嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD 時幻想自己係女皇

引用:
原帖由 joey221 於 2019-5-20 23:35 發表   
( s6 ]/ b; V- G+ r& j  B& @# p2 s: _1 g, P' x7 R' j, V
2 O$ M% `9 O% l% \1 G2 R& ~
他䌼只能給他一個男人乜乜,不可給別人摸
( w  w3 U5 e: l2 }4 Q' j; b* h
我會話我唔會比人摸,但會幫每一個男人含,直到佢地全部射精比我。

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我都是幻想被辦公室的帥哥猛男上司、或美女上司調教或是他 / 她的另一伴也加入行列!

引用:
原帖由 dennispri 於 2019-5-21 10:17 發表   8 [0 K: f+ q6 ]

/ j  Q; ]3 X3 V9 M8 M2 x' D我會話我唔會比人摸,但會幫每一個男人含,直到佢地全部射精比我。
1 m: Y$ f( ]- i- T/ F
) c4 N* H1 t0 C4 Y要他們帶著安全套?

引用:
原帖由 angel0317 於 2019-5-21 10:26 發表   ) i' b9 f+ A6 _: L
我都是幻想被辦公室的帥哥猛男上司、或美女上司調教或是他 / 她的另一伴也加入行列!
. t: J: @3 c1 p3 ~: h$ A/ a; V) Y
我有時也有㓜想

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2019-5-18 21:26 發表   
3 p: F# }9 Y# M# G
' R* m) J7 B$ r# Z7 v9 S8 n6 n8 J: a. a; h
也不是6 l& i7 Z( n8 X4 k* W) g
我是經常幻想自己是被痴漢欺負的受害人
: p5 X! g6 `+ a3 v. i1 P' p/ B
, O+ ^! d$ s; v! w4 A8 }1 U4 m
' b/ V3 x0 t# d, [: q6 H& e痴漢,點對姊姊?
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 joey221 於 2019-5-21 18:23 發表   % n* R8 A1 [% J! C

! q9 J  h7 B! B+ N! e3 b0 [" @6 \% ^1 `. |  Q
要他們帶著安全套?
% |: w' O6 ~' Q7 E/ t7 l
梗係唔帶安全套,射精響我全身啦

引用:
原帖由 dennispri 於 2019-5-21 20:57 發表   6 P  P; E8 _3 w( f) y$ R$ R
! a5 r) b9 a2 J  g3 ~3 |2 `
梗係唔帶安全套,射精響我全身啦
8 {# c& c" x+ Q1 U, y6 \
$ U8 O" K% @' w) S. ]$ b6 Z. z
他曾經射在我口中,味道太濃烈,是不太好受

引用:
原帖由 joey221 於 2019-5-21 21:58 發表   1 G5 {; y# d! G- z4 L" K

/ @2 d' A1 K- I* h" e; @+ U6 A. I0 [( V9 B4 _, I; F% W  r+ g
他曾經射在我口中,味道太濃烈,是不太好受
4 c: L/ d! d2 V9 }8 Z
我初初都唔慣,但心理上既刺激令我克服左

回復 1# dennispri 的帖子

幻想自已是SM女皇著皮衣皮鞭吊帶襪!

引用:
原帖由 dennispri 於 2019-5-22 00:16 發表   
+ U0 `. t; j$ \1 b/ d
; a- }# A2 [, _9 l+ n( O6 s4 f; r我初初都唔慣,但心理上既刺激令我克服左
3 g* p$ V0 U+ M6 o+ c
- f6 z6 b& y- a3 j+ S男人是這樣的,初說吻一吓,之後叫含著,射時漲吓漲吓,口感不錯" l8 E5 m. {0 L- I$ s! ?  {
但是很大的濃度魚醒味

引用:
原帖由 babyabby 於 2019-5-22 00:20 發表   
  j' \' V& Y5 {" j幻想自已是SM女皇著皮衣皮鞭吊帶襪!
9 m) |0 t& S3 ^要著埋腰封,做個充滿女性曲線既性感女皇,要令男女奴未玩已經射曬精比我。

可能個男人太耐無射,d精會好濃。
, N5 ]6 p, e" i% y1 ]# s% s% k由佢軟綿綿慢慢奶龜頭奶到佢慢,再含到佢脈動,想射,再被佢射響口入面,會令我好有成功感同覺得好幸福。$ c; U( ?; `6 h6 c

( e( ]" B6 z6 |4 x9 _[quote]原帖由 joey221 於 2019-5-22 00:42 發表   ' Q, E4 i% t" ?7 F% i! ~

* l. z! l8 z3 P7 I# F  x: }, g& f' b" [( k
男人是這樣的,初說吻一
2 `( g- S" g2 K% L" n4 [" s( X
/ r$ {- ^3 ?- c/ @+ l. L; [+ G[ 本帖最後由 dennispri 於 2019-5-22 10:51 編輯 ]

引用:
原帖由 dennispri 於 2019-5-22 10:48 發表   " m" x" Y" s2 \; d+ B; W1 I  `
可能個男人太耐無射,d精會好濃。
4 i$ E5 C4 F" j: U- {$ {由佢軟綿綿慢慢奶龜頭奶到佢慢,再含到佢脈動,想射,再被佢射響口入面,會令我好有成功感同覺得好幸福。7 z! {3 l" p0 \. C  d5 _
' l, f4 E( E  q" e2 {# _; X8 n5 q
[quote]原帖由 joey221 於 2019-5-22 00:42 發表 http://hkcd.tv/imag ...
. l$ |  {% \9 t- G5 K0 s9 _

. Z! ]& T8 s9 D2 O謝謝你,教我口技,我也有輕吻他的頭,每當他射時,的表情令我喜歡為他服務

你都可以試下,
. `+ s6 ~' X  u& i0 x% H或者你又可以教返我d 秘技呢% w: W) z) n) z% b. B

5 o) \: {' O! L' ^' h1 w7 W
引用:
原帖由 joey221 於 2019-5-22 19:17 發表   
5 r. q: _4 o' ?. ]
. p  ^5 X2 o' z$ j5 Q4 ]9 O  o, D$ O2 S" I9 K& n" z
謝謝你,教我口技,我也有輕吻他的頭,每當他射時,的表情令我喜歡為他服務

引用:
原帖由 dennispri 於 2019-5-22 19:20 發表   " R2 `: y( ^) g, P0 t
你都可以試下,2 k0 @% ]3 g% {
或者你又可以教返我d 秘技呢
' S' a1 O: Q5 Z" ^  S+ o5 ^5 |
9 {) `- \- Y5 R0 l( x" O
7 l. P. Y7 h0 Q6 B/ j- e% b! I* W: P, ?* ~( d& @  U
男人喜歡叫床聲,

叫男奴翹起patpat幫佢地一路玩毒龍轉,一邊加夠ky幫佢打J。) `+ b; `) w% f3 ~
隻手要有小小轉動咁打,通常男奴好快投降。
2 o* @& D- |% [6 t0 ^5 R+ r
/ J( P8 B& v1 U4 d3 C
引用:
原帖由 joey221 於 2019-5-22 22:14 發表   
5 z: R- U/ Z# c( R$ j
: K3 t1 ]  M0 b3 C0 W+ [3 M( b, K7 m6 @1 M, z+ P- N
男人喜歡叫床聲,

有时候自己玩到很HIGH, 幻想自己是另一个人在同我一起玩,很投入

引用:
原帖由 dennispri 於 2019-5-23 09:49 發表   # i+ c$ I+ h0 n- @4 U8 m) M
叫男奴翹起patpat幫佢地一路玩毒龍轉,一邊加夠ky幫佢打J。
  ]9 f/ Q# ], i1 n, ~% x2 g/ E隻手要有小小轉動咁打,通常男奴好快投降。; B1 D* B2 W, X
2 [3 m6 V2 @/ I; z+ T/ E/ Y
7 l2 z5 m8 m$ C: p. r. d4 h
3 z- u- w/ s2 i! {9 f. Q
好主意,我喜歡手摸,硬硬的Jj

引用:
原帖由 milotene 於 2019-5-23 11:20 發表   
* O( a6 m+ \+ W  e: ]; Q3 ~有时候自己玩到很HIGH, 幻想自己是另一个人在同我一起玩,很投入
& L# w2 ^7 i: F! h( X1 v: c  f& ?' z
7 j$ m* Z$ q) ~. _9 O8 L
和伴侶玩,縂比自摸不舒服

最近訪問的版塊