嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

將一套夏季校服改裝成........連JJ都可以著一份

將一套夏季校服改裝成........連JJ都可以著一份

剛剛改成了,今晚試著一下來睡覺,順便開心一下....
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 1# kingphone 的帖子

這是男裝校服裙嗎?

引用:
原帖由 regina1010 於 2019-2-3 21:02 發表   + y; B, |7 E7 e8 v: }
這是男裝校服裙嗎?
8 |4 Y' p7 J- i$ n
冇錯, 既然係男裝,應該可以著出街呱🤔

又係順成 見你都成日幫襯佢

引用:
原帖由 anywind 於 2019-2-3 23:48 發表   
$ T8 c# O" @3 }2 ^, `& b又係順成 見你都成日幫襯佢
& F0 r% q% O2 g呢間0難度,又唔會咁多人

著出嚟睇

直著,吾會內著底裙 ?
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 kingphone 於 4-2-2019 12:05 AM 發表   
$ J9 K% @( c8 i5 p+ m. O; u! P4 @/ E8 Y! ^, ?0 v( |7 s
呢間0難度,又唔會咁多人
7 m( d" P, n+ a8 r- s) Q: T* \
買過一次 岩碼都可以爛拉鏈. W8 A9 R/ @4 A7 L1 b8 U: Q# N
不過對件除左拉鏈野唔算好差但偏貴
0 l. U: {' v. c7 x9 b1 w葵青都係買返深怡 牛奶好 深怡100有找抵玩

引用:
原帖由 siuyan_7 於 2019-2-4 01:31 發表   ; }( f& ~6 u2 G" J. e# Z7 q- d
著出嚟睇
7 Z1 p5 r7 m( |. {* V+ k+ B
哈哈,No喇

引用:
原帖由 misslady 於 2019-2-4 09:27 發表   
" ^9 U: `3 O7 {# ?. a$ ]7 X直著,吾會內著底裙 ?
3 s8 k+ \* r8 h( T3 l0 B
我要套校服直接與肌膚接觸到先興奮

引用:
原帖由 anywind 於 2019-2-4 22:37 發表   * q, J! v9 H5 F8 \

# I. t" V  c8 ]' }* B; `4 m買過一次 岩碼都可以爛拉鏈
, _# a. n% n' U' `  V8 a, t6 ]不過對件除左拉鏈野唔算好差但偏貴
$ V; J$ ?2 z# v, Z葵青都係買返深怡 牛奶好 深怡100有找抵玩
. t- H9 w2 e$ X) U心怡搬咗上大廈,又唔就腳

引用:
原帖由 kingphone 於 7-2-2019 08:13 PM 發表   
% H2 o7 E  P3 v, X  P1 |* x8 i, z# R4 j
心怡搬咗上大廈,又唔就腳
, h  |! J9 O3 |3 K
其實好易去 都唔係遠舊址好多 呢度買1件=心怡2件 維記一件半

咁都諗到 勁
, e7 ?' A/ n: l$ O; K1 i( O' \) y" `做到出來 仲勁
( F: E7 B- W4 g" z0 r5 f. ]自己改 定比人改?
如大家想睇笑話就來笑口常開啦
這裡有很多很好笑的笑話
實有一些能令你們開懷大笑
笑口常開這版區是一個分享快樂的新平臺。
您可以在這裡與世界各地的人分享笑話

引用:
原帖由 anywind 於 2019-2-23 20:57 發表   1 {2 F* j; D9 p& I! j
0 @$ I4 l* ~1 P
其實好易去 都唔係遠舊址好多 呢度買1件=心怡2件 維記一件半
6 S3 A  x/ e7 D' ~) b0 J
心怡校服一套幾十蚊,係咪每間學校的校服都係幾十蚊呀?$ x' l( k$ ]( ]1 x0 Q8 u
但心怡星期日唔開呢!

引用:
原帖由 wadee 於 2019-2-24 22:46 發表   ' p; d+ [+ n7 |, C% b  q
咁都諗到 勁, \+ E* p. s5 e2 q* G
做到出來 仲勁2 Q# d3 p1 l( @* Z3 Q( M5 g
自己改 定比人改?
& v. ^+ n8 f) p& {7 K多謝 , {/ l. M# l. {7 a
當然自己改啦!