嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

想問下大家

想問下大家

作為男士的你!除了女性胸部和下體這露骨的部位外,你們喜歡女性那部位?我比較特別,喜歡女性白淨無腋毛的腋下,您呢?傾下!
4 z; X3 c) x  Q7 @
0 I- w1 X  o7 h8 b" S[ 本帖最後由 Kimbs 於 2020-2-27 21:12 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我好鍾意睇膝頭內側嗰個罅位 , 每次見到都有啲扯扯地旗
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

鎖骨,耳背,手腕4 h7 y4 b/ C" v1 M( b6 n
特別女性獨有的胯部. b$ l9 S  [0 f" }6 d* c& [

% x9 I  U. ^+ a, t' A& ]8 ]+ q密集恐懼症病患者路過
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

喜歡白滑美腿、腳趾、無毛腋窩……

長腿,性感的長腿

我鍾意看後頸$ k% M6 Z% E2 P8 v; W4 C6 r2 K
但99.9%的靚女相都看不到
( U: ?6 e1 ^7 l) ?( P* A唯有看唔靚的

wow! 這件是否泳衣還是胸圍呀?

legs and pat pat~~

普遍都中意腿,我都係

喜歡 股股 ; G, y9 q9 D4 ~  G) S5 ]$ ]  `/ ^
9 m9 ~, L6 Y, k; d( R% x4 G! T
(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 squirrel99 於 2020-2-27 20:14 發表   / }8 w. {+ Q# I. N" t
我好鍾意睇膝頭內側嗰個罅位 , 每次見到都有啲扯扯地旗
! z% b" p" H  A5 G% l2 L& b6 X( B# _& l4 W
尤其,是 穿上短裙的 / @* S; r( G1 B7 M5 b( t4 V9 G
* I( q7 q5 x$ e; e: V/ e
(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

我鐘意睇兩腿之間的夾縫,夾大腿既時候
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-2-29 10:05 發表   
5 f/ Q% C3 b# g) G" l我鐘意睇兩腿之間的夾縫,夾大腿既時候
% c0 n# `7 v! q4 `$ T1 _- k: h: q
  u# `/ N, I' [6 e
中間,有冇夾了 蕉仔 ?6 L: ?& X2 S, Z
! O$ D7 F. G  Y7 {. J6 ~. P  M
(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 squirrel99 於 2020-2-27 20:14 發表   
6 {/ j- l6 y6 o5 [& ^! _% f6 F2 r我好鍾意睇膝頭內側嗰個罅位 , 每次見到都有啲扯扯地旗
" m8 O$ O9 }0 t3 f6 ]$ G6 {
補圖,呢個位

引用:
原帖由 squirrel99 於 2020-2-29 12:12 發表     M3 B6 `+ @. |3 [4 g& D

" |/ i, `% U$ N/ Q. ~- _: e/ B補圖,呢個位
. r& t) V0 J$ \( Z% D8 h
/ u& i! n: {* Z3 \  K
無限想像力
7 d4 h; M8 h3 g0 Y  B/ O∠( ᐛ 」∠)_
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2020-2-29 14:02 發表   # v  k" Z7 d! h/ g8 l
( H- _' i1 h, @  V
: W3 h+ a9 U4 M8 W1 n# O2 |
無限想像力- q: s2 D1 t6 q: E3 O
∠( ᐛ 」∠)_
  N. K1 V1 v1 \3 k6 {" H/ A, c
呢個位似Gap罅所以特別鍾意

最近訪問的版塊