嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無男生敢著住套女裝校服出街呢?

如果有專業人士幫小妹脫清全身的體毛, 化妝, 或者會考慮

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 20# khman01 的帖子

婚紗在哪買的? 質量好嗎?
阿女出左世, 而家全屋都係女~

03年人人帶口罩果陣,我成日著藍田某女校校服出街,感覺真係無乜,唯一係比人叫妹妹有啲開心

舉手舉手舉手
暫停寫入

引用:
原帖由 khman01 於 2013-7-3 23:31 發表   
  y2 r* A8 q4 M4 |* v7 k- x我家中好多女校服 女OL 衫 晚裝 婚紗都有 鞋都有好多 多到冇位
+ x7 `2 b, @; A, T/ i7 K1 F* o男裝就有幾個上班衫什麼都沒有 比較應該 80%女 20%男啦 衣服和底底 所有東西
$ l& \. X9 l. [( Q; I/ i3 X嘩!
+ @) v" k& q& m8 D" E( iching你好利害吓喎. # U  `) B6 e1 G4 @( n
有咁多,不過我就喜歡儲校受.

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-4 12:03 發表   
, S* n; p: d" E2 i03年人人帶口罩果陣,我成日著藍田某女校校服出街,感覺真係無乜,唯一係比人叫妹妹有啲開心
; B* }, \$ p8 A3 c8 v0 O我都好想呀!
7 }+ r' Y: \+ e$ P$ N: C不過真係唔夠膽囉!

引用:
原帖由 1980718 於 2013-7-3 23:51 發表   2 a6 m9 ^) `. h( I& d
如果有專業人士幫小妹脫清全身的體毛, 化妝, 或者會考慮
2 m& Y* Y) C6 P) |
唔洗呀麻.........全部?

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-4 19:10 發表   " U& x# n# ~" `" R! r" |" C" ^

5 n1 i( ~0 T( m) K6 l1 D我都好想呀!3 z6 L: P( N# i+ d
不過真係唔夠膽囉!
# ], @7 ^0 v: S: ?7 [" s7 Z

6 k9 ?: ]- X: J- F3 |而家唔會再扮學生出街啦9 g: W2 f0 m) E) k
最多出到街係公廁換女裝衫

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-4 21:09 發表   + {% }' i" j4 O0 |* j/ m* L+ D# _
% U8 F: D& V; O$ z" V+ j  ^

m& d0 Y& z2 B8 G而家唔會再扮學生出街啦
) ^% r: C5 ]  \" _& l最多出到街係公廁換女裝衫
7 b: j- U4 }( D* s, ]入男廁定女廁先?

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-4 21:25 發表   
# @$ @* w" Q1 w3 Y$ {" W
" \1 l1 M3 b" Y, ^) h) {+ Z: u3 Z入男廁定女廁先?
; Q5 B: ~8 A0 i8 t' M5 d2 ^
8 h. s3 |, [( C( j% Z( n  `
男女都唔係

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-4 21:27 發表   
( @( G) W* X) w! D& ~' s% U2 A/ X
* Y8 w; P1 T# `, \
男女都唔係
! P+ m4 H! S6 K唔通係殘廁.

no, i dare not

我都會穿出去呀,不過通常係夜晚

我就冇膽著出街啦,最多O係屋企人出街時先拎出O黎著!

引用:
原帖由 kennypong 於 2013-7-6 10:27 發表   * C" W7 |0 O4 y& \# b& I: Y
我都會穿出去呀,不過通常係夜晚
' w: S" f/ {  U3 q  {
. Q/ c; O! ~. z4 m( L" ~9 [6 h夜晚仲著住套女裝校服周街行,會唔會更易引起別人注意?

引用:
原帖由 khman01 於 2013-7-3 23:31 發表   
: m. q  e8 m3 f; C! s1 E我家中好多女校服 女OL 衫 晚裝 婚紗都有 鞋都有好多 多到冇位
/ K1 t" P6 o' D& V; ?! t& T男裝就有幾個上班衫什麼都沒有 比較應該 80%女 20%男啦 衣服和底底 所有東西
# w/ c4 ^7 P; H* X

5 z6 P' |2 q# J4 e' C9 S) T* Y晚裝同婚紗一直都好想試下著, 但無奈無地方放.....

引用:
原帖由 willy 於 2013-7-7 20:45 發表   
* }$ X; R2 @5 G5 y; p- J1 v0 X' M6 j
0 H  Z8 w0 Y. i) p! q% E5 m3 q1 x4 E9 s' W
晚裝同婚紗一直都好想試下著, 但無奈無地方放.....
+ ?& ^( P* h  V認同,好想試O下著晚裝,甚至自綁埋

引用:
原帖由 stellaleung 於 2013-7-7 04:32 發表   & K+ b  F& H1 T8 ?- V1 ^4 ?. _% ^

& p, W$ {' e2 x  Z9 V$ g. q  ?1 _5 d! T, d( o
夜晚仲著住套女裝校服周街行,會唔會更易引起別人注意?
4 X* M. G1 W1 }5 d! R夜晚行D暗既地方,D人睇得冇咁清楚穿bun位,但夜媽媽著校服行都係好顯眼

引用:
原帖由 willy 於 2013-7-7 20:45 發表   9 p9 u. }6 T" Z' x9 R+ r7 ^
; M: Y' E  U+ h6 ]) n8 N) Y$ ]
& @( o. x/ d. C* Q1 a
晚裝同婚紗一直都好想試下著, 但無奈無地方放.....
, ^; F$ _% g9 L' t* f( v; ]
我有兩套婚紗
0 }! |, b& u' z& J$ t$ @好哂地方,放一套婚紗既空間,最少可以放五至八套校服

引用:
原帖由 Jany 於 2013-7-8 00:55 發表     S) o7 y, R1 C

* i( e- G; D) e7 K7 R$ y夜晚行D暗既地方,D人睇得冇咁清楚穿bun位,但夜媽媽著校服行都係好顯眼
0 J2 g7 G# N! _

# L- h8 S. S6 h% z3 d十點前校上面正常仲有學生未返屋企  [7 ]% s  V6 N# ]5 k4 s- l+ J
校裙襯拖鞋比較無咁易比人留意