嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我的第一條victoria's secret內褲

我的第一條victoria's secret內褲

這條底底主要材料以尼龍為主,但比其他品牌既尼龍底褲好著,除了更加滑身之外,係而加天氣下唔會焗身。 " g, ?* M6 V4 u/ U5 J- t) i8 m
睇番標籤係墨西哥製造
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
唔错,不过点买到啊1 @0 V9 P$ @0 N4 {$ \9 d* O
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

引用:
原帖由 cicilam 於 2018-11-10 22:43 發表   
8 T. d# e3 c. R) Z* C唔错,不过点买到啊% ~+ B+ Q/ _! k& o; ?4 Y* `
- |! w& J$ W  D+ i+ v& @好多年前我係奇摩拍賣購買既

尼龍唔會唔舒服嗎??還是名牌好

引用:
原帖由 alpha2008 於 2018-11-11 22:03 發表   # f* D& c+ C1 t' F* Q! E
尼龍唔會唔舒服嗎??還是名牌好
9 p" b/ [9 d6 ^
著上身非常舒服,有牌子貴d都值得買黎試試架。

是 satin  用料 ?
享受 一分一秒的 CD

很漂亮

引用:
原帖由 web88 於 2018-11-10 18:19 發表   
; A/ b0 b9 c) d這條底底主要材料以尼龍為主,但比其他品牌既尼龍底褲好著,除了更加滑身之外,係而加天氣下唔會焗身。
* e9 C$ H: X; \! b' ]. s/ H睇番標籤係墨西哥製造
/ i# j* h( ^; S) ]  j; c7 u- e- Z! k: r2 r
紅色火熱的

引用:
原帖由 misslady 於 2018-11-12 15:54 發表   \"\" / ~: @3 u0 @, p7 u3 b
是 satin  用料 ?
! t3 R3 q+ O4 V+ P
聚瓏加尼龍,非常幼滑…比普通尼龍滑好多…好舒服

引用:
原帖由 joey221 於 2018-11-12 18:19 發表   
$ Z/ z+ x8 C" Y( z! Q( i$ K" M8 ?' T4 C3 Z0 \
7 W. x+ L+ C6 J0 D
紅色火熱的
( T, K+ d: O) _5 e5 F5 C
當年係新年前購入…

引用:
原帖由 q2g3 於 2018-11-12 16:00 發表   
- Q- F& x; Y$ C, J. X6 Z) P很漂亮
- K6 M- |  z9 k* _8 m幾靚架!

引用:
原帖由 web88 於 2018-11-12 21:52 發表   
' s$ i  C$ G# X: ?& g3 v, S4 V3 R, p% K
當年係新年前購入…
2 c9 P: T. R8 }  p

& K$ t- C  S% l8 E+ ~有冇,也買 bra ?
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2018-11-12 22:37 發表   
* y- M/ T. V0 S# s) t6 c
5 p/ c: O1 L- `5 P/ k  U" l
, S' ?5 v$ E1 u5 M/ C有冇,也買 bra ?
- U+ ]: J1 \. q8 g這個無…

引用:
原帖由 web88 於 2018-11-13 10:08 發表   ' W6 m: C0 |5 `$ ]  v
' s$ T1 V& o1 y
這個無…
* b/ D6 U6 z% F+ S. k1 _9 {, U: m6 [
7 Q6 H$ n3 [' c; y) w+ I0 H: |
可惜,可惜。
享受 一分一秒的 CD

very sexy and hot

最近訪問的版塊