嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

純粹講下(關於自慰)

純粹講下(關於自慰)

自己CD左十年有多,但我這個post是關於自慰的......7 O/ V7 r3 L  \1 F8 R4 I
我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬; y7 l8 V0 i  s3 I- A& `+ K
但完全代入唔到男性插人果方......chok極都軟
' V+ ~9 C$ W8 a. @唔知有冇人好似我咁?6 z! d0 ]! M( G
. V1 J# h: A$ W
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 02:45 發表   
# B: [0 ~' i( N$ F* ~7 V5 ]: Y. k6 }8 l自己CD左十年有多,但我這個post是關於自慰的......
2 P. m/ B6 w0 [/ ^- C. V我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬6 S6 c3 _& X' k$ L6 r0 `6 Q, i
+ W7 J% m, B, F唔知有冇人好似我咁?
5 u0 W0 O& T3 F' _2 d. `

+ p; z9 S4 [; b  o我多年前已經把自己代入女人角色. U" C: H5 Q, b5 G; m  N/ ^7 L
看剄片中男人jj ,很想把jj 放入自己口中

又硬又軟,到底硬定軟?9 J6 P+ {# G# i( a8 w  q
( @, [# A) {  y
引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 02:45 發表   " A5 V8 d" a* C0 C3 S
自己CD左十年有多,但我這個post是關於自慰的......
& b& t7 h& i0 ?" c8 N8 ?" g5 ^我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬
" ?! t% r  ^; M2 v; |  c但完全代入唔到男性插人果方......chok極都軟  q- A- {0 V- B' V8 ^3 V% Y
唔知有冇人好似我咁?

引用:
原帖由 gila 於 2022-6-30 06:32 發表   2 U5 k7 }9 @! T" {$ c
又硬又軟,到底硬定軟?1 m$ h! Z/ j' G7 w0 f9 Y9 H
) s- v' u/ _" {# U$ o
6 h' T; o( G2 L9 p" R
幻想自己是女時會硬
# g4 m' f5 t/ Y5 Z( r$ f3 A$ L但幻想不到自己是男角色整極都軟

引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 07:09 發表   
- ?1 p# j) l% H7 ~( r9 V) R1 {5 o6 r& n, M" ^' E' O* i3 D& b- W+ V
幻想自己是女時會硬0 j# c, o0 `- ^/ g) j
但幻想不到自己是男角色整極都軟
( g$ A+ E- q, Z- j2 y2 ^正常的,例如你是個直男又怎會幻想自己是個女的幫男人含同被人插,完全唔會有快感,你是想做女性角色要你做男當然唔會硬!

引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 02:45 發表   
; `' X+ _: t# w7 d7 W; J7 T" _. P自己CD左十年有多,但我這個post是關於自慰的......" o' U! h5 p/ K$ U" Z
我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬3 n: L' O+ C- H5 k; E
: V% ~9 |. E0 a4 M+ I- s) C唔知有冇人好似我咁?
8 x4 m- ^3 O8 I. l8 o& b' L5 g
6 k: d/ F$ a6 c. `& N' s如果我代入女人角色同比插都係硬唔到,完事前要用手chok先起返少少

切左佢鑽個窿就無煩惱( `" }) J( e9 j% n- ~

' L: S; a0 `) |6 f$ ?/ k% }

. ..既然都CD了,, 用女式自慰吧、有十倍甚至百倍的高潮享受哦∼∼∼   !2 \' u, |0 p! l% M
.2 `3 L+ i) g/ T
  W2 [9 F2 J- r4 M6 |
(睇下冇壞)到高潮的方法
& c2 F: s: q( U8 w8 Q8 Dhttp://hkcd.tv/thread-35386-1-1.html$ d, s6 B3 C4 [' T7 E; q
.+ S9 |* K+ K: `' k! x: h& Q

- Z* N- M- o# u( o* C4 Z
. M3 o, _  F9 \7 w
/ W5 }% W- `; y. _" S7 Z1 E! f  N! R6 c: j$ m( ]4 G$ n. |3 N

" F0 D$ w' X* o, Q
, \& C6 b' C% C9 W$ F! {2 b- |# ~; X% K1 c/ g4 {; H% H

. P; J, b  y/ I" u& |
; ~$ B3 z5 L0 a% f
" D: s9 V2 X4 S/ @" L8 d* [. S3 r, D2 |" g+ {
.* a& b/ l$ n$ A
# Q. Z; W# _. ~

我會幻想自己是女時會硬!!

性傾向障礙
深兒

回復 1# Babyblue 的帖子

以前一班男同學睇呢啲片,我都投入自己是女方。
6 x6 T% O! ~; Z8 [不過,我可能天生男性賀爾蒙不足,J細兼好少勃起,也無射精意慾。

回復 11# 深兒 的帖子

我都有睇A片幻想自己係A片的女主角
4 M4 n6 ]4 g3 ~但之前試過按摩,被人打飛機但硬不了
& V! f2 X+ {! C! S5 @我應該試下女角

我要看女同av先可以自慰." T& J$ g/ Q/ I# `. \
看普通男女的無感覺.

我都系这

引用:
原帖由 Nanase 於 2022/6/29 23:19 發表   
4 Y3 J, g5 |: B8 [切左佢鑽個窿就無煩惱
4 Z8 b4 S; f0 Y4 `
; f! J2 v  v' ^( Q8 b% v
& _+ z1 w. e8 V, J9 l
... 何須如此殘害自己身軀, 而且後果有可能更多煩惱... 能擁有雙性的感覺, 是天賦的特性, 好好理用才好...
-- 小 如  (shuinu)

小如的故事   

咁上面要窿胸先得哦。3 m# u* k2 i3 m$ T* o& h1 `! b
' g# c# D" |  P0 }  E5 \1 \: X4 |
引用:
原帖由 shuinu 於 2022-7-16 06:05 發表   ; Y" A2 R# K. Z& v

$ Z' A0 S% U9 d1 ^( F% t... 何須如此殘害自己身軀, 而且後果有可能更多煩惱... 能擁有雙性的感覺, 是天賦的特性, 好好理用才好...

cd 了4年,我J太敏感
Wetlook卅濡ホギ女装卅女裝男子卅制服偽娘CD

我都係代入女優的角色
4 d1 [% A& x; d6 N3 s0 f會幻想果度的感覺
' k4 a3 q8 }: i不過煩惱唔射係永遠唔會完...
2022年目標:變成一個自己喜歡的女仔
要從新學化妝

不錯!! 不錯!!
6 T. m9 M7 q- |+ |' q5 e真是很美呀!!

感到開心,生活會比較愉快