嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

近來每晚都著校服來睡覺,上了癮......(已加相)

近來每晚都著校服來睡覺,上了癮......(已加相)

近來每晚都著校來睡覺1 r* l& C7 Y: ~% Y
好似上咗癮咁,臨睡前著住套校服,到第二朝起身後先除。4 T. O0 j4 J, J- M. I
著幾晚就洗一次,即晚用風扇吹乾又著住睡,
. C3 {% F: k* f% i/ V, j, ?其實想全裸著住套校服睡,但又怕睡覺時發夢射咗就好大件事。
5 O- B; J9 T! B- p/ w昨晚發夢竟然發到自己都係著住校服睡,俾家人知道咗,好彩是發夢
! J+ \1 _  }# x: F+ t! |8 `" H, M$ |+ F+ X$ g, M
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

打咗J先睡覺,應該唔會有夢遺射精

我都係着住校服瞓

引用:
原帖由 kingphone 於 2018-12-8 21:26 發表   
5 t5 g* @% W; }1 O5 T, M: I" N: H, t/ ]近來每晚都著校來睡覺1 R" E" k' M2 Y! J+ M% G( a
好似上咗癮咁,臨睡前著住套校服,到第二朝起身後先除。% k/ q$ U7 Z8 @1 x8 l* X
著幾晚就洗一次,即晚用風扇吹乾又著住睡,+ \7 r& w- g' }2 m
其實想全裸著住套校服睡,但又怕睡覺時發夢射咗就好大件事。1 ~# B& O! c0 e/ [6 K3 I
昨晚發夢竟然 ...
* H6 O% t& K7 c0 ^

" J8 I7 c7 C5 U6 Q$ a著,邊間多?
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 yan-1995 於 2018-12-8 23:20 發表   
; x, a7 P  e* ~* W; g7 D2 I( k打咗J先睡覺,應該唔會有夢遺射精
) D# Z+ V! ?2 x& ?2 @# [0 y9 k
有時都會射咗

[quote]原帖由 lovegirlstuffcd 於 2018-12-8 23:57 發表   
. L8 y$ Y- z5 V# j我都係

引用:
原帖由 misslady 於 2018-12-9 00:10 發表   % G$ u3 b- L/ M4 P1 H* o) Y
' A3 k, N/ _* `* C& F" W; T
6 w1 N+ g8 J# w3 F
著,邊間多?
2 J0 c9 H5 e. T* g5 }% N我最愛的秦導為你,不過遲啲會輪到另一間,總之冇領連身白校服都會著,明年等到換夏季時會去買兩套淋百因中學

會唔會輪住著?

已前我都鍾意著住黎訓,不過現在少了,主要都係怕射左,最慘係d衫慢慢會著到黃晒,走晒樣,白色校裙最重要係雪白先吸引
' i) p; y! F5 r2 [現在我會甘做。用三十幾條校裙疊堆成一條校裙布團,全部連身裙,二十幾條係全白款,條布團有成個人甘高,好似有個人訓係你隔離甘,我晚晚攬住佢訓覺。(二件頭款效果唔係太好,你動作太大會弄散,要花時間再堆好)% r& E- }  V; g' j" a: x! Z1 |
有時我會赤裸,訓係佢上面,壓著佢,攬實佢,錫佢,係佢上面摩。你可以摸佢胸部,拉開佢條拉鏈,申個頭入校裙入面又聞又索。3 J2 Y4 Y' \" G9 |+ K
有時狠心起上黎會射落條裙度,不過多數用手接著,都係果句:白色校裙最重要係雪白先吸引(深色或格子另計); s% H0 |( I) A. l2 X  T
最過癮係我用左三十六問不同學校校裙黎堆這布團,你可以晚晚轉唔同學校款玩。

引用:
原帖由 aaasss201204 於 2018-12-9 04:14 發表   8 p1 ?! q  n9 k% }
已前我都鍾意著住黎訓,不過現在少了,主要都係怕射左,最慘係d衫慢慢會著到黃晒,走晒樣,白色校裙最重要係雪白先吸引
6 p: S; B3 i$ r9 g6 e& Q現在我會甘做。用三十幾條校裙疊堆成一條校裙布團,全部連身裙,二十幾條係全白款,條布團有成 ...
# P  F- i. r. T& b5 z
質感唔會好怪??

引用:
原帖由 concord 於 2018-12-9 03:30 發表   
% Y9 O) d- `" \" ~) v會唔會輪住著?
: H  `4 \: d' A% m& f% y9 w2 M- r過一排會換款

引用:
原帖由 aaasss201204 於 2018-12-9 04:14 發表   
$ f3 |7 i# ^$ T3 Z4 f) `3 L; ~- h已前我都鍾意著住黎訓,不過現在少了,主要都係怕射左,最慘係d衫慢慢會著到黃晒,走晒樣,白色校裙最重要係雪白先吸引
- k' I5 M6 g) i" g9 b9 [現在我會甘做。用三十幾條校裙疊堆成一條校裙布團,全部連身裙,二十幾條係全白款,條布團有成 ...
( t* \0 Q& a" w8 k. ?% n6 w
我比較喜歡著住瞓

搵到喜愛的  X/ T" l; m5 b* ~
覺得自己舒服便可
. K9 N3 X- ^2 i* L! ]8 S' H; ~6 W4 `( f睡覺最重要是舒服

引用:
原帖由 Carol0122 於 2018-12-9 14:29 發表   : i8 M, {" b* G7 H
搵到喜愛的: I. \/ b: E# L0 D1 ^, N) y9 m
覺得自己舒服便可
7 R! i; ~  Z* |+ K7 {9 Q睡覺最重要是舒服
& l+ t+ p0 `" s% V1 i9 z& F
無錯,講得啱

有taste

鍾意就得啦

引用:
原帖由 Kiukiu 於 2018-12-10 00:02 發表   5 i) K. n: c1 h
鍾意就得啦
所言甚是

引用:
原帖由 kingphone 於 2018-12-9 13:56 發表   
$ }) k& {. U/ G- o6 O. C/ ^
4 T' p* \! ]' u5 n0 x  p我比較喜歡著住瞓
' U; Q; F/ F3 v  o9 y: G2 M, o& K" f
咁有冇著底裙?
享受 一分一秒的 CD

我都想著住訓

引用:
原帖由 misslady 於 2018-12-10 18:45 發表   # S! G: O- d' _
- H9 G  ?) B+ ]. d1 k

& T5 w' T# u2 r, @7 s咁有冇著底裙?
: C4 U& E9 P5 L  ^  ]沒有,我要體貼一啲