嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

xxxxxxx

引用:
原帖由 CrossX 於 2020-4-16 16:14 發表   
/ c! b$ @9 d  M( B" R7 `9 z+ C1 L) r, ?& Y
4 q% e) i- N1 @. V" `
5 v( e: R4 T% F6 z. w我都想買一款圓領假乳背心款的, 胸的填充物係咪有高彈棉或硅膠之分? 你著上時駛唔駛落爽身粉? 擔心強行著上除唔番落嚟。
. S1 O/ o/ u# I, O( m4 v: h你太太唔係剩係知你鍾意高跟?佢知你鍾意變裝 ?佢比你玩埋假乳 / K: ~0 \0 P5 r
填充物係有高彈棉同硅膠兩款呀,想有手感緊係買硅膠款 ,彈下彈下過引好多 / w: _* {7 ]* d
如果只係影下相有個效果又輕身D,我見都有姐妹買高彈棉款% m/ b" c# U5 M0 g5 F/ a1 N* o. e
著上身前一定要落爽身粉,因為果D硅膠都拙手下, 唔落好難著上身,同埋著左上身後果D硅膠同你皮膚摩擦,無落爽身粉好易起水泡的 $ I1 [2 U/ S, k' j1 m+ ]
到你著住玩左十個八個鐘,就算落左爽身粉都唔係幾易除落嚟,好多時都會戴到出汗, D爽身粉已經無晒
. _# \1 b+ b' r' v7 W
3 E7 w- i0 U0 |& u2 ^7 r硅膠款彈下彈下真係好過引架
5 z! m$ N4 N6 ]$ y

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 CrossX 於 2020-4-16 16:20 發表   $ A  N* @* o1 N2 J
https://detail.tmall.com/item.ht ... skuId=4473432382159
' y& \# p5 A! r/ Q" I. H9 I) \; f$ K, ?0 B" |
這款o 唔ok? . g( G0 x( i9 U9 b

, s& z( n* f* _4 `1 n, ehttps://img.alicdn.com/imgextra/i3/1771438849/TB27xbVaaAoBKNjS ...
; `5 a7 v( K' N$ g: v
, S$ h1 N1 m8 U! V- h2 v3 w- X
6 l6 [& u) k- [7 i& Y/ @( \) k3 C“嫒唯她” 呢間我都買過 , 同另一間媛野比較
* v3 x. w* F( u1 m9 G& N  H
7 c4 L! Y8 |% x% Z手感 - 嫒唯她 較硬 ,媛野比較軟熟有女人真波感覺
- V8 d% t, J/ r" A視覺衝擊 - 媛野比較軟熟,行路都睇到佢彈彈下
# T0 I8 D( g' E9 i* L* a出油度 - 嫒唯她無咩油出, 媛野會出少量油. [! ~- o/ F. v# R5 F
表面光滑度 - 嫒唯她 比 媛野光滑 , 媛野有類似皮膚既紋理較拙手' l) p0 L: z& U" q2 d1 T) a
厚度 - 嫒唯她較薄 ,媛野都幾厚下
7 ^% l% }8 v- d
" L/ }) G+ N, D/ q5 ]/ z3 n% [8 n
3 L& A: K& m8 O$ D% G買衫係要買尼D款 露到胸又唔要露到咁多膊頭

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 17:10 發表   
! y6 v% a% ^  z4 W% s
0 ?3 @$ {+ i% o0 B8 w5 N7 F( {你太太唔係剩係知你鍾意高跟?佢知你鍾意變裝 ?佢比你玩埋假乳
1 R* d' A) q! \' R* o- R" m填充物係有高彈棉同硅膠兩款呀,想有手感緊係買硅膠款 ,彈下彈下過引好多
+ ^: N+ K1 _* Q/ c5 b+ L5 |如果只係影下相有個效果又輕身D,我見都有姐妹買高彈棉 ...
4 z# m# a2 U# p) d" d! p5 A. A+ o5 v. d; {* ^  r  p" m9 l& ~
7 I! o% m7 Y" g8 u3 a) ?7 U! l: {0 u
wow. 冷知識' C- q. r- E+ c9 m" ~
2 |# ]8 R8 G9 U
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 13:06 發表   ; V& Z# Q, c5 _5 z8 X% \; v. B3 @
8 n+ n8 G8 d, o- T; Q# o% N' F% r
真係好大真係好大真係好大 , U! [& q$ ?9 h7 V  _
大到漏出黎
4 a( `& h% M0 S, a2 y1 z
7 [2 z8 ]& p) z- o8 ~, l+ a4 C3 N
似,兩個吹的波波,在心口。& K6 V: N5 w' p, G! {  Y

1 _9 S+ P! u% G(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

夏天會唔會好熱?

引用:
原帖由 CrossX 於 2020-4-16 16:14 發表   8 ]) W" X# p& U7 D6 a
3 N, p, O- n. k! D+ Z$ t! G' [

/ t' ]2 K$ z5 Z我都想買一款圓領假乳背心款的, 胸的填充物係咪有高彈棉或硅膠之分? 你著上時駛唔駛落爽身粉? 擔心強行著上除唔番落嚟。
4 z# D( O0 P8 R
9 B  v& v3 W. |2 z% j, F
應該,不滿足,高跟鞋,穿裙子。
* G; {: I# r. {) `4 d9 G& Z; X( f+ A* Y) n9 g6 h* m8 V
要身材,也是女性
) O! Y6 S0 u$ [# ~( G! X+ \9 A  G# [5 F
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

回復 1# 松鼠狗狗 的帖子

至喜歡看你腿
. |- P: H2 o' N% D  f. ?0 b如果我腿似你更妙

我因為心口有少少肉,所以一向都用nubra 去夾乳溝,未用過這些義乳,我好想再請教,著上身之後是否真的比夾乳溝的感覺良好得多?

好想也要買一個來玩。

引用:
原帖由 misslady 於 2020-4-16 17:30 發表   
2 L8 T. S: _9 s; c* t- G5 t1 w* d6 i: _+ a( G
' L$ n5 J: g& D* w
似,兩個吹的波波,在心口。' w! h0 V5 Q, y/ f' Y9 j

( @+ B! P( v2 j% Z(o^^o)
男友話我似三頭怪物
7 w: g( Y1 f( {' U: A& k1 e" w* D0 `1 i
& a2 t$ b9 [% Y5 Z- X2 B

( _7 S+ Q- x0 r, B! i4 Z6 A# U5 [; I# w( y: s6 h8 S/ q1 M
引用:
原帖由 wahkaka 於 2020-4-16 17:30 發表   / }$ M/ O5 l; R. h
夏天會唔會好熱?
9 E/ f6 r$ \  i  m) n7 c( F0 b2 q熱,好熱,真係好熱
  ]. B- T/ L8 I) |: y; W. j% O- a冬天我都要開冷氣玩呀0 ~& D. ]# d& H

1 b/ ~# u! x+ r& Z4 R, t
8 ]4 D) ?( p7 ~  ?
4 ^9 f) }' F2 ~$ y+ V
引用:
原帖由 et0510 於 2020-4-16 13:27 發表   ; K8 O- e. A! n: }& u
好貴呀
% f0 c; {  Z; N' X
# U' U5 H3 b# V- |9 u; k4 p/ L5 G' M: k但係值得   ^; I6 F5 P# Q$ W# h8 i$ G

: k, V& n) [9 L0 {6 V# Z" U: ~
3 Z+ s8 E2 o: n$ T7 t* F
引用:
原帖由 powerxxxx 於 2020-4-16 16:02 發表   
4 }- {& u. B( e" @; E 應該好重
, U7 F- J" A% B" P
戴左重左 5-6 KG
* L6 j2 \  T* T7 G' Z0 m/ q  l6 R9 E
" |8 ]  E# |8 W8 m5 N
引用:
原帖由 joey221 於 2020-4-16 18:08 發表   : f5 ~. L& s* j' R8 u& w6 _. w5 q9 D
至喜歡看你腿
/ V% v& L2 V- S' e如果我腿似你更妙
6 V+ `0 M- w' c$ A" Z* H
# D9 S2 l0 T* c3 O* f$ r我以後貼多D比你睇 & Q6 Q7 J; Q2 s

1 U/ {0 L5 P1 }/ S' {4 P[ 本帖最後由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 22:21 編輯 ]

引用:
原帖由 Kimbs 於 2020-4-16 20:17 發表   
% c, T8 p- m% s, r4 f, t我因為心口有少少肉,所以一向都用nubra 去夾乳溝,未用過這些義乳,我好想再請教,著上身之後是否真的比夾乳溝的感覺良好得多?
7 R1 b7 ]. P" N5 ?% B
有天然乳溝仲洗咩用義乳   這種義乳其實個材質好難同本身自己皮膚比較,佢始終會有少少反光,大面積肉眼睇落有D假( W$ K* g& w. ^; R$ K+ e
用左這種義乳唔會佢唔會同你個身體溶為一體 所以唔會覺得感覺會良好左,只係視覺會好好多,戴左會有深深的乳溝 ! ^2 R9 B: _& |8 b
如果你出街著衫唔露, 唔係有特別鍾意大奶,其實買吊帶式或插片式已經足夠

回復 21# 松鼠狗狗 的帖子

上身唔難啊,下身好煩,PATPAT唔夠大好易穿煲,你會唔會買D提臀

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 16-4-2020 10:32 PM 發表   
# D: ]2 k: v2 F* S7 R
" q5 i1 N! n# c' d/ c6 s; M有天然乳溝仲洗咩用義乳   這種義乳其實個材質好難同本身自己皮膚比較,佢始終會有少少反光,大面積肉眼睇落有D假
( m+ u& O: u' G7 L5 r用左這種義乳唔會佢唔會同你個身體溶為一體 所以唔會覺得感覺會良好左,只係視覺會 ...
) f$ s. t6 t* H2 N
* m9 o% p4 I9 T' j! J% v
謝謝姊妹您的高見,因為事實上我覺得夾得到乳溝就很足夠,即使著低胸衫露溝都係露真肉,但無疑用義乳視覺效果真係靚很多,所以心思思想買,不過另一方面,義乳很貴,過千元不如買多幾件靚衫靚裙靚鞋,這樣又很像化算一點!哈哈!

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 22:14 發表   9 v( y! b# _" b) a
男友話我
2 A+ Q5 T2 H# c! l9 S! T: ?9 f
1 q7 U: I4 u  v" |5 e仲有一個頭,未計,4 B4 x, F% B: z+ L! a

' U7 U) t+ G& j  N, j除非,已經⋯⋯7 r9 f( ^! D5 Q, r
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 cdbobo 於 2020-4-16 23:29 發表   3 K7 e! F! T: [
上身唔難啊,下身好煩,PATPAT唔夠大好易穿煲,你會唔會買D提臀
: c$ Z. A6 H' T" r: M

& p& g) n9 ?5 Y* K上身又要,
: [9 G& n7 |* t2 o  K& @下身又加臀。
. o" d/ P. o* K/ P4 R( @$ W
1 y! n4 L2 J* n4 f會不會,好熱,好焗
0 Q% M/ ?2 h5 c: e) h/ n, c' x* u4 }/ q" h/ T
(╯﹏╰)
享受 一分一秒的 CD

不錯呀,不過就算B SIZE都已經顯得很大

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 10:32 PM 發表   " r& d8 c0 `0 z6 b/ D# [
6 `7 \$ q+ |* `
有天然乳溝仲洗咩用義乳   這種義乳其實個材質好難同本身自己皮膚比較,佢始終會有少少反光,大面積肉眼睇落有D假* x3 ^  g4 F! X
用左這種義乳唔會佢唔會同你個身體溶為一體 所以唔會覺得感覺會良好左,只係視覺會 ...
4 I% i. x2 I$ \
' G, V; P' `- T& i好出名既Nicky 都係, 未見過佢真人 (唔知佢喺唔喺呢度), 佢既相都要P 得好利害才可以磨走穿崩位, 但佢會戴出街係佩服的。
Heels Fetish

要漏出來才算是

太大還有內衣買的到嗎?

夠誇張
# ?/ a" I! l& U% O6 B! V9 Q; dNice