嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我的珍藏校裙

我的珍藏校裙

今日想同大家分享下我部分珍藏嘅校服裙、唔知大家有冇同樣收藏?
; N  T! \1 t" ^2 w
2 ^9 Z# b6 T0 }9 l' f" v, f[ 本帖最後由 mimiwong 於 2022-2-12 21:56 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

全都穿得下嗎 想看穿上的照片

引用:
原帖由 vicky_lin 於 2022-2-7 13:49 發表   
9 U2 F5 N( n- m全都穿得下嗎 想看穿上的照片
, K8 l' h3 j1 K/ g& ]: \& I
有啲著到、有啲著唔到、要等屋企冇人先試吓影

厲害...................

堅呀

哈哈 買佐那麼多 遲早比人發現,出櫃吧啦 兄弟 - -
0 _+ F  E% ?: K* ^  O* ]如果你係自己買我覺得你應該一定有經驗,如果你次次都係找代買,我就見意你不要再找代買因為長遠會影響到社區...

引用:
原帖由 khman01 於 2022-2-7 17:14 發表   
; v) ^4 U, |5 J! P; x# ?哈哈 買佐那麼多 遲早比人發現,出櫃吧啦 兄弟 - -: [. P! P. u+ {) y
如果你係自己買我覺得你應該一定有經驗,如果你次次都係找代買,我就見意你不要再找代買因為長遠會影響到社區...
: V" R# R7 g' `5 _  q$ w8 E
我全部都係自己買、我買都係二手、基本上愈舊愈好、如果著唔到嗰啲可以打J用、又有學生妹原味🤤

第一張藍色呔個件係CC?

好羨慕可以穿這些衣服上學的人
; A2 N/ S" x6 U, b9 x( M3 B有些連身裙好可愛

不錯!! 不錯!!- [9 @( R3 \) F
想看穿上的照片......( F& D) w- Y+ Q

引用:
原帖由 KT4135 於 2022-2-7 19:21 發表   
! R# `* b. W' H+ A+ X( B第一張藍色呔個件係CC?
' D4 X. I$ k" T; L9 u' O係呀、都係我超鍾意嘅一條
% a: k4 a4 V; P, X$ D; [/ A3 k, u+ f6 s' o) L! X

引用:
原帖由 mimiwong 於 2022-2-7 22:18 發表   % x$ V% a- B* Y# r" s& z7 C/ a

5 j5 [" w, R8 T- ^5 Q係呀、都係我超鍾意一條
) k0 r2 X4 P( J! C0 W' m2 V我最鐘意CC,買齊曬佢所有校服
: M' i/ w# O2 {$ w) A6 x* Q/ c( S' l. |, @  [; v/ |
1 O5 T+ {8 X& [. O6 E# s; f, B

[quote]原帖由 KT4135 於 2022-2-7 22:36 發表   
5 M+ b* V% w8 x% S" {) R# B' ?7 i0 h' y6 T: i
我最鐘意CC,買齊曬佢所有校服
* S1 o9 ^/ m, J4 _3 I  W# O$ g" ~% H
全部都係全新? 有冇著過或者J過?有冇第二間?
  w$ m" `8 h# I" |! w# V! t  W4 C0 {' o& a& F' q: s

引用:
原帖由 mimiwong 於 2022-2-8 00:29 發表   $ M% [% \8 S' F/ C% c. s& H, {

6 ~" A: L9 @1 e1 S: q1 o全部都係全新? 有冇著過或者J過?有冇第二間?
2 p7 a( \& s% J* X& t  t
全部一手,買左兩條夏裙,其中一條著,另外一條無拆袋
6 I7 i( c# Y  T: Z- A以前有其他學校,但係賣曬黎買CC

引用:
原帖由 KT4135 於 2022-2-8 00:57 發表   
5 G; j* k- V: B% m$ ]* T
3 {6 o+ P+ ]) y& k" `9 S全部一手,買左兩條夏裙,其中一條著,另外一條無拆袋, F: h# A1 k( H
以前有其他學校,但係賣曬黎買CC
6 B& s2 T$ @7 v
. @# i& v* {4 P4 [; X' v0 N
點解咁鍾意呢間?

引用:
原帖由 mimiwong 於 2022-2-8 06:18 發表   
4 P7 Q2 l- a# {( Q  J, x/ T- {7 i, [" t" b1 A# {: r9 X
+ @# E( Z& {5 l6 n3 L& `( f
點解咁鍾意呢間?
* c) q# V5 Y9 a5 W, F
因為多fd讀呢間

都幾多& I3 Z; x- Y4 V- _  M' J6 W
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 KT4135 於 2022-2-8 12:10 發表   
+ X5 e: q2 ^) h0 W1 f. u  \4 K. B/ n5 r1 o
因為多fd讀呢間
; m9 i) T7 Y# K8 v  \' Z2 O
多frd讀使乜去買? 問佢哋借或者攞咪可以?

引用:
原帖由 mimiwong 於 2022-2-8 19:07 發表   
" j- K$ o$ M( H' l2 k5 O% H" g/ d, x$ i. U9 o) _% b
多frd讀使乜去買? 問佢哋借或者咪可以?
* b5 S/ S9 A; }" H0 j' o; U8 x我對二手無興趣,又吾岩size,加埋佢地未畢業,無理由羅佢地d校服
( O% Z4 V4 B1 l/ l; R( `
4 D9 `% D* {: ?8 g[ 本帖最後由 KT4135 於 2022-2-8 23:32 編輯 ]

引用:
原帖由 KT4135 於 2022-2-8 23:29 發表   ! D, c! y/ f4 r1 j" d1 e2 v8 q
; p/ ^% T: B2 f! u
我對二手無興趣,又吾岩size,加埋佢地未畢業,無理由羅佢地d校服
, g, b9 N6 s/ s6 S
但係我覺得著耐咗先有真正校園味、啲裙每日包著妹妹身體、可能會著好多年、新嘅完全冇呢啲感覺