嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

校園幻想

引用:
原帖由 pikachu668 於 2017-12-20 09:09 發表   5 k& y3 y6 _. g6 o2 R' u: I

: t$ H1 V% c- ~/ B0 t* ?) h- ]& h) G9 E
有個妹但廢事啦
) D$ b: ~: k" p

7 |  c/ i% V5 W+ {有原因。" \2 Q8 B$ R# O/ c$ o8 b
被捉,會好大件事。

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 pikachu668 於 2017-12-20 09:08 發表   6 g) \) l* ~. ]. I* |( x
! |) s2 l8 k, g* i! }5 c0 v. }

# a- f0 ?8 B: M2 i" v- a裙太短真空?
) M( A1 I5 i! S# D. W6 a7 E5 K如果係就罰全裸啦
+ y0 K. r) N" R2 P8 i+ s& r9 S& G/ m9 e
如果係校裙合規格但真空返學
6 a: u6 K, ~) K) e" F; x就要接受調教啦
! i2 ~( a3 f- |0 L
& T$ s+ ]$ k( B' k: C& |$ k" N% O女老師做錯,都要受罰。

引用:
原帖由 misslady 於 2017-12-20 13:30 發表   
5 A' V6 y+ q* Z( }/ H: h% _  u/ H  Q; C

# I! u: U3 \: c" b2 |& @9 p6 w女老師做錯,都要受罰。
6 P* b. v  r* W2 L% Y5 M( {' a% l7 C2 O6 v
做錯咩先

我都好想著校裙,早幾個月我去校服供應商諗住買但有D就話無貨有D就話要女同學ge學生證😭😭

我近排放日諗夜潛中學cd佢地既女校服,但諗黎諗去都諗唔到半夜點先潛到入間中學入面

我都幻想過著裙讀男女校.

我想做個名校女生,著齊O個間學校O既夏季同冬季校服~不過唔知邊間好~

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2018-1-2 23:12 發表   # l* o; i* M. Q- L
我想做個名校女生,著齊O個間學校O既夏季同冬季校服~不過唔知邊間好~
4 a9 m& E4 x% D: {0 z
% x8 _* \: \6 ^: L: d心目中有無邊幾間?

引用:
原帖由 pikachu668 於 2018-1-3 08:31 發表   
1 H5 e* K) n/ b5 o5 l4 n  o* m0 s0 N# _) g5 K

9 Q6 m  J+ [: a# P5 U' S心目中有無邊幾間?
1 k( D# C/ j2 O8 u) e0 A: @$ h  B考慮緊尚志, s_p_c_s, 或者姓加~

我都係幻想自己係名校妹,而且有好好唔同嘅幻想

我都係幻想自己係名校妹,而且有好多唔同校服嘅幻想5 H" N" ~- ^1 n8 O$ d
想聖paul, gh, 協恩仲有好多好多

我就想係DGS HTC MSS

引用:
原帖由 pikachu668 於 2018-1-6 08:50 發表   
8 r: W, R9 p1 m) W: {, R我就想係DGS HTC MSS
; T* C7 d9 B1 e8 m2 Z' A
! b8 _% ]3 G% w0 D+ W- v1 R
你嘅幻想著左校服會點?

引用:
原帖由 pikachu668 於 2018-1-6 08:50 發表   
! ?) Q: s8 f- ]- I1 Y我就想係DGS HTC MSS
! z  K) A) [) f
馬利曼我都想呀,尤其是高年級O既夏季同冬季!

引用:
原帖由 sheepkiwi 於 2018-1-5 11:33 發表   8 e' ?& B6 z8 L, _  {
我都係幻想自己係名校妹,而且有好多唔同校服嘅幻想
, e8 L( N# T' _: @+ @: y# J- D想聖paul, gh, 協恩仲有好多好多
' i3 q! G1 y8 ~( q8 W協欣我都鐘意呀!

[quote]原帖由 sheepkiwi 於 2018-1-6 10:14 發表   
1 R7 H2 W, c% C4 {7 j' [) C
: @, I' n  F3 M8 N. E  Y讀女校7 e8 H5 }4 ~6 A0 f) X
全校得我一個男6 P8 q4 h0 D0 I4 W, R; J
所有女都當我係女
; Y; F- k1 E* _# G咁一齊玩

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2018-1-6 23:04 發表   8 v" D( {+ n! F3 u
. @* i0 x& b6 ^( C) \' E) t- w; g8 {
馬利曼我都想呀,尤其是高年級O既夏季同冬季!
4 Q: y3 e. ~6 D9 [% [: j% {2 Y/ v) T
1 o9 L2 d0 k- b4 w2 y2 u$ D8 o0 ~
" y# ^* h# @! @% b我就鍾意低年級前拉鏈設計

引用:
原帖由 pikachu668 於 2018-1-8 09:43 發表   
6 ]& l/ O; g( \* k9 H/ {- I  K2 _4 Q4 v3 m' s, T
# B8 a! P+ ~9 J$ i& R$ {9 t/ @
2 s% G4 s0 E( Y0 u
我就鍾意低年級前拉鏈設計
4 A8 n  k; r/ l2 t( l我有套低年級冬季,都幾正,不過高年級有得著絲襪仲正!

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2018-1-8 22:19 發表   ! U/ E. {4 m5 P3 t5 t6 i* `, f

! J/ V( A  U" a0 A. Z4 D我有套低年級冬季,都幾正,不過高年級有得著絲襪仲正!
" D5 \, j) N0 ?- ?8 e% m8 E# m
最好所有學校不論冬夏都要著絲襪就最正

引用:
原帖由 pikachu668 於 2018-1-8 09:42 發表   ! X$ ^  t/ t6 c$ i1 |
[quote]原帖由 sheepkiwi 於 2018-1-6 10:14 發表   
5 G) A7 \9 M& X" Y/ Y% {& c2 e# W% U0 o2 V5 P$ C+ ~- U# J( p
讀女校6 a/ c: o4 K1 F
全校得我一個男; f4 y+ Y. }; Z! M
所有女都當我係女/ h. f# i; B4 P  {0 Z
咁一齊玩
2 B2 L( u: ^4 J8 u. R5 ~
/ V4 `0 T% G: l; a. x. j0 Q' P一定要你也著女校服,著 爸爸,用m巾。