嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

會唔會去訂SUIT話自己著?

會唔會去訂SUIT話自己著?

有諗過去旺角的何你活訂西裝,但去到同店員講度身訂造女裝可以嗎?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我有試過話係自己著, 但唔係訂造囉, 係改衫, 都好貼身架~~

可以的。。。。。。

引用:
原帖由 KR7723 於 2013-9-23 19:33 發表   ' l1 L8 r. i: `* D( D" G, l7 a
有諗過去旺角的何你活訂西裝,但去到同店員講度身訂造女裝可以嗎?
+ o" `7 w! X; \9 {
0 |6 D5 t, f* C$ U7 nI also want to get tailor make of the OL suite.   need the slim skirt.

想知道價錢大約幾多?

引用:
原帖由 KR7723 於 2013-9-23 19:33 發表   & p8 |" q. o" ~0 d/ M
: g% x0 W  E8 C# r( o* H
0 d4 a% F6 [2 `% v, g  m" q8 t; {完成任務就會報一下. 我都想去訂一套.

我以前有套,係現成的

我都有一套
9 h) m/ O& B& Z( F, y# E淘寶野

我都覺得taobao 應該可以買到  ^: j7 f: e7 B
訂身做個d一定好貴..

引用:
原帖由 slivestar 於 2013-9-24 20:39 發表   
: l( _: ~2 @: t8 g我都覺得taobao 應該可以買到
5 ^( v% S3 H9 t- A8 T9 t7 l8 W# P訂身做個d一定好貴..
- e* L' a$ b  s7 h0 C5 Y, p1 e稍為好少少既都要二千

我係淘寶買一套SUIT(裙,褲,褸)連運費$165人仔

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2013-10-4 04:09 發表   $ |6 j; K9 C+ H3 W
我係淘寶買一套SUIT(裙,褲,褸)連運費$165人仔
! p0 g& q3 i  v" l! O5 y4 ]3 t6 T" _1 B0 p. A' ?! I. ~
咁平︰︰
# V& w! {+ l9 U2 p( G- V4 d質地如何?

死啦....( O0 E( E8 c8 h2 O; _8 |7 m
你呢個問題唔識答
, ^5 z" o" n4 K8 U4 x因為買左返黎試著過一次
' n' A4 ~' M! x. Y! C# \仲要係差唔多成2年前買落
  c. v6 _9 A8 o7 o' \  X) w/ H, p" C我諗要搵時間再試番

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2013-10-4 13:07 發表   6 p" \% ^" ?9 J- K7 i8 W
死啦....
# L& l' i1 u# j& m3 O6 }你呢個問題唔識答
9 A9 `" C3 y- A- N因為買左返黎試著過一次( ?* Z+ B1 i4 E* C
仲要係差唔多成2年前買落/ \: \6 S8 N7 z
我諗要搵時間再試番
3 ]* r% A% C, ]$ a! o, Y

/ o. L) \* g; w2 v/ e& V記得攞去乾洗

我諗唔使卦& ]: B2 }! d+ a9 c* @0 M
擺埋左者
4 A2 U% J6 y1 _9 Y. ]仲有個袋入住左

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2013-10-5 00:58 發表   : f8 D, ?3 U; B5 i3 ]
我諗唔使卦& K2 g1 {4 A  B. P  v& ^. T
擺埋左者+ U( y& D+ h7 s/ r% b4 [
仲有個袋入住左
, S# ^- Y! @/ Z- I6 j: `
5 M# u7 E( {  w哈哈,我耐唔中都攞啲校服去比人洗

我都想,但唔敢試

我試過去深圳, 就係羅湖商業城訂造左一套suit& }( ^- E0 N; Z& r5 v) O
一條裙 + 外套, $600左右; a$ D* l1 _8 f7 }+ M7 s

/ f9 H( I4 J+ u/ Q我話係表演用, 過程都順利
$ X: n2 d9 s9 Z- p等左一星期左右取貨

最近訪問的版塊