嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

各位空姐愛好者留意

各位空姐愛好者留意

今日見到 香江塊暈 航空 已經轉新制服, |1 \- B7 n- s& c' h( ~* V4 Z6 u
各位可留意下有沒有舊制服流出
/ B) e- l* i# j0 N1 |: F2 r; [) p. B本人勁鍾意佢地套舊制服- N4 j( r; z& G+ \4 B7 x9 D0 k
大家見到有既可以上黎交流下
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
請問有冇新舊制服圖片?
9 B) \& w" H: q- s, n  U8 s# L0 ^1 R) j5 q" K0 j0 [
同香港航空一樣?

引用:
原帖由 Mki1024 於 2015-10-29 16:38 發表   
6 ~$ z7 r* X+ p7 {今日見到 香江塊暈 航空 已經轉新制服
& c. c; U3 Z: ]' I各位可留意下有沒有舊制服流出  A# Y* @5 I5 I  [- L( B
本人勁鍾意佢地套舊制服, w; g( J( p0 Q# G4 J4 x
大家見到有既可以上黎交流下
( s) O6 E% _: d( r2 B9 i
換制服,唔會要求一換一回收舊衫咩??

換應該有新聞但唔覺* E2 A; T; d$ `! v6 K
講航至少有3套
# p8 P$ P% x9 x+ x* l/ ?土也勤一套 條裙有區輝
! }" N2 G$ V9 _! n空女且分兩類  成務員同成務長
' W/ O1 v8 ^$ K, t一個紅領巾一個淺紫
* N* S5 _1 r7 I裙色都唔同
5 _( j; \2 M& r8 Q, H3 ~1 K  p9 D- N+ I0 A3 U
(上為原文,資料有誤,留意下方回應,感謝各位)5 r) c% Y4 ^  k

1 U1 y% q( o4 P8 H9 f2 n[ 本帖最後由 cdelli629 於 2015-10-29 22:01 編輯 ]

引用:
原帖由 Ashly 於 2015-10-29 19:53 發表   
- q1 R: r& x7 D) ?
" u" t  j+ L% T; ^) y" C換制服,唔會要求一換一回收舊衫咩??
* G5 \+ W" H  ]- ^' e) j  N5 f

2 ^& Q1 H& M* t6 Y4 k以下純粹推測 如有雷同 實屬巧合9 }% H* k  m5 G. Q; ^9 H

3 x! ]. }- ^* y: G以我所知 每位飛女唔只一套制服( J: X2 d' E/ [3 l2 u& b7 |4 T
的確是一換一 但如有等錢洗者就。。。5 L, s. C& y1 A8 ]( t
一套可以換新 咁另一套唔見左呢。。。
! O3 _% U' b9 N) y# Q! N9 W
. |) b5 d& h! S! H  e飛女唔見左套制服的確麻煩 好多野報6 q" z- a  t2 H) @! a9 d
因為怕被人假裝現職飛女
8 a# ?- w6 e8 U* m/ D但係既然舊個套都唔可以再著。。。
5 I9 |  ^' T3 j* h- L) o咁就有機會。。。, m: A1 C# i2 M% `0 ?- O4 L3 u) N
正版飛女制服絕對有價有市 個價仲要非常高& K8 i- Y, e! Q' w6 K
只係唔知有無等錢洗既飛女又唔怕麻煩姐

引用:
原帖由 cdelli629 於 2015-10-29 21:15 發表   
  ]1 U: @5 g; w換應該有新聞但唔覺% U% Z" K( H1 h  B- c0 r
講航至少有3套# A# B. F' f2 P( E! }) ~
土也勤一套 條裙有區輝
, A5 A$ y/ u) }6 k& J8 d空女且分兩類  成務員同成務長
7 C9 e7 S! f+ d" k2 H( P* D/ j# y一個紅領巾一個淺紫
3 a' I$ l+ k+ u4 X6 }! p裙色都唔同
+ M8 Z5 `. ~+ @- o9 x

. B" c: T8 [. i& e/ `換左啦 姊妹
8 f" @6 n. ~* C2 G. k) m+ S- l$ ~我做航空業架

引用:
原帖由 fish 於 2015-10-29 19:24 發表   4 R- h2 B  l* Z8 C
請問有冇新舊制服圖片?' Y2 r$ z2 ]1 N4 l

* y1 D) m0 h- S# k同香港航空一樣?
) a4 {; N5 L4 `* Y4 A
; _" i0 }, t# e: l/ p舊既成套紫色
2 Z# P! b8 m* U1 C2 d新既成套銀色 不過好樣衰
* S, R9 _6 [: i/ ^& C, w: Y我想要舊個套好耐架啦  s' W5 }+ i8 T" K) C5 r' C+ w

( ?; P- N5 q+ y+ ~$ |6 k1 S相可以自己上網search 我唔識貼圖

* f0 z4 |3 v$ ^. ?/ B
呢套係新版?

引用:
原帖由 cdelli629 於 2015-10-29 21:15 發表   7 X4 V4 T5 O3 N
換應該有新聞但唔覺
& j7 z# N/ s1 C7 e6 H: e) Z0 @講航至少有3套/ y' @% [0 k3 G$ Z# T
土也勤一套 條裙有區輝
$ d1 |1 M& p6 A! b空女且分兩類  成務員同成務長4 U; e, d& b( C, s. Z- @
一個紅領巾一個淺紫6 Q2 F0 [; D! t7 F3 E  }
裙色都唔同
. |- Q1 V7 U5 G# M2 t
空姐係三個grade

引用:
原帖由 fish 於 2015-10-29 21:37 發表   
6 s* h+ X7 _1 S" I, i: |9 k  e- c# s% p* b  a. y' A
呢套係新版?
% o; I8 c) V8 h, R+ M$ X! L  F% z- G/ r$ K) ?, N1 `' W9 ^5 K' C
係呀 我覺得好核突7 X% B% I1 E' l3 ?3 u
都係舊個套正

引用:
原帖由 Mki1024 於 2015-10-29 21:28 發表   
8 K; c$ {9 |2 A7 Z0 ?  c
" s6 j5 q3 n8 H( ~3 T
* w8 H) F: N+ J) J換左啦 姊妹; u# o: d5 a" u9 h# `% y! C
我做航空業架
/ x: T0 f& Z9 Z9 S0 ~sorry.剛剛係佢地面書見到0 P( i2 X' d- l' B
真係新不如舊
  C3 P" n6 a8 o4 ?
引用:
原帖由 bbalice 於 2015-10-29 21:45 發表   * N% c7 Y4 @; w5 I" O
' a1 P7 `; t6 R+ b) A/ |" R5 F
空姐係三個grade
: Y0 n3 m2 h5 W2 X  t感謝指正
3 A( \. h3 L' F無深入了解9 P; @1 O) N4 Z- E( p
只係搭過知有三套+ F- w- J8 O/ \$ m, j& Q
/ [* V& ^( Z( n# }) D5 |6 R
2 Y+ r8 W; D; k6 L% t; Z; k
另是塊暈,不是講航8 Y% W) \: n' y$ s, f. p0 s
6 g0 {7 o) \, ^0 u  i  |2 z& F

引用:
原帖由 Mki1024 於 2015-10-29 21:47 發表   
5 r8 R/ U! _% Q
! \( H" {& Z7 v) N) X1 y/ Z6 I) W. Q2 _
係呀 我覺得好核突3 L2 f* [2 q" @2 R
都係舊個套正
5 N0 d1 k/ K* D令面灰色好怪.......男女款都唔好睇~~

又是愈換愈差

引用:
原帖由 Mki1024 於 2015-10-29 21:33 發表   
$ |: Y4 k/ x9 ], t6 q& H5 `3 m- Y3 V8 n8 T" t1 [
! G+ C  U$ V9 f
舊既成套紫色
) A) ?# Q* }- e  s4 I新既成套銀色 不過好樣衰
: l' S' m- m4 Y; _8 \我想要舊個套好耐架啦
; ~5 a6 Q% t% f" I' |+ p
& c9 V& W  d0 B相可以自己上網search 我唔識貼圖
4 y* O  R3 F# p+ ]/ M1 y
) O! p  @% q* C
if the skirt also thin enough.

谁有啊,高价收。!也可以用我的藏品换。谢谢

套制服真人著上身都幾好睇架

新果套真係核突左D wor

who has bought it~ ?
' d! f+ y, }8 C! K& h9 Y* o# P
% k  x$ n: @- b0 V8 {2 hAsk for another one
% q/ F5 G5 w( e# ]! J1 J  Z4 C9 u: t& ~+ h
please give me a message

想收藏一套都真係唔易 有價冇市 未必遇到有人放售 放售都唔會太高調

really......

最近訪問的版塊