嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

請問

請問

各位姊妹,偽街時除左上洗手間外,' H) u6 H" C% G3 E7 t& D' |
有咩事係最怕?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 梓欣 於 2018-10-10 12:22 發表   ' m7 R7 g- j! {, b
各位姊妹,偽街時除左上洗手間外,9 R) ?, b4 H2 z7 J. L* u
有咩事係最怕?
9 N1 a$ d, g$ E2 g; z
4 l+ n) l" Z! R0 H+ Y; A, c
meet the police;4 M" f) ^: i4 X, i% m0 `8 k
meet the friends / family: c7 B+ F4 j' [( Q, B. K4 {+ A) t
0 n8 W; [3 q( Z0 i- o! ^
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 梓欣 於 2018-10-10 12:22 發表   
/ R; K8 L/ h1 M( V$ v% T6 S各位姊妹,偽街時除左上洗手間外,
* D/ d/ u; }$ d* ~1 }. N! q有咩事係最怕?
: {) _" d7 J7 i/ w
比人騷擾…

回復 1# 梓欣 的帖子

查身份證囖
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

最怕當然唔係入女廁、查身份證,自自然然入女廁冇人會知道你係男兒身8 h( r1 q& q1 r5 e! ^3 t
( f% H1 J, |7 Y2 s1 P
而係少人既地方,尤其夜晚愈少人地方就愈危險,咩色魔、打劫.....等等,
# D7 M: C. r# T; G7 S4 t: P) \% i' p+ A4 J
就係因冇咩人先會有落手機會,我每次CD,著晒絲襪高跟鞋都冇乜事,
8 }8 \/ v3 V' Q6 n+ v3 Y1 c5 w# z! \4 B* ?# T7 b& m) T7 w1 E
只係曾經係海濱長廊有個麻甩佬色迷迷咁望幾望我裝束咁姐,最後都冇跟住黎
% |7 S! C$ b4 V; m9 L# Q+ f' G/ H- Q
不過最興奮我每次CD,著晒絲襪高跟鞋都冇乜事,最重要係自己雙腿著既高跟鞋,
/ O4 b' v9 S1 ?& D3 R; K- H
# P3 w3 ]& T1 c4 E0 Z% O踩住既公眾石屎地,每一步都係自己高跟鞋發出黎既聲音,真的很自豪。

比識的人見到
我係詩詩香港日系女生是個跨女TS
WeChat: sher_man003
Line: sher_man0069
Facebook: 葉詩雯
Telegram : Sherman_shi

引用:
原帖由 葉詩雯 於 2018-10-11 15:21 發表   
+ N2 l" Y; |3 |( H' k- L+ A比識的人見到
( n1 \; L; D+ K7 f$ v  \) |. l6 `# p  E3 q$ V4 H. m
呢個真係有D 鑊
5 n. n0 Z  o( F1 |, y+ k  m尤其人大左
  v- f3 a: a' e8 F4 x識人多左  ^' e0 N+ p+ r- R

+ `1 V- H* Q0 K當平時都差唔到出街次次都撞到識人
4 P  q( e3 C2 G- Q如果係CD出去! V3 T( h) z+ U3 @* _- X
而我技術又未令人認不出我
! v# g; _4 C" J+ d5 t都係危險+ F% s3 H1 M' e, n" n
6 c, G3 H' z9 L# o, f$ Y4 v
所以現都很少很少機會了
+ v3 @* q5 b: G
% j$ A' v; E' @6 B, G; m' {+ f# `. C1 ^
引用:
原帖由 HKReindeer 於 2018-10-11 11:23 發表   9 v7 f* W, G1 @! b, e
最怕當然唔係入女廁、查身份證,自自然然入女廁冇人會知道你係男兒身
$ j6 N3 q5 b, I6 L8 P" P1 V4 v2 K5 w  Q
而係少人既地方,尤其夜晚愈少人地方就愈危險,咩色魔、打劫.....等等,
" T3 r( I! ?* P* F& D: @3 M$ y; \  E: }9 z7 p
就係因冇咩人先會有落手機會,我每次CD,著晒絲襪高跟鞋都冇乜事, ...
- D$ u; t: z& d, d
) y) q9 E$ ]7 |* k7 U  S: |
9 {' s  b! T0 `5 `咁我又唔驚喎
* _6 ~1 e9 P& y% R# ]' D! J打劫,我都唔會好多錢喺身
" F1 J$ S6 U+ s. Y4 j3 d- V& ^# J真係劫色既,若發現係CD,佢仲會唔會先?
; ?- z' c( W6 j% i' Q2 P7 x, g3 A' S9 i; w6 F% X
但確實 高跟鞋 的步行聲音係吸引既
+ `; E+ T2 K! J3 q+ ~
3 h4 U& A0 D. A- z, @7 u
2 o: O8 R9 ?( {. D, f! Z9 B! H
引用:
原帖由 misslady 於 2018-10-10 12:29 發表   
$ r" T8 V+ T$ Q- D5 l9 h, q: p

# E% d. T1 b) Z' |7 G  Fmeet the police;
  a% w0 g' B0 P- T  j) w/ f5 ~meet the friends / family* t9 B' ?( t3 Z9 B

4 J4 T: q+ `8 v& u, b- M& P
' e' |0 a. q& B7 x7 j0 m' q% S

' z$ \- N- W' @+ X& S
引用:
原帖由 cicilam 於 2018-10-11 07:38 發表   
+ p/ K0 ^! q; b& u查身份證囖
7 m+ Y- c; ^: a/ \/ O. e/ j/ m$ V& j. p4 Z
呢個我又唔驚喎
% ~5 v" V; @2 ~: m6 |% \又唔係在女廁查! O) z* b7 h2 d5 U( A
又唔係露體或野戰
$ H4 B# S2 r  @
+ a; f; X. x% t! m: n  j6 b" E著女裝出街
; m# G& D2 b: A1 A5 g8 w查身份證其實冇問題

引用:
原帖由 cicilam 於 2018-10-11 07:38 發表   - B2 [$ H$ {! I
查身份證囖
6 J% R" n/ g2 j% Z" T
查身份證

引用:
原帖由 cicilam 於 2018-10-11 07:38 發表   
  U$ I  C7 f3 M7 D2 x7 Y  @% E查身份證囖
+ D7 C: {  \) d8 X) m4 u

- R' f8 |+ u' w3 s2 g6 \唔驚的) p9 @5 I% X& V
D 男差佬想借D 意抄我牌之嘛
8 c' c% t& h% C% h, V7 @看完身分證知道係CD就沒興趣了% m8 s9 o: M' S0 b4 L4 F, \, ]$ `( ]6 d
試過兩次都係咁
0 i4 w' x# [$ \. y7 T: N  h反而無女警查過我

引用:
原帖由 葉詩雯 於 2018-10-11 15:21 發表 + T  x! k3 y2 n+ H7 n
- p9 f7 ^7 C; Z/ _. [0 ]: D0 F
比識的人見到
/ }  i  ]" x  z7 x
3 B) y' j- M, _+ `/ |  z3 CX10  

最近訪問的版塊