嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今晚著校裙睡覺,點知道……

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 09:03 發表   ( `# q5 {$ N  _# S# v% Q. j

2 S% P% w; O. F; l6 L) H! K其實比另一半知道無壞,又唔係一腳踏兩船或者有小三) q1 Z' {+ U$ `' \: w/ r$ P
女友反而仲開心,我日日做宅男係屋企著校裙陪她
5 R8 |* ?; X6 g) ?) F, W) f+ \+ g
2 r$ M0 m  n7 r9 d: q  t8 T好羨慕你

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 09:03 發表   
! G, Q* H0 d+ H* r/ F5 x/ O6 Q/ K- }) w, z! o
其實比另一半知道無壞,又唔係一腳踏兩船或者有小三% b% C# c0 B$ @2 i' K
女友反而仲開心,我日日做宅男係屋企著校裙陪她
; D. i, U: ?* P; C9 |: G! V; y3 t
你係著邊間學校嘅校服呀?有無相睇吓呀?

Better wash it now!!!

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-12-19 12:43 發表   
1 U/ o& O( `9 k6 J" ^# j/ _, l* h1 H* M# s. n
你係著邊間學校嘅校服呀?有無相睇吓呀?
1 {: H/ I% G: X" q
我夏季有寧波2.保良局.東華.地利亞,冬季有上智.地利亞
" A2 t9 q5 m& H, a1 }8 ]' y我好想放上嚟但唔成功,我用iphone自拍完無法上載

引用:
原帖由 Babygun 於 2015-12-19 13:37 發表   
0 G$ `, J  I3 }3 K+ CBetter wash it now!!!
9 C& v- s* D) W昨晚已經洗乾淨了

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 18:27 發表   
6 K. f; G4 ^0 ^6 U8 u# ?" v  H8 o0 D1 ?# ~: f
我夏季有寧波2.保良局.東華.地利亞,冬季有上智.地利亞1 {5 \4 Y  d% g6 u  J9 u8 H- z) f
我好想放上嚟但唔成功,我用iphone自拍完無法上載
; b. A1 h: ^" h0 \5 B
嘩,咁你上傳不到相片,是否說相片size太大呀?
, R7 T- q  W. B) X" S. J% K5 d- v是的話用app縮細一啲就可以了。

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-12-19 21:14 發表   ! U  l+ n6 T! @* Z1 z
3 h! J6 Z' y# j, S
嘩,咁你上傳不到相片,是否說相片size太大呀?# V5 K9 C! H* ^7 i. `4 o+ X6 E
是的話用app縮細一啲就可以了。
# e" \3 Y0 Y2 z8 _2 H
我唔識呀,好似係size太大,應該點搞呀,你每次上傳相片係咩size

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 21:47 發表   5 y; k5 j, [+ z. w( I# i: A
* k8 E2 p5 x: u' l. H2 D
我唔識呀,好似係size太大,應該點搞呀,你每次上傳相片係咩size
1 |  z: j/ k9 [" O: a/ w9 O3 |7 U! j相片size大約900幾 x 500幾
+ v/ X! @' T& @7 x( }0 h. z我是用images easy resizer

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-12-19 22:10 發表   
' S( z; P) E9 A4 j" B( Z9 ?& b2 O+ f' g0 a7 o0 w
相片size大約900幾 x 500幾( I: ?/ V2 ?8 I3 z. ~
我是用images easy resizer
: A; R6 t2 q; [  P7 a. O% g
你知唔知Iphone可唔可以影相可以令相片符合上傳相片要求

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 23:10 發表   
# ~- ^" ]6 ]' K3 m9 t) g
5 [4 S- S4 E" `& M; W) x- c你知唔知Iphone可唔可以影相可以令相片符合上傳相片要求
% i7 u& \+ p/ H2 C5 }' l我也有用iphone,本身是沒有此功能,都是要靠app,
" o$ r' d$ p6 W1 }有隻名叫photo size express的app可以簡單做到。

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-12-19 23:56 發表   
, f$ f) [5 _! J4 Q/ d6 A* z! M8 c
我也有用iphone,本身是沒有此功能,都是要靠app,
  j0 u& w9 [& }- S有隻名叫photo size express的app可以簡單做到。
4 O9 Q/ R8 I) z& R% h! Z9 [
Ok,我有時間就搜尋下,多謝你呀

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-20 00:19 發表   . i/ w% f( x$ t) C, ~

, d, s* y# n0 V7 u5 I; q6 ~ Ok,我有時間就搜尋下,多謝你呀
- k% K/ H2 t6 S+ X唔洗客氣,大家交流交流

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 05:27 發表   
1 M* r  ^# y, I  W: O
- v7 {  g' L1 F3 E我夏季有寧波2.保良局.東華.地利亞,冬季有上智.地利亞1 z8 w6 T" b( k- F5 ^+ J) o" R
我好想放上嚟但唔成功,我用iphone自拍完無法上載
( Y6 n9 N1 m! ]) U' U, o3 z' o又話者upload上dropbox然後link dropbox張相上黎

有無人可以幫我上載相呀,搞唔掂

下次用埋M巾訓@@

我會唔捨得整污糟d 校裙

you are so lucky with a nice gf

引用:
原帖由 jasper818 於 2015-12-20 23:57 發表   , m  E  }# y) s
我會唔捨得整污糟d 校裙
: Q% I& s- S* Z8 }( R9 p洗乾淨就沒事了。

引用:
原帖由 kkmonster 於 2015-12-21 02:17 發表   ; B( B! ~) R) ^: E) V8 K* w3 A
you are so lucky with a nice gf
; v5 o5 `; G; W; e3 o3 ~, V! {
Thank you

咁刺激