嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

女友小禮物

女友小禮物

昨晚女友發脾氣鬧到我成隻狗咁, 今日朝早可能知道過份左, 掉左一包野落地下話:送俾你1 y' Y' E  j/ x9 @3 V" C

5 Z- q! n8 E; h未試上身, M碼應該有啲細
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
如果女友送呢類禮物俾我, 仲要CARE 你SIZE, 我一定會冧死.

你女友暗示要懲罰你, 著住對黑絲幫佢奶西認錯

nice nice~~

引用:
原帖由 gila 於 2020-2-17 11:03 發表   
  u+ o/ I# o0 T- P& Y. j如果女友送呢類禮物俾我, 仲要CARE 你SIZE, 我一定會冧死.
8 A' x1 o; {2 V0 @& s7 z' Z) g: _+ p+ i6 X% \0 v2 X" D" O% ^
有時佢心情好,佢買開底底果時都會送條大碼俾大我, 但佢心情唔好要成日俾佢鬧

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2020-2-17 11:08 發表   
6 _+ W, ?8 B$ r* `7 w6 L! f你女友暗示要懲罰你, 著住對黑絲幫佢奶西認錯
& V2 @0 ^) s0 r) k/ N" z# w
% x* W2 D  Q5 r) {
佢又唔鐘意呢味野
: d& K& ]5 ]) R5 Z) @  c0 P* s" S4 i5 }" ~3 a: l2 @% {$ K9 r+ |
呢對襪係咪上邊要夾襪帶?

WOW, 你女友都算幾愛錫你

嘩,又接受到你cd,又送埋禮物比你,其實你女友幾錫你吖。

女友真好啊

引用:
原帖由 hellohi 於 2020-2-17 12:08 發表   
6 s/ Y, W6 s; I  t0 t嘩,又接受到你cd,又送埋禮物比你,其實你女友幾錫你吖。
+ t0 g7 `  F- U$ W+ V% m- [% l0 \! O
8 L. Q6 ~8 z8 S$ `8 f, G不是呀, 應該未接受到成身化妝,著裙,高跟鞋' [" |( ~3 ~) l) c/ Y+ r+ }
但知我好鐘意著女裝底底同絲襪,開頭係試下試下同佢暗示下
! {) F  ?; L- U點知有日佢俾自己著完果套我著,開心到我, f, J- Q9 ^7 ~. ~/ H/ Q$ }4 ^7 }9 c
9 V4 F, `1 T  U$ M4 P9 p) o# r# ]
你地有無同另一半, 屋企人講?

昨晚太凍我都著住條200d 襪褲訓覺,成晚訓得好舒服
; p7 y0 x5 t  a! f7 m不過我都驚她話我, 起身望了我二眼,我當看不到

唔知你情人節收到咩禮物

引用:
原帖由 blackopaqueph 於 2020-2-17 13:45 發表   5 a3 T+ t) O  ~
唔知你情人節收到咩禮物
2 d! _5 H/ w" v- a% J' I

k, d2 b& `6 S* `3 T
! J& U+ ?" N/ [) `) K: @/ J  j- t大家買同一套 ,正
3 `5 p" H. r3 A5 V
) _' ]3 w+ \# P9 N- C- K5 n" H, C2 @(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 longgraxx 於 2020-2-17 12:19 發表   
3 M% R  T8 C$ z, P4 i6 g! ^
5 P5 [9 x# z+ G  R
+ Q1 R0 ?! Y5 A( M7 o不是呀, 應該未接受到成身化妝,著裙,高跟鞋" [5 t- X( \6 n
但知我好鐘意著女裝底底同絲襪,開頭係試下試下同佢暗示下
0 F* W' r1 J, y: G1 Y點知有日佢俾自己著完果套我著,開心到我
6 Q; a, l% t; Y* ^6 I6 t; o# }2 [
7 a+ f. V/ @' D2 ~: d7 ?; y你地有無同另一半, 屋企人講?
2 l7 G2 O/ M4 n, E
6 n- A5 z9 g- O
試下,試下,+ {# c! d/ _9 s% N$ C

0 ^$ Z+ w8 @3 o4 R. Q4 W就應該會成功的b
: X- S: I: c' `& s* b$ T* w0 d' }" v5 \3 ]8 A$ l
(*^o^*)' T0 G8 v! B1 ^$ `0 u% c. F9 `
  f& }1 f2 u" f! ^% p
是不是,有次撫到女底底 ?
7 B' [' A% f6 b# y: N4 o5 I" h  w) T2 Q) _4 u- e# O) Q
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 siniansinian 於 2020-2-17 12:17 發表   0 ^9 I7 Z6 |% O+ A- `7 k) z
女友真好啊
( O4 p0 W) j! Y+ s, K+ O& v3 M# O* M+ E/ g+ E4 E( @
好女友 (*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2020-2-17 14:30 發表   
/ d# {' g9 e( M, ~; q) o1 @0 H0 t/ W4 {2 C) b0 _. D' B
- C; \  x9 s- f) K* H; N
試下,試下,
: G/ X( X1 ~8 z+ K: j( C- [
& S- _4 F; {: J就應該會成功的b
4 b- Y- \! s9 k2 e: n' ~2 A7 a0 n5 s: e" s0 M; y$ g- G4 q
(*^o^*)0 K0 A/ ~; I! N  j! b4 f$ n/ _

! }4 a% l3 n  n0 n是不是,有次撫到女底底 ?
: E2 s, V8 A# O
& L5 F" g0 q5 I# ]) m7 d
我著底底,絲襪她Ok9 {; V. U  B: @
試緊佢M巾得唔得, 佢有問過我要唔要/ r& S) n. B4 k5 [2 d
我想帶Bra訓覺呀, 但唔知點開口

有無師姐教下路點問

wow! 有這麼好的女友真是幸福呀!
' b/ M% Q3 `9 D4 V這對是長筒絲襪

引用:
原帖由 longgraxx 於 2020-2-17 10:51 發表   0 s9 w. i6 N. H* k9 p- h
昨晚女友發脾氣鬧到我成隻狗咁, 今日朝早可能知道過份左, 掉左一包野落地下話:送俾你
2 @4 e/ o4 B4 j
. ^) O' h, h) R2 Z未試上身, M碼應該有啲細
3 q; j. n) x6 I: O1 N% Y& x% b
! @- O& I; i4 z不是每位女人, 可以接受! e5 S, N" a  `# ~' m
你的女友, 己是十分愛你

引用:
原帖由 joey221 於 2020-2-17 18:08 發表   2 _9 Y9 j  o5 H2 W- Z6 ^" i/ r( j+ v

1 v9 O2 N0 a- v3 U/ m
. ?7 m# B: ]% V( Z* C4 ]+ h5 x不是每位女人, 可以接受
: O/ z$ J4 p. T6 l4 S8 X' {5 G5 t你的女友, 己是十分愛你
- f. {, L% |& p! J/ z: A2 z8 C) p3 t
agreed.  no more
享受 一分一秒的 CD