嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

純粹Show高跟鞋分享

純粹Show高跟鞋分享

其實我是不是有潛質當Show高跟鞋模特兒呢
: ?& Z* {& g  u" Q/ c; G$ H  _5 q6 H# T$ j! Z" e6 F5 k3 Q
首先Show高跟鞋分享之前,先說明幾點:
6 O# Q1 {+ |7 N* u+ n' b4 ]- o# I% Y& v* e% ]% }
(1).本人Show高跟鞋的圖,是100%實物穿著手機拍攝
: ^9 R; u1 Z: j% `/ V7 T5 e6 }$ D  e9 C$ B8 [+ I5 }
(2).本人Show高跟鞋的圖,數量不多,但每張也有浮水印,請各位切勿介意2 n/ w1 S2 F+ k% j% b- \$ N
8 v  ~# ?" V/ L* o; L: S
(3).圖中的高跟鞋不是淘寶貨,是100%停產多年的名牌:Jimmy Choo Abel + G1 D! e4 h7 N
1 G$ h9 v. P" S$ y& e
(4).圖中的高跟鞋是非賣品,出多少價也不會放售,及不會提供「奶」鞋底...等等服務之類
9 _4 P7 [3 \" V% _* a8 @. ^% _* j; d: q* Z
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# HKReindeer 的帖子

鞋形很美8 V: s# Z* z3 V: O4 {
而妹妹穿上很有上班女仕味兒

引用:
原帖由 joey221 於 2021-3-17 22:33 發表   
; i8 [, k( R7 a0 a鞋形很美5 `" w: ~, e7 X& n7 e
& P5 c5 k- h3 ]0 w/ c
4 F; j$ O5 d! k: |其實我都好想有其他姿勢,唯獨只有我一個人很難拍照

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-17 22:57 發表   % P( N7 V+ u( Q1 \
; s8 c  j2 i& X0 a+ t
! R* c1 y( t0 `$ s0 K% h* f  J
其實我都好想有其他姿勢,唯獨只有我一個人很難拍照
' f: a' J) e" f" V( U7 |3 s' Q/ g& o+ s9 r5 F. V" I
有人幫手,必更美. A/ K" x  n; ^; W3 B1 t4 \
你自拍亦不錯⋯⋯

對腳襯埋對高踭鞋影得好靚

引用:
原帖由 joey221 於 2021-3-17 22:33 發表   $ p1 ]0 _8 n! L+ D# Z& Q  Q: q1 L  u
鞋形很美# K2 E2 }" _, N- t: X$ S
6 T/ M* n: u: I. R( ?: u& _& \  I0 x9 R6 [3 ?# ^3 `# f7 L& |
如果我穿成這樣去上班的話,我內心一定會很歡喜
. P& p# U1 f8 u2 \* |. k+ N3 e7 \  m2 E' x) l) q
加上去,為左特顯我既絲襪高跟鞋,我戀物必定只會穿裙,& J. J; @% x8 s- w. k

6 h, l, y  V. E+ @( Q3 h尤其D職業制服...等等,同埋我眼中只有絲襪高跟鞋,& u; Y- D" G7 C6 [9 g) _

5 Z3 A* W& e. {3 ~7 @6 d講白D,襯咩衫、著咩女裝、唔理好唔好睇,絲襪高跟鞋永遠離不開我

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-17 22:57 發表   
0 h. G2 d  J, q- x( a( G
: Y8 T, @$ W) m4 a0 x: @) m# y+ d# \1 t  a' s# U7 W% P' ^5 h
其實我都好想有其他姿勢,唯獨只有我一個人很難拍照
) m6 e; a0 T2 h* h
9 n* S3 _7 K1 H0 \! B5 D0 V: h$ G
要幫手?1 j* @! u; X5 v* r4 j) c9 a
4 M! x$ f3 y! W4 |- {6 L0 Q; ?1 \
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

鞋真心正
! x" d% s. e( i+ Y完全擊中我心

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2021-3-18 14:53 發表   3 T, l" s6 y" H- A: ?  ~
鞋真心正
, m9 O; U3 d! f: O9 \+ m完全擊中我心
3 f6 s6 U0 v9 V. \- z" Y

0 T, q+ n( T4 h8 a; ^0 B2 w4 @4 `多謝你的讚賞,不過講開又講,自己再睇返拍照完D相,發覺開頭第一張和第二張係影得特別「最」好 + t0 g/ F$ p! q, D3 O
+ J* m: \4 `6 T: d4 \4 u( B3 s

呢对係咩碼?

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-18 13:12 發表   . d4 @; y: }# X1 Q3 ~0 \( k( @

8 X+ I0 ^, D5 B0 ^5 U3 u- A" L3 Y; B
如果我穿成這樣去上班的話,我內心一定會很歡喜0 }' V) v2 |1 T- c8 b* C, M' |

* m) c" y7 V" B- g( d加上去,為左特顯我既絲襪高跟鞋,我戀物必定只會穿裙,
: G: u, p6 _/ b1 ^# `% I5 s" @" S
1 A: T! y3 S7 e, Q) x( m% M4 ?; n- O尤其D職業制服...等等,同埋我眼中只有絲襪高跟鞋,
- ~( ]' M  |3 i4 O4 T& t# }) e  o/ g' O% l2 d
講白D,襯咩衫、著咩女裝、唔理好唔好睇,絲 ...
$ f$ F2 y1 y% e4 w+ ~/ o( i7 s% H$ \! T
我喜歡肉色絲襪,包貼自己的腿
* P* |- s* R$ t8 _我未曾穿上那些貴高根
; b3 _3 D! H8 h1 Y8 H8 B: ]也很想穿上

wow! 這對高跟鞋真是很美呀!7 m4 W# X* t: L1 l4 }# S8 C
不過這對肉色絲襪有點厚了一點

引用:
原帖由 ngyl1394 於 2021-3-18 18:05 發表   4 T1 k2 Q% b  Z0 G5 p! b+ Y( G
wow! 這對高跟鞋真是很美呀!
; V" A) P4 G1 T不過這對肉色絲襪有點厚了一點
! [0 f' v" M( |
5 k/ R8 L* I' ]7 ^6 D我個人喜歡絲襪厚一D,不過唔需要太過厚,又唔需要太過薄
# q$ t) h0 v6 w% _0 O; ]! Z  q% d3 S) W9 V1 J0 _) E
厚度範圍大蓋60D-80D之間,我認為就最好,至於圖中既絲襪厚度,我印象中好似60D,
3 B7 P/ x6 I+ O' u0 o4 X7 I+ a( p+ E7 M0 l! p6 {
當然啦!如果50D絲襪厚度,我都會接受。而且又唔需要好似其他人咁,一次過著3-4條絲襪著上身
1 K4 r. _2 b! a$ o
- I$ |. L" A8 Y. G- ]! w' \) v[ 本帖最後由 HKReindeer 於 2021-3-18 19:27 編輯 ]

不錯!! 不錯!!9 y& H/ B2 j; ]
絲襪穿在美腿上 , 真是很美呀!!! o/ E$ V. [' C5 R6 ^9 ?
絲襪 , 高跟鞋和短裙很不錯 , 真是無的頂呀!!
/ X3 N5 O$ i8 a) Z4 L" `% X

很漂亮的腿與高跟鞋
歡迎加我的社群
https://www.facebook.com/profile.php?id=100023650421653
https://twitter.com/hedy_chan33

穿起來不錯, 小腿再瘦一點感覺更好

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-18 19:24 發表   0 m1 N9 W; C8 [. Q" L4 K0 Y

4 Z3 s, y3 P  P: Y9 y4 d1 v4 W6 ~4 |8 I
$ H* R" v  n& W1 X8 I我個人喜歡絲襪厚一D,不過唔需要太過厚,又唔需要太過薄
7 X0 E/ ]* B" k; L  ?9 D% Z7 I6 {( A( @
厚度範圍大蓋60D-80D之間,我認為就最好,至於圖中既絲襪厚度,我印象中好似60D,
8 e1 j. W0 L* p+ j; k0 Q. O0 R7 @: Q( \; D% X6 L. T
當然啦!如果50D絲襪厚度,我都會接受。而且又唔需要好似其他人咁 ...
0 U$ _  I$ w4 `& X9 k

$ Z) }, v! E* e- M/ b1 Q# W$ ~- z4 O: o: F, r! i: S& i4 n
我會穿上,薄c
; `- M" H3 l7 q+ n
3 f) e$ ^- s! {+ X: N4 V' s(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2021-3-19 12:49 發表   : n  a& I+ x) x  x
! S5 Q0 L! }+ P+ J  z( z, t% E

1 }4 {- p: t( [1 {2 c; e: A/ F. @( N( _: ]5 R. K2 u$ h
我會穿上,薄c3 V. u- N2 m9 L5 [/ f$ D
# ?& x8 X1 \9 I% ?% H4 i6 m
(o^^o)
' m5 w" u, b+ t* d  Y, }% j- e& V# ~9 ]6 Q, _1 d
薄絲,我係唔會著,買都唔會買,因為實在太過薄 (除非我係真女,否則...)
* U/ k  r) l* U' ~: d* v  `$ c6 `- `
其實未Show之前,我都諗住黑絲,但怕影出黎效果,可能黑色一舊舊,
: ^/ k4 M( B' ]' r# ]9 ?+ [2 Q, b- u. }" b3 x+ t- A
再加上只有我一人,好多都顧及唔到 ,不過實物對鞋真係好正

的確唔錯5 D1 t; {4 l5 n* z( N% y  n' U+ K
近幾年好少買油皮, 多數買漆皮或者麂皮

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-19 02:40 PM 發表   
4 i! N; j' B  z# o: @9 N1 k+ [
5 s) I9 G0 @9 q8 {1 m  V4 S+ u. O0 z0 |: C
薄絲,我係唔會著,買都唔會買,因為實在太過薄 (除非我係真女,否則...). `4 M' X1 o' e% W

6 F, u1 e& z- X, H其實未Show之前,我都諗住黑絲,但怕影出黎效果,可能黑色一舊舊,: X  T, N7 R6 c; Z
6 s! _0 B$ K: b; U; _, V7 {0 F
再加上只有我一人,好多都顧及唔到 ,不過實物對鞋真係好 ...
" f6 @8 G1 g/ S自拍真係好難

最近訪問的版塊