家姐交待呢?" O! L0 C( r! F: q4 ]& S( s3 w
182072( o6 B$ e6 k2 C; U: y' D- ^
0 I5 o8 S5 T8 S  d3 |5 Q7 g5 |* z7 H' ^5 f3 v; j3 B7 P& g
伱姐姐會生氣

條裙係你定你家姐架先

引用:
原帖由 whk 於 2018-9-16 13:05 發表   3 f9 D0 b$ N- A' j
2 A6 Y6 Z! n+ u; s

* g7 V% l8 o4 @3 t* P9 g( }話傍邊,男生射的 。
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 aaasss201204 於 2018-9-16 04:52 發表   - y+ _% s: O! [" U5 q
成條都係啦# i! F& {9 C4 I6 I# X% q& O
點同家姐交待呢?* i0 [$ Q" M- R; v
, y& G2 M2 J$ D( Y  e0 E( j
; d/ R; J# M' b3 W2 k- V; q3 Y, N$ k9 i5 e8 |
你去粥店,仲有吃物?
享受 一分一秒的 CD

nice

引用:
原帖由 whk 於 2018-9-16 13:05 發表   8 X# B  e1 o7 t' x) Y$ w! `0 _1 s
, q6 W( F9 O- M$ h" k& J9 z
# g0 y) P6 x) h6 a  y' G, }
不過佢送條裙俾你之前,可能會先切了你jj,話費事你再整污糟

條裙

抹乾啦

咁睇又真係似