嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Hello(玩咗一日好開心,有圖)

Hello(玩咗一日好開心,有圖)

大家好,我叫KaKa,昨日我去CD玩,玩足一大個下晝!超滿足!
, u. Z( [9 U" u7 s/ _
0 O1 w4 p, h$ ~' k: a1 U/ E; Q6 W[ 本帖最後由 kaka645 於 2023-2-20 19:38 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

你係乜水? 相又無, 資料又無. ' N' f  X  @$ t
一係騙案, 一係你揀人多過人揀你.$ h  T6 `/ A4 J; @

; b+ f/ \7 g* @; s! v# y& \2023-2-5: 謝謝補相. 身型纖瘦, 不錯.
9 `' D! C* b) u
! f" z7 k8 F" d& y+ T3 v- V[ 本帖最後由 gila 於 2023-2-5 13:15 編輯 ]

而家出咗相咪好囉
+ J& u0 I0 |3 \原先乜都無1 I, `2 R6 Q$ U3 U8 V
大家仲以為妳係招搖撞騙$ v. |, a; w5 _* X# Q5 ~# z8 u+ \

9 P. Y+ @% o: D[ 本帖最後由 JoJo1217 於 2023-2-4 21:46 編輯 ]

我也是新戶口 所以也小心奴家

體態簡直完美... 太美了

引用:
原帖由 kaka645 於 2023-2-2 20:20 發表   
2 D1 _7 N* w" d, o0 o" H) M  y大家好,我叫KaKa,昨日我去CD玩,玩足一大個下晝!超滿足!
$ ?& Z, U, I2 X  h: v3 b0 a9 v) X; Y
謝謝分享靚相,唔駛理嗰個gila講嘢,佢專講廢話

不錯!! 不錯!!
/ I2 J$ w; f3 w: w" C體態簡直完美 , 真是很美呀!!( Q4 u: t$ `* o( D* L

回復 7# kinkikeith 的帖子

都幾好笑
Connye
V7: 分享完

引用:
原帖由 kinkikeith 於 4/2/2023 19:54 發表   
+ L; X6 t) E! J7 ^  b! H
) L, U! z& C# f0 P+ h+ p: Y$ {/ u2 i* X% u  E- |+ @
謝謝分享靚相,唔駛理嗰個gila講嘢,佢專講廢話
* l# J7 o1 ]2 t# d# c6 O' p( t2 @3 b: L, J0 i7 t1 T: v

f3 A; }: `3 e% f4 \' s佢講之前我真係未有相,加上真係新開,難怪的!多謝你讚我相靚!
0 \+ o- t3 L5 m% U4 m+ b
% f# _  J* ?* H* Q[ 本帖最後由 kaka645 於 2023-2-4 23:27 編輯 ]

引用:
原帖由 JoJo1217 於 3/2/2023 13:37 發表   - Q7 D3 w' C) s" u
而家出咗相咪好囉6 M+ s% ]/ t; U7 |
原先乜都無
: N4 m7 \; b+ E* P大家仲以為妳係招搖撞騙
9 U! N" B  {' R# f4 k9 w7 e2 F

8 `, p  Z! H8 x; b" t; S- Y( c所以最後無人陪!唯有自己玩!哈哈!

身材好好,可以著多d貼身或連身裙

我都想瘦下來

下次可找多D人 一齊玩!

身形真係完美

其實你係玩咗啲乜

身形好好,一定落咗好多心機去keep. 靚靚
胖胖貓奴宅叔,歡迎吹水!
TG: JimJimL

引用:
原帖由 kaka645 於 2023-2-4 23:28 發表   0 c. d( X" f. Y8 ]$ W) a

/ W4 l! }% W3 F  {7 U+ _3 g, L: u- n
所以最後無人陪!唯有自己玩!哈哈!
; F7 e$ Y( X- E2 S/ P* J  x/ l: W$ k; R4 F8 W9 `8 s
唔使擔心
2 Q! _6 C1 z$ l: m2 Z妳咁索
& r5 \3 I3 f0 ?: Y) Z; e: Z由而家開始
- c9 r& n( ~' o% Y8 @+ R不但唔會自己一個玩7 @9 g" x4 Q( o, M  [$ R1 W/ X) u
可能會幾P添

Check PM ☺️☺️☺️☺️
I like CD Girl

Add me WeChat
4 g  G) t' I7 i5 f直男4 b" X1 g+ u: q- j+ o7 [+ A
kayung0125

回復 1# kaka645 的帖子

嘩...姊妹唔洗開幾十個acc. 遮左樣都認得你啦
Connye
V7: 分享完